Widok

Młode Pary 2013 (część 16)

Wesele Temat dostępny też na forum:
MAJ
24.05. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek, Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie, Orkiestra Zespół Best, Fotograf Studio Best, Cukiernia Wenta z Wejherowa, makijażu: AJS Visage
25.05. ~Latte - Agnieszka i Maciek, Ślub: Klasztor Św. Anny Wejherowo, Wesele: Murat Reda, DJ Lech Radziun, fotograf: foto-off
25.05 ~k_karolina - Karolina i Piotr, Ślub: Kościół bł E. Bojanowskiego w Rumii, Wesele: Hotel Faltom,

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
01.06. ~Dorota1985 Dorota + Michał, Ślub: Parafia Podwyższenia Krzyża Świętego w Gdańsku Chełmie, wesele: Lukullus
01.06. ~Tysia - Justyna i Piotr, ślub: Kościół NMP w Tczewie, Wesele: Restauracja Hacjenda w Tczewie, DJ: DJ Siwwy, Fotograf: Foto Ars, fryzjer-salon EFEKT, wizażystka-Sylwia Szulc, wódka Stock
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie: ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Młodej (suknia, pończochy, bielizna, podwiązka zakupione w Irlandii Północnej), wódka Krupnik
08.06. ~Bobikowa - Olka i Grzegorz, Kościół : Parafia Matki Bożej Salentyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Drywa Dworek, DJ: DJ Cozy, Foto: koleżanka,
08.06. ~viki27 - Joanna i Dawid, ślub: Kościół Najświętszego Serca Pana Jezusa w Stegnie, oprawa muzyczna Pani Karolina z zespołu "na niby", wesele- Ośrodek wypoczynkowy "BAŁTYK" Stegna, fotograf - inre Żukowo
08.06 ~Ola - Ola i Piotrek, ślub: Kościół Św. Bernarda w Sopocie, wesele: Restauracja Riwiera w Gdyni, fotograf: Betrisa, Dj Irek
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościół w Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek, Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf: Broadway http://www.studio-broadway.pl, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia, makijaż P. Elżbieta Skoczeń, obrączki Goldex, wódka Premium
15.06. ~agulaaa - Aga i Marcin, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Św. w Tczewie, wesele: restauracja "Piaskowa" Tczew, zespół: LEPSI, fotograf: fotogrupa, kamera: hp video studio, fryzura i makijaż w salonie Oliwia w Tczewie, obrączki: Czarkowski
15.06. ~etka27 - Eta i Fiji, Ślub: Kościół pw. WNMP w Żukowie, Wesele: sala Orfeusz Kłosowo, Zespół: Nevada, Foto/Video: Krzysztof Miłosz, suknia: Studio AŻ
22.06. ~Freya - Kamila i Olaf, Kościół św. Trójcy w Gdańsku, sala bankietowa Elipsa w Stężycy, film: Bergman Studio, fotograf: Krzysztof Ziętarski, wizaż: Anna Stykała, fryzura: Aleksandra Czerwińska, oprawa muzyczna: Tomasz Pawlak & Alan Pastewski
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina
29.06. ~Lucy86 - Kasia i Paweł, Kościół św. Barbary w Gdańsku, uroczysty obiad: Malinowy Ogród, Fotograf: kolega, obrączki Goldex

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa, kamerzysta z Grupy Obiektywni
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
06.07. ~ann - Ania i Przemek, ślub: Kościół w Sianowie, sala weselna u Chłopa w Chmielnie, Dj Daja, fotograf - Katarzyna Puwalska, kamerzysta z firmy Videowspomnienia
12.07. ~klaudia-cha Klaudia i Jan, Ślub: ?, Wesele: ?, Fotograf: ?, Dj: ?
13.07 ~11 - Karolina i Paweł, Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, fotograf: Fotoinlove
13.07. ~kasia-sis - K & M, kościół NSJ (kolegiata), Wesele Hotel Drywa, Fotograf Adam Burdyło, Kamerzysta: Irek Jezierski
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone, Kamerzysta: Mirosław Szyca, Fotografia: Meronk Studio Fotografia, oprawa muzyczna: Inspirum
20.07. ~margolcia24 - Karola i Paweł,ślub: kościół św. Stanisława i Małgorzaty, Wesel: Restauracja Kameralna, DJ Kris; fotograf i kamerzysta: p. Kochanowski "Sedan", obrączki Apart
20.07 ~`AgaMalaCzarna - Agnieszka i Krzysztof; ślub : kościół na Cystersów w Oliwie; wesele hotel Amber; fotografia: fotoinlove; video: Wedding-Films, orkiestra: Disco Inferno
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea, Wodzirej/Dj - Jacek Ciesielski, fryzjer- Ola Czerwińska, makijaż- Monika Szczęch
27.07. ~Marta - Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio", fotograf http://www.krawcywizerunku.pl, makijaż http://www.mosinska.pl/

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi , sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime, wódka Stock
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
03.08. ~chaton - Asia i Piotr, Ślub: Kościół Św. Franciszka z Asyżu-Emaus Gdańsk; Wesele Wanoga Chwaszczyno, fotograf Fotoinlove, orkiestra: Fides z Żukowa
03.04. ~Rozyczynka - Ślub: Kościół NMP WW w Rumii, Wesele: Czardasz - Luzino, fotograf: Camer film i foto, zdjęcia: http://www.podobamisie.com.pl/, makijaż i fryzura: Salon Piękności Glamur w Rumii - Anna Bach, zespół: Dance, dekoracje: http://oriondekoracje.pl/.
09.08. ~Natalia - Natalia i Adrian, ślub: Kościół Garnizonowy św. Stanisława Biskupa w Radomiu, Wesele: Dom Weselny Ambasador w Sławnie k. Radomia ,fryzura : koleżanka, makijaż : sama
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek, ślub: kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, ślub: kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
10.08. ~marlon ślub: kościół Cystersów, wesele: sala Soprano, dj Limahl, fotograf Wojciech Hintzke,
10.08. ~Marta - Marta i Bartek ślub: Katedra Oliwska, wesele: Hotel Haffner
15.08. ~salabama - Ola i Paweł, ślub w WNMP w Żukowie, wesele: Orchidea Chwaszczyno, kapela: Jurek Band, fotograf i kamerzysta: studiogregor
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~ gabi1, Ślub w parafii Św. Jadwigi w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, foto-video StudioBest, makijaz Anna Kardzis, fryzjerka Aleksandra Czerwińska, dekoracje Glorioza, suknia ElizabethPassion.
17.08. ~kijanka - Kinga i Bartek, ślub: Gdynia; Babie Doły; Wesele: Restauracja GOSIA, Kielno; Zespół: Zespół muzyczny z Pucka (para z Programu w TVN "Droga do Gwiazd")
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
24.08. ~annaoj Ślub: Kościół w Wąglikowicach, Wesele: sala Osada Grzybowski Młyn w Grzybowskim Młynie za Kościerzyną, dj Adam z Kartuz, kamerzysta Zbyszek Kowalke i fotograf Piotr Mielewczyk z Gda.
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni
31.08 ~darlonek - Daria i Karol, ślub: Kościół Podwyższenia Krzyża Świętego w Pruszczu Gdańskim, wesele: Zajazd Jawor, oprawa muzyczna: Dj Gucio, fotograf: Jarosław Ramult

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: Kościół Św. Wojciecha w Kartuzach, wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, dekoracje i kwiaty FUNDECOR Jagoda Trzebiatowska, fotograf: MonaBlank , dj Alex z Olsztyna , makijaż: Dagmara Śrama
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord, fotograf: fotogra, kamerzysta: video-wspomnienia
07.09. ~Ptaszonka Ślub: Kościół św. Józefa w Gdyni, Wesele: Sala Biancas w Kosakowie
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: BIANCAS Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek,
14.09. ~Nikusia86 - Weronika i Adam, Ślub: Parafia Świętej Trójcy na Dąbrowie, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej Fabryka uśmiechu, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis, Sukienka: salon"Agnes"
14.09. ~kika_ja, Wesele: Dworek Gościnny, Dj Eros
14.09. ~Sylwu - Sylwia i Tomek, ślub: kościół parafialny NMP Królowej Polski (Kolegiata Gdyńska), sala weselna: dom bankietowy Grinholc (Rumia), zespół: Coemi, fotograf: Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl/index.php, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video
21.09. ~Mika008 Monika i Mariusz, Ślub: Kościół Św. Ap. Piotra i Pawła w Pucku, wesele: VIS Jastrzębia Góra, Zespół: Manijoce, Fotograf: Anna Kudra, Kamera: Kamil Olszowy - Grupa Obiektywni, Obrączki: Nord Gold Władysławowo
21.09. ~mala1987 - Małgorzata i Krzysztof: ślub kościół Chrystusa Króla, sala weselna w Nowym Dworze Wejherowskim, muzyka: Dj Eros, Fotograf: Aleksandra Kwidzińska http://www.ak-slubnie.blogspot.com
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: Zespół: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf: Tdc Photography, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
28.09. ~madlen83 - Magda i Michał: Folwark Dajak
28.09. ~agat_120 - Agata i Damian, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, zespół Remanent +na poprawinach Allabama, fotograf i kamerzysta: J&R Foto-Video, makijaż: p. Marta Miazga, fryzjer: Ola Czerwińska
28.09. ~Karola88 - Karolina i Radek, ślub: Kościół św. Krzyża (Gdańsk, ul. Mickiewicza), wesele: Pod Aniołem, zespół: Allabama, fotograf Fotodem
Wrzesień ~Indygo, ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl, makijaż: Różany Ogród http://rozany-ogrod.com/o-mnie.html , fryzjer: Gabriel w Gdyni, znajomy Dj, kwiaciarnia Mały Park, obrączki Goldex
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
05.10. ~ BeataI-J Beata i Tomek, Ślub: Kościół w Strzebielinie, Wesele w Hotelu Czardasz w Luzinie, fotograf: naszestudio.pl, kamerzysta: antrakt.net, zespół Haker,
12.10. ~ shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video http://www.sartv.com.pl/, fotograf: Fotoinlove.pl, makijaż: Dorota Lipińska http://studio-lipinska.pl/ , obrączki: Goldex, kwiaciarnia SOTE, wódka Stock, salon sukien ślubnych LIVIA
19.10. ~ kasiaitak - Kasia i Karol, Ślub: Parafia pw. Świętych Apostołów Szymona i Judy Tadeusza w Chwaszczynie, Wesele: Orchidea w Chwaszczynie, Makijaż: Anna Stykała, fotograf: A.LABUHN produkt,
26.10. ~Martinka2013 - Martyna i Oliver, fotografia: http://www.fotoinlove.pl , wesele Hotel Atena
26.10. ~Czachulka - Natalia i Arek, ślub: kościół w Wiślinie, wesele Cedrowy Dworek, zespół Concord, kamerzysta i fotograf AFIF
26.10. ~maniek-ma ślub: w Parafii Św. Wojciecha i Brata Alberta w Miechucinie, wesele: w Żabim Dworze w Ostrzycach,

LISTOPAD
23.11 ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto, kamera: sharkfotostudio, makijaż: Anna Kardzis

JUŻ PO:
12.01. ~ KiD - http://forum.trojmiasto.pl/My-juz-po-12-01-2013-KiD-t451708,1,11.html
31.03. ~olusia3472
06.04. ~ Tinker Bell
13.04 ~ann ~Evelcia ~RheaS
27.04 ~Marcelinka ~karmin ~Ania ~rdw
02.05. ~lulka157
03.05. ~Mariolka
04.05. ~Olla1
18.05. ~ zmyslnamietny ~ Susanna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z balonami na pewno nie przejdzie w salach blisko lotniska. trzeba miec zgodę urzędu lotnictwa, a czasami tez strazy pożarnej. lampiony wygladaja pieknie i zdjecia na pewno fantastyczne,powinny byc puszczane umiejetnie, co nie zawsze moze wyjsc wszystkim gościom po kilku godzinach wesela.One pozniej gdzies musza spac - slyszałam o przypadkach zaczepaiania sie o drzewa, upadku na samochody albo stodołę i pożar:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hejka sorki zalatana jestem szykuje się do wyjazdu do M na krodkie wakacje bez bączków :)

co do cmentarza moja mama nie żyje i w dniu ślubu po kościele jedziemy również i do mojej mamci ... nie wierze że chciałaby nam źle się działo w przesądy nie wierze piątek 13go kalie :D już gorzej być nie może ...
JEDYNE co to myśle jak zrobić żeby goście zjechali na sale a nie jechali za nami dalej na pierwoszyno a może poprostu świadek zostanie przy bramie i cofnie każdego kto będzie chciał mi się pokazać w tak dla mnie intymnej i trudnej chwili ..

zamówiłam kolejne gadzety do konkursów podziękowania dla świadków zawiadomienia ksiege do samodzielnego zdobienia itp 102dni ajć coraz bliżej
Oli_ag jakie gadżety zamawiałaś ?

wczoraj do późnych godzin nocnych zrobiłam fotoksiążki w podziękowaniu dla rodziców, film kręcimy w lipcu jednak.

w podziękowaniu dla rodziców chrzestnych chcę zrobić kubki z grawerem, dla świadków koszulki, dla babć chyba kupimy kwiatki.
Podziękowania będziemy musieli mieć dość wcześnie ( myśle koło 21- max 22) z uwagi na stan zdrowia babć.
~Oli _ag Może przyozdobić samochód świadka żeby się rzucał w oczy i rzucić hasło że to on poprowadzi korowód a młoda para dojedzie ostatnia?
Oli pokaż gadżety:)
dziewczyny a jakie paznokcie robicie??
frenczyk ;)
no ja też, ale zwykły czy planujecie jakies zdobienia??
Jestem jestem!! :-) I jestem przeszczęśliwa u boku mojego męża,a wszystko udało się lepiej niż mogliśmy sobie to wyobrazić! :-)
W sobotę zapowiadano burze i było bardzo pochmurno,więc trochę nam się humory popsuły,ale potem było pięknie i słonecznie:-) Rano obudziłam się z lekkim stresem,ale później wszystko nabrało takiego tempa,że nawet nie mieliśmy czasu na stres. Nie zapomnę miny Piotrusia,gdy odebrał mnie od fryzjera i po makijażu-widziałam też zachwyt w jego oczach. Moja fryzurka wyszła idealnie,nawet lepiej niż na próbnej,a makijaż-genialny! Wbijanie się w suknię i reszta przygotowań w tempie ekspresowym-szczególnie dla mojej siostry-świadkowej,która po fryzjerze wleciała do domu,wbiła się w biegu w sukienkę i już wiązała moją.Szybki plener przed ślubem no i ceremonia. W połowie drogi do ołtarza czułam jak łzy napływają mi do oczu,ale dałam radę i nie było ryku:-P wszystko przez pięknie odśpiewane "Hallelujah" ( w polskiej wersji). Całą ceremonię byliśmy podekscytowani, a przysięga w pełnym skupieniu-czułam jakbyśmy byli tam sami:-)
Mieliśmy malutkie wesele,bo niecałe 30 osób,ale zabawa trwała w najlepsze do 4 rano. DJ Siwwy jest genialny! Świetnie poprowadził imprezę,dopasował muzykę do gości,a przy tym jego prowadzenie i żarty były naprawdę super! Poświęcił trochę uwagi dzieciom-był to przecież dzień dziecka i tu też nas bardzo pozytywnie zaskoczył swoim podejściem. Gorąco polecam tego DJa! W czasie wesele wielokrotnie słyszeliśmy od gości słowa uznania dla DJa.
Jedzenia baaardzo dużo i co ważne-przepysznego. Nawet DJ i fotograf chwalili jedzenie twierdząc,że rzadko się zdarza aby na weselu było tak smaczne jedzenie.
Jak myślę o naszym ślubie i weselu to odrazu robi mi się "banan" na twarzy:-))))

Wczoraj pogoda nam bardzo dopisała i mogliśmy zrobić zdjęcia plenerowe,których nie możemy się doczekać.
Pojawiły się pewne minusy już od rana-tort od Jarzębińskich był taki jak chcieliśmy(chociaż 6kg to o wiele za dużo),a figurka rewelacyjna,ale pomylono nasze zamówienie co do ciast i zamiast makowca tradycyjnego dostaliśmy jakieś kremowe ciasta...Bo nasz makowiec i ciasto śliwkowe wylądowały gdzieś w Gdańsku:-/ W rezultacie mieliśmy tylko sernik i roladę makową,a pozostałe ciasta to same kremowe:-/ Niestety to nas zraziło trochę do tej cukierni... Drugi minus to kwiaciarnia-bukiet odbiegał wyglądem od tego ze zdjęcia,ale zrobiły i tak piękny i wpasowały się w mój gust,zaś cena jaką zapłaciłam za 2 bukiety(słabe...) dla rodziców,mój ślubny i dla świadkowej oraz dekoracja kościoła była przesadzona...Ale to takie tam pierdoły..

Tak poza tym to : :-))))))))))))))))))))))))))))))))
Tysia! gratulacje i czekamy na fotki :)

Wszystkiego naj naj na nowej drodze życia :)
Siulowa7 - dzięki za odpowiedź, miło wiedzieć, że podjęliśmy słuszną decyzję , że tort od Jarzębińskich :-)

Linea - jeżeli chodzi o piosenki dla rodziców to u nas w momencie podziękowań i wręczania upominków orkiestra ma zaśpiewać Preludium - To dzięki Wam http://www.youtube.com/watch?v=QyKQ1AUdKD8 a jeżeli chodzi o podkład do prezentacji to na wolny moment mamy melodie Zamfir http://www.youtube.com/watch?v=0Wv3Ya9nskA a na szybszy myślimy o J.Lo - http://www.youtube.com/watch?v=S01ezNN-nM8

Jeżeli chodzi o paznokcie to stopy french bo przy Fioletowych butach nic innego mi nie pasuje ew. jakiś kryształek :-) na dłoniach może coś z fioletem i kryształkami

Dzisiaj nakręciliśmy zaproszenia i łatwo nie było bo niestety pogoda była fatalna a nie chcieliśmy już przekładać bo ciężko z wolnymi terminami a chcemy już je porozsyłać. Wzieliśmy urlopy ja po makijażu więc szkoda byłoby odwoływać więc jakoś daliśmy radę i jestem mega ciekawa co z tego wyjdzie :-)

Mieliśmy kręcić jeszcze podziękowania dla rodziców ale przez pogodę przełożymy je na lepszy dzień.

W czwartek kolejne starcie w poradni :-)
najlepszego!!!
Tysia - gratulacje !! Miło słyszeć, że jesteście zadowoleni. Wszystkiego dobrego na nowej drodze, dużo miłości i szcześcia.

Już kiedyś pisałam, że Jarzębińscy mają problemy z organizacją :-) niestety trzeba wszystkiego dokładnie pilnować i dzwonić często i kontrolowć :-)
Gratulacje Tysia!!!! Szczęścia życzę :)
Dzięki dziewczyny!:-)

Niestety nie pomyślałam,że mogą pomylić zamówienia... Warstwa tej masy cukrowej niestety nie była najcieńsza,ale to już takie mało istotne detale:-P

Ja miałam frencha na moich paznokciach i wyszło bardzo naturalnie :-)

Z napojami przesadziliśmy,mimo,że było bardzo gorąco..Zostało nam ok 20 litrów gazowanych i ok 30l soków owocowych,ale już odsprzedaliśmy koleżance,któa w sobotę ma ślub:-)
Tysia- Gratulacje! Super, że wszystko się udało. Mam nadzieje, że jakieś fotki wstawisz, bo te detale które pokazywałaś wyglądały obiecująco. Szkoda, że z tym bukietem nie wyszło tak jak chciałaś- trochę smutna sprawa, bo to w sumie ważny element wizerunku PM, płaci się za niego masę szmalu i nie dostaje się tego co się zamówiło.. Chociaż to dobre, że mimo wszystko Tobie się podobał ten bukiet. Może wstawisz zdjęcia wzoru i Twojego bukietu?

Pazury? Czerwone będą jednak - zastanawiałam się też nad jakimś mlecznym kolorem, bo przy czerwonych ustach, czerwone pazury wyglądają trochę zbyt retro, ale ostatecznie zrezygnowałam z czerwonych ust.
Hej hej :)
Już wróciłam i zdaję relację:
byliśmy na weselu na Mazowszu w remizie - impreza przednia :) Panna młoda miała sukienkę koronkową taką rybkę, pan młody ciemny garnitur i perłowy krawat. Kiedy para młoda weszła do kościoła łzy mi stanęły w oczach i caluśką mszę powstrzymywałam się od płaczu (na swoim to chyba umrę), a jak dziewczyna zaśpiewała Ave Maria to oooch... Zamiast kwiatków chcieli wyprawkę szkolną dla dzieciaczków z domu dziecka - goście się spisali. Wódkę mieli Wyborową; wina La Carillon białe, różowe i czerwone półsłodkie; napoje wszystkie w litrowych butelkach: Pepsi, Mirinda, Sprite, sok pomarańczowy i jabłkowy (Toma w plastikowych butelkach), woda gazowana; tort piętrowy biały biszkopt przekładany śmietaną i truskawkami; ciasta jakieś nieszczególne, bo wszystkie biszkoptowe przekładane różnymi kremami i galaretkami. Na podziękowaniu dla rodziców była piosenka Preludium "To dzięki Wam" (my też ją będziemy mieć), a rodzice dostali wygrawerowane w szkle podziękowania i kryształowe karafki z jakąś nalewką.
W poniedziałek byliśmy w USC w Gdyni. Jeśli ktoś nie był jeszcze to podpowiadam: należy tam pójść nie prędzej niż 3 miesiące przed ślub, bo wydane dokumenty są ważne 3 miesiące. Należy mieć odpis aktu urodzenia (narzeczony mój płacił 33zł) jeśli jesteśmy z innego urzędu, a jeśli to nasz to należy podejść do archiwum i poprosić o notatkę z aktu urodzenia (za darmo). Należy też wypełnić podanie (daje pani w USC) i uiścić opłatę skarbową w wysokości 84 zł (zlecenie zapłaty daje pani w USC). Po tym wszystkim spisuje się dane z dowodów osobistych i zabiera na zawsze akty odpisy aktów urodzenia, odpowiada się na pytania: jakie nazwisko będzie miał mąż, jakie żona, jakie dzieci, w jakim kościele ślub, jakie wyznanie, czy nie ma przeszkód prawnych. Po tym dostaje się 3 sztuki zaświadczenia o braku okoliczności wykluczających zawarcie małżeństwa, które należy oddać do kościoła, w którym będzie ślub. Jak czytałam gotowe zaświadczenie i trafiłam na fragment o tym, jakie będę miała nazwisko myślałam, że się rozbeczę tam :)
Wieczorem mieliśmy spotkanie z zespołem - spisaliśmy przebieg wesela i wybraliśmy zabawy na oczepiny - test zgodności, "gacie" (panowie tańczą w wielkich gaciach do piosenki z filmu Rocki, a potem zakładają je panie i też tańczą), kareta i rzucanie welonem. Niestety mało zabaw, bo się okazało, że mało gości będziemy mieć i mało wolnego stanu.
Wiecie, zaprosiliśmy ok 90 osób, mniej- więcej równo po połowie jeśli chodzi o moich gości i narzeczonego. Ode mnie przyjadą prawie wszyscy, a od narzeczonego tylko rodzice, siostra i chrzestni. Strasznie przykro mi jest, że nie chcą/nie mogę przyjechać... wszyscy mówią, że to daleko, bo jego rodzina jest z południa Polski.

Ale się rozpisałam!
Pozdrawiam z deszczowego Krakowa! :)
Gratulacje Tysiu :)
Faktycznie pogode miałaś ładną.

ciekawe czy i mi wszystko ładnie wyjdzie jak Tobie
Tysia!!!!! Gratulacje!!! Cieszę się ze masz "banana" na mysl o tym wszystkim- to najwazniejsze:)
Jestem po próbnej. Oczywiście teraz wygląda to jak jeden wielki rozpierdziel, bo nie ma lakieru i to w końcu tylko próbna ale będzie coś w tym stylu. I jednak rezygnuje z diademu. Nie dopasuje do niego fryzury odpowiedniej dla mojej twarzy. Włosy z boku zostana jeszcze wydłużone przez pęk włosów kręconych. A wg na sam początek pójde w rozpuszczonych falach. A później fryzjerka (będzie na weselu) podepnie mi wszytsko na bok. Mega plusem sztucznego kita jest to, że mi się nie rozprostuje jak sie spocę ;)
image

Uploaded with ImageShack.us

I mam teraz problem z dekoracja kościoła. Miałam z 2 parami sie składać, a na sam koniec zaczeły wymyślać jakieś dziwne rzeczy i najlepiej wszystko zmienić. ;/ Nie dość, że zapłacą grosze to jeszcze nie wiadomo co by chciały ;/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry