Widok

Młode Pary 2013 (częśc 5)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Joanna Zajecka, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin

MAJ
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo

CZERWIEC
01.06 ~aniawwo1987 - Ania i Kamil,kościół w Bolszewie, sala bankietowa "Amelia" w Zelewie, orkiestra: "Odeon", kamerzysta: multimedia360,
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea,
27.07. ~Marta, Marta i Jacek, Ślub:?, Wesele: Sala w Wyczechowie,

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie
17.08. ~ gabi1, Ślub w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, kamerzysta i fotograf StudioBest,
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie, ,
07.09 ~Mika2409 - Dominika i Michał, ślub: Kościół NMP we Władysławowie, wesele: sala Casilla w Kębłowie, orkiestra: Odeon, fotograf i kamerzysta: Video-Film z Kębłowa
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo

Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl

LISTOPAD
23.11 - ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto,kamera: sharkfotostudio.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lili Do sukni w stylu greckim zdecydowanie niskie luźne upiecie. Zdecydowanie fajnie wyglądaloby gdyby jakieś pasemka uciekały,luźno przy twarzy powiewaly. Nie loki tylko delikatne fale jeśli masz włosy z tendencja do kręcenia się to będą trzymać. Jeśli nie to odpuśc sobie fale nawet. Napisalas,że najchętniej poszlabys w rozpuszczonych wlosach,ale welonu nie wepniesz. Racja.Zawsze możesz podpiac tylko polowe i w miejsce spięcia wetknac welon i będzie się bardzo dobrze trzymał. Tylko,że skoro sukienka grecka,to nie ma odkrytych pleców i to rozpuszczone może dziwnie wyglądać. Zdecydowanie jestem za luźnym upieciem. Takie jakie ostato są modne na różnych galach wśród celebrytek.
lili zerknij do mojej relacji - link pod suwaczkiem , ja mam wlosy za pas
http://img812.imageshack.us/img812/8791/fryzurawarkocz.jpg
moze cos takiego
warkocz na luzie ;)
[URL=

Uploaded with [URL=
[URL=

Uploaded with [URL=

za PrettyWedding
powtórka wklejenia
image

Uploaded with ImageShack.us
image

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
znalezione na Pretty Wedding

image

image

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam kolejne Młode :)

My dziś byliśmy w parafii i wstępnie mamy zgodę na ślub w piątek :D
co prawda troszkę musiałam pojękać ale uśmiech na końcu rozmowy potwierdził mi że się uda :)

gołąbki załatwione

ciągle nie wiadoma co do sali 3 sale/restauracje + sama sama do wynajęcia kucharki itp i za i przeciw eh zostawie to sobie do października

jutro mam ważne spotkanie więc trzymajcie mocno kciukiii
w środe mój M wyjeżdża do pracy i znowu jakiś czas sama z dwójeczką oszaleje z tęsknoty jak dobrze że jest skype ale to tylko utwierdza że po tylu latach razem nic z nas nie uleciało a wręcz odwrotnie

myślę i myślę nie będę miała welonu kwiatków szkoda czym tu rzucić przy oczepinach :P
Ja również mam dylemat z fyzurą ..... zawsze noszę rozpuszczone włosy .... spinam tylko w domu w dresach :-)

Nie wyobrażam sobie, żeby w tak ważnym dniu wystąpic w koku bo chyba drażniłoby mnie to przez cały wieczór więc też najchętniej poszłabym w rozpuszczonych ale chce mieć welon i musze go gdzieś wpiąć. Welon chce mieć od góry wczepiany a nie taki z tyłu za fryzurą więc wymyśliłam coś takiego :

image

a tu więcej na temat fryzury i więcej zdjęc :
http://www.slubclick.com/report/slubna-fryzura-z-rozpuszczonymi-wlosami-zrob-ja-sama.html?&verPestana=contacto&bienvenida=1

a może jeszcze coś takiego :

image
Oli_AG - bedziecie wypuszczać gołębie ??

Teraz jest moda , że po oczepinach rzuca się podwiązką, którą wczesniej mąż w jakiś fajny sposób Ci ją ściąga :-) widziałam to już na kilku filmach. Mnie (pomimo tego ,ze będę miała welon) na takie rozwiązanie namawia mama i siostra :-)
tak gołąbki to moje marzenie od dziecka wiec muszą być :)

też myślałam o podwiązce ale to takie "normalne" a że nasze wesele ma być z jajem to jeszcze kombinuje :D

moja świadkowa już ma plany na ten ostatni weekend przed już zaczynam się bać hehe

ja włosy chyba upnę ale tylko jakąś część i albo kwiat albo jakiś stroik ale też nic pewnego he nawet nie mam wizji sukienki mojej na pewno nie będzie biała bo jakoś czuje że nie wypada ...
Oli_AG - no to jak marzenie to trzeba spełnić :-) ale troszkę szkoda mi tych ptaszków :-( a Tobie szkoda bukietu na oczepiny a gołębi nie :-) ostatnio jak byliśmy na ślubie w Katedrze para puszczała gołębie i taką zmyłkę zrobiły kamerzyście, że na pewno nic nie nagrał :-) komicznie to wyglądało :-)

W sobotę jedziemy na wesele więc znowu się podpatrzy co fajnego młodzi wymyslili, co wypada fajnie a co nie :-)

Dziewczyny zbliżamy się powoli do nowego wątku nr 6 ! i do nowej aktualizacji - jeżeli są nowe pary, które chcą się dopisać albo udało się Wam dziewczyny zaklepać coś nowego, może ktoś chce wprowadzić jakieś zmiany to piszcie :-)

Ja myślałam, że dopisze do siebie muzykę do Kościoła ale nic z tego - jakoś nie możemy się zdecydować.
Witam, to jeszcze prosze nas dopisac:

3 Sierpnia 2013 Agata i Adam, ślub w plenerze koło sali weselnej, wesele- 'Trzy dęby', fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin

:)
a dlaczego ma mi być szkoda ptaszków i ? przecież ich nie zjemy podanie profesjonalnie uwolnione z dłoni lecą do domu żadna krzywda im się nie stanie
bardziej mi żal dzieci słaniających się na krzesłach podczas wesela gdzie leje się wódka jest gwar itp :)
A widzialyscie ten slub?

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=eJWlavnM6b0

sluchajcie dziewczyny, w tym Goldexie w Gdyni to zrobia to co chcemy czy tylko z modeli jakie oni maja? znacie jakies strony w dobrym wyborem obrączek?

dzięki,
Witajcie dziewczyny,
Jeśli nadal poszukujecie swojej idealnej sukni ślubnej to zapraszam do zaglądnięcia tutaj:
http://forum.trojmiasto.pl/Suknia-slubna-Sweetheart-5897-sprzedam-wraz-z-dodatkami-t405990,1,11.html
Pozdrawiam :)
aaaaleeee czad :-) super niespodzianka ..... zazdroszczę jej troszkę, zero decyzji, zero stresu :-)
Taaaaa... Szybko bezboleśnie:-)
Jestem w szoku ze względu na wielkość przedsięwzięcia! Normalnie wyreżyserowany musical, tam było z 5 kamer i przynajmniej jedna na żurawiu, setki tancerzy... Ktoś wie czy to z jakiegoś reality show wzięte czy tak sam ktoś sobie wydał fortunę na zaręczyny i ślub?

Swoją drogą bym nie chciała takiego show- nie lubię musicali :)

Poza tym te przygotowania do ślubu są z jednej strony frajdą, a z drugiej pozwalają się oswoić z myślą o małżeństwie. Jeszcze rok temu słabo mi/nam się robiło na myśl o ślubie dlatego zdecydowaliśmy że za 2 lata będzie optymalnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny to był jakiś program! Ale i tak super, aż sama się popłakałam :)
do góry