Widok
witam serdecznie Młode Panny z 2013 ;-)
Dołączam do Waszego grona ;-)
Póki co mamy ustaloną date na sierpień, ale konkrety podam po rezerwacji orkiestry i sali ;))
Pierwsze spotkania już w ten week, aczkolwiek myślę że zespół podejmiemy decyzje już w ten week bo u znajomych grali i wszyscy sie zachwycali ;-)
Dołączam do Waszego grona ;-)
Póki co mamy ustaloną date na sierpień, ale konkrety podam po rezerwacji orkiestry i sali ;))
Pierwsze spotkania już w ten week, aczkolwiek myślę że zespół podejmiemy decyzje już w ten week bo u znajomych grali i wszyscy sie zachwycali ;-)
kolejna umowa podpisana .... fotograf wybrany :-)
teraz czas na Kościół .... sama się zastanawiam czy to nie za wcześnie i mam małego cykora bo Siostra w Katedrze jest dość surowa i z zasadami i nie chciałabym jej zdenerwować :) wybiorę się na dniach na luźną rozmowę i zobaczymy co i jak moze uda się już zaklepać termin :-)
a kiedy się daje "co łaska" ? w momencie rezerwacji terminu czy przy podpisywaniu protokołu ?
Witamy kolejną Pare 2013 i czekamy na szczegóły :-)
teraz czas na Kościół .... sama się zastanawiam czy to nie za wcześnie i mam małego cykora bo Siostra w Katedrze jest dość surowa i z zasadami i nie chciałabym jej zdenerwować :) wybiorę się na dniach na luźną rozmowę i zobaczymy co i jak moze uda się już zaklepać termin :-)
a kiedy się daje "co łaska" ? w momencie rezerwacji terminu czy przy podpisywaniu protokołu ?
Witamy kolejną Pare 2013 i czekamy na szczegóły :-)
wcale Ci się nie dziwie, bo i ja wolę się takimi drobnostkami zajmować. ja już mam swój ideał bukietu upatrzony :)
ImageShack.us
ImageShack.us
a ja się zastanawiam czy samej nie zabrać się za dekoracje kwiatami (no oprócz kościoła). dużo można zaoszczędzić. wiem że do pomocy mam siostrę i przyjaciółkę więc może damy radę. jeszcze nie wiem jak osiągnę taki efekt jak na zdj mojego przyszłego bukietu ale mam jeszcze czas żeby coś wykombinować :D