Widok

Młode Pary 2013 (część 2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ciąg dalszy, na świeżutko...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to ja też się dopisuję :)

Ania i Kamil
data: 01.06.2013r.
kościół w Bolszewie
sala bankietowa "Amelia" w Zelewie
orkiestra: "Odeon"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajna ta data w dzień dziecka :-)

My chyba bedziemy ostatni na 2013 :-)

Dziewczyny :-)

Pytanie w nowym dniu :-) myślałyście już nad kolorem przewodnim ślubu ?? a może w ogóle nic nie ustalacie? a może ktoś ma jakiś motyw wesela lata 20 itp. :-)

U mnie będzie to biel/srebro z ciemnym fioletem
ja się nie zastanawiałam, wiem że chce dekorację z żywych kwiatów, ale nic więcej. nawet nie wiem jakie chcę kwiaty do swojego bukietu he he to ma jeszcze trochę czasu
My mamy kolor zielony ;)

A myślałyście już nad muzyczną oprawą mszy w kościele? Macie już kogoś na oku?
KWIECIEŃ
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica

MAJ
(narazie pusto)

CZERWIEC
01.06 ~wwo - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie,sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon"
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ośrodek Alga Sztutowo,Fotograf: Katarzyna Formela, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura:Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej(suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)

LIPIEC
06.07 ~P&Ł,Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, kamerzysta:Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Ślub: Kościół Matarnia, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime

WRZESIEŃ
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Makijaż : (narazie brak), Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia slubna : Salon sukien slubnych Joanna Wejherowo

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf + oprawa muzyczna w Kościele w trakcie poszukiwań :-)

Narazie wygląda to tak (malutko nas). Jeśli kogoś nie ma, to nic straconego, miejsca jest dość :)
dołączam się :)
13.04.2013 Ewelina i Daniel
ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie
sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie
fotograf: Andrzej Sip
makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
ooo monia widze ze juz fotografa macie ;-) my bedziemy zalatwiac w lipcu jaK przyjedziemy do Pl:-P a tak bez zmian do tej pory mamy tylko hotel orle w sobieszewie.buziaki i pozdro z aberdeen;-)
To jeszcze ja się dołączę:)

Marta & Rafał
data: 27.04.2013
ślub: Kościół NMP we Władysławowie
wesele: sala Jantar w Pucku
orkiestra: Octawa
fotograf: jeszcze sie zastanawiamy
kamerzysta: nie chcemy
makijaż: jeszcze nie wiem :)
No to ja też

Dominika i Michał
data: 07.09.2013
ślub: Kościół NMP we Władysławowie
wesele: sala Casilla w Kębłowie
orkiestra: Revers z Kębłowa
fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa

Na razie tyle, resztę zaczniemy załatwiać pod koniec roku
Po kolejnych 3 parach, aktualizuję :

KWIECIEŃ
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: jeszcze sie zastanawiamy, kamerzysta: nie chcemy, makijaż: jeszcze nie wiem :)
MAJ
(narazie pusto)

CZERWIEC
01.06 ~wwo - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie,sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon"
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ośrodek Alga Sztutowo,Fotograf: Katarzyna Formela, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura:Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej(suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)

LIPIEC
06.07 ~P&Ł,Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, kamerzysta:Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Ślub: Kościół Matarnia, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime

WRZESIEŃ
07.09 ~Mika2409 - Dominika i Michał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Casilla w Kębłowie, orkiestra: Revers z Kębłowa, fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Makijaż : (narazie brak), Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia slubna : Salon sukien slubnych Joanna Wejherowo

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf + oprawa muzyczna w Kościele w trakcie poszukiwań :-)
Ja tez bym chciała dekoracje z żywych kwiatów i na stołach świece :-)

fiolet będzie kolorem przewodnim zaproszenia winietki itd. itp.

planuje mieć fioletowe buty i marzę o bukiecie z biało-fioletowych tulipanów ale o nich w październiku chyba muszę zapomnieć :-(

jeżeli chodzi o oprawę muzyczną mszy w Kościele to nie chcemy jakiegoś zespołu grajacego .... ślub będzie w Katedrze Oliwskiej i chcemy wykorzystać ich atut czyli organy. Chcemy tylko do organów dołożyć damski głos ( nie operowy). Podoba mi się jak śpiewa Pani z KrukDuo ale nie wiem czy zaśpiewa sama bo tworza duet z mężem.
Wszystkiego najlepszego Dziewczyny z okazji naszego święta :-) !!!
dziękuję i wzajemnie :)

ps. teraz się zalogowałam, żeby wątku nie szukać. prędzej pisałam pod nickiem: wwo
Shaniti, w sylu lat 20stych miała emenems ślub chyba rok temu. Super stylizacje miała (kiecka fryzura bukiet).

My bedziemy mieć na wesoło impreze, kolorowo i zabawnie. Mam nadzieje że uda się utrzymać ten pomysł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kolorowo i zabawnie, to jest to! Ale u mnie chyba to nie da rady, chociaz jak to dobrze obmyśle... Bo nasza sala jest w klimacie Kaszubskim, pełno wzorów itd, to bardzo mi się podoba, ale nie wiem co z tym motywem przewodnim, może właśnie zahaczymy o KASZUBY? :D
To może zrób ludowo ale współcześnie! Kaszubskie wzorki są niesamowicie kolorowe i byłyby fajnym motywem przewodnim.

http://www.bialeinspiracje.pl/?s=ludowe

W tym artykule są niesamowite zaproszenia i dodatki do folkowego wesela.

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=10833

a tu jest piękne ludowe i nowoczesne jednocześnie wesele i Panna Młoda :)
Dzięki An, piękne!
wow ... ale piękne ... śliczne kolory ....super pomysł .. naprawdę ślicznie to wygląda :-)
Dziewczyny, miała któraś z Was jakiś kontakt z kamerzystą z Happy Day?
Ja ;-). Byłam w tygodniu oglądać fotki i filmy ;-). A co potrzebujesz ;-)?
do góry