Widok

Młode Pary 2013 (część 2)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ciąg dalszy, na świeżutko...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Koniecznie kolorowe buty! zawsze wiedziałam że będę mieć kolorowe do ślubu, jeśli go kiedykolwiek wezmę :) Nic się w tej sprawie nie zmieniło :D Poza tym sa bardziej praktyczne- będę je potem nosić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak tak Maziarz :) także jest dobrze ... :))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja myślałam o butach w kolorze ale jeszcze nie jestem zdecydowana na 100% jako kolor przewodni wybraliśmy zielony, mój bukiet tez ma miec w sobie trochę zielonego, wiec jeżeli zdecydowałabym się na kolorowe buty pewnie tez byłyby zielone. Myślę, że decyzję podejmę jak już wybiore suknie ;))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tylko dwa dni mnie nie było a tu tyle nowych tematów :-)

Nartu22 - Gosia9 - sukienka na poprawiny, buty na wesele --- wow szybko działacie :-) ja jeszcze o tym nie myśle bo mam nadzieje, że uda mi się zrzucić pare kg więc ze strojem nie chce ryzykować :-) ale chętnie zobacze Wasze zdobycze więc czekamy na zdjęcia sukienki i bucików :-)

Jestem ciekawa czy któraś z Was bedzie miała buty w kolorze czy raczej tradycyjne białe?

Mika2409 - ja o sukni myślę już od dłuższego czasu ale nie zdecydowałam się jeszcze na konkretny model ... najchętniej złożyłabym swoją z trzech innych :-) jedno co wiem na pewno to sukienka biała !! i jakieś ramiączka muszą być !! na pewno nie chce dzielonej tzn. osobno spódnica osobno gorset i na pewno nie chce gorsetu luźnego tzn. z gołymi ramionami bo już kilkukrotnie obserwowałam jak Panna Młoda się męczy i co chwile podciaga go do góry ... w tańcu taki gorset sprawia wrażenie jakby zaraz miał spaść .... sukienka musi być ładna ale musi być też wygodna i muszę się w niej czuć komfortowo i tańcowac całą noc ... przede wszystkim musi do mnie pasować i nie robić ze mnie sztucznej lalki :-) a jaka to będzie okaże się po przymiarkach :-)

Klaudia_Michal - fajnie, że udało Wam się już podpisać wszystkie najwazniejsze umowy ..... a na którego fotografa się zdecydowaliście .... udało się Maziarza ?? My również jesteśmy na koncówce i jezeli wszystko pójdzie ok to w tym tygodniu podpiszemy umowę z fotoinlove :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
To własnie ten problem, że czuła bym się przebrana w takiej ślubnej białej kiecce... Z prostych ładne są i podobają mi się lejące z delikatnej koronki na cieńkich ramiączkach- romantyczne i nowoczesne. Jak bym chciała romantyczny ślub i wesele to pewnie coś takiego bym wybrała.
Ja chciałabym właśnie coś o prostej linii, ewentualnie rybkę, bo te wielkie suknie mnie trochę przerażają...
Poprostu nie chcę się przebierać za kogoś innego, chciałabym, żeby suknia do mnie pasowała :)

a jeśli chodzi o 3/4 to sukienki wychodzą piękne :).
Ja siebie nie widze w klasycznej, wielkiej, bialej kiecce... Będę szyła sukienke długości 3/4 z dekoltem V i pewnie bedzie jasno srebrna, albo kawa z mlekiem, ale na pewno nie biała ani kremowa, ivory, czy coś.

Mam nadzieje że szycie bedzie stosunkowo niedrogie bo ceny kiecek ślubnych to jakiś żart!
Witam : moj typ sukienki to La mariette - Kasjopeja :) zakochalam sie w tej sukience pol roku temu i chyba juz przy niej zostane :)
http://lamariette.pl/kolekcje/kasjopeja
Fajnie to brzmi 'teraz tylko czekać' ;)).

to wszystko to i tak pierdoły ;D, w końcu miłość jest najważniejsza!
;]
No wiadomo każdy ma inny gust :))) pewnie jak będę jeździć po salonach to coś jeszcze wpadnie w oko :) ale na razie to mój numer 1 :]
Cieszę się , że już te podstawowe rzeczy mam za sobą ... :) teraz tylko czekać :))
Gratuluję fotografa :).

ładna ta suknia :), ale nie mój styl.
Mój typ sukni to Emmi Mariage Giovani :)) i chyba taki pozostanie .. chociaż kto wie :)

i podpisałam już umowę z fotografem :))
a ja myślałam że do księżniczki to właśnie każda sylwetka pasuje, można mieć wielki tyłek, grube, krzywe, krótkie nogi, bo nic nie widać, tylko gorset (górna część jest dopasowana) xD hahahah (żartuje) ;))

Mnie się tamta sukna aktualnie podoba ale właśnie martwię się, że nie jestem wystarczająco szczupła.
Może skreśliłam księżniczki bo mój B, jest szczuplutki ;) i nie chce całkowicie przyćmić swoim ciałem ;D.

Co masz na myśli, mówiąc o oprawie?
od października chce zacząć chodzić po salonach i mierzyć, ale czy juz w październiku ją kupie to nie jestem pewna. Myślę, że raczej troche to potrwa. A mnie podobają się takie księżniczki, tylko nie mam do nich figury :( niestety :( Ale trudno! Napewno znajdę inną równie ładną i bardziej pasującą do mnie :)

A myślałaś już może o oprawie mszy świętej?
aa i pierwsza sukienka bardziej mi się podoba, jest taka delikatna :), poza tym jakoś nie przepadam za typem księżniczki. Chociaż, obiektywnie, naprawdę obie sukienki są bardzo ładne, tylko ta druga to nie dla mnie ;), a nad to pierwszą to bym się zastanowiła...
Wow, na październik? Ja nie jestem na tyle odważna żeby rok wcześniej kupować suknię.
Wcześniej podobały mi się inne sukienki, tzn nadal mi się podobają, ale boje się że coś tam jeszcze nowego dojdzie, i potem będę żałowała że już kupiłam.

Nawet tak sobie myślę, że suknią zajmę się najszybciej w grudniu, może w styczniu, bo pewnie będą jakieś wyprzedaże kolekcji 2012.
No i martwię się, że np. przytyje albo coś takiego i już nie będzie na mnie tak dobrze leżała.
Ale rozglądam się narazie na sucho.
Śliczna suknia! Mają duży wybór, może też znajdę coś dla siebie :)

Mnie podobają się póki co dwie DEMETRIOS NR 3166 i Justin Alexander- model 8477. W ogóle to chciałam odłożyć szukanie sukni na październik ale też ciągle o niej myślę.
Mika myślałam (wiecznie myślę ;)), wiele fasonów mi się podoba, i nie ograniczam się jeśli o to chodzi do jednego stylu, tylko kwestia tego w jakim będę najlepiej wyglądać.

Narazie to jest mój faworyt http://www.elizabethpassion.com/kolekcje/new-collection-2012/e-2398t

(w ogóle, to chyba wybiorę coś z tego salonu, bo suknie tam są nieziemskie!)
Hejka dziewczyny :)
My już- wczoraj wstępnie ustaliliśmy dwie daty 31.08.2013 albo 21.09.2013 wszystko zależy od terminów orkiestry i sal :)
Macie jakieś sprawdzone orkiestry ??? Godne polecenia ? bo wysłałam @ do kilku zespołów z innych miast w Polsce, gdyż opinie są znaczenie lepsze niż tych Trójmiejskich, ale może jednak ktoś zna dobra orkiestre?
Dziewczyny a myślałyście już o sukni? Może macie już jakąś na oku?
do góry