Widok

Młode Pary 2013 (część 6)

Wesele Temat dostępny też na forum:
MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Joanna Zajecka, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
13.04. ~RheaS - Rhea i DonIgi,
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin, Karola i Mario, ślub: Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku, Wesele:

MAJ
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościółw Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek,Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf P. Kamil Helmin z Koronowa, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea,
27.07. ~Marta, Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio"

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie
17.08. ~ gabi1, Ślub w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, kamerzysta i fotograf StudioBest,
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie,
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: ?, foto: Marta Moosiatko Streng Photography, Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek, Tort i ciasta: Pani Kasia Klimczak
14.09. ~Nikusia86 - Ślub: Kościół Ducha Świętego na Obłużu, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej grupa Obiektywni, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: ?, kamera/fotograf: NaszeStudio, makijaż:?, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl

LISTOPAD
23.11 - ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto,kamera: sharkfotostudio.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikusia86 pochwal sie jaki model :) dawaj foto :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uploaded with ImageShack.us
http://www.zlotykrazek.pl/Galeria-Obraczek/-azur-Professional/
nie moge wkleic zdjecia bo nie jest w formacie jpg ale z tej stronki kolekcja subtelna model S03 z tym ze ja nie bede miala 3 cyrkonii a 1 bryulant na srodku ;)
Suknia z Agnes
http://www.suknieagnes.pl/images/photoalbum/10750_logo.jpg

:)
śliczna
Dziękuję. :) A wcale jej mierzyć nie chciałam. :) Inna była moim typem... To mierzyłam jako ostatnią i jak tylko ją ubrałam to wiedziałam że to własnie ta. :)
tak mamy owy zamiar :) do nas nie pasuje "standard" hehe
u nas o tyle ciężej że M jest za granicą i wszytkoobmawiamy na skype hehe na szczęście będzie na początku pażdziernika więc zagarne go do roboty "_
dzięki znalazłam serduszka
wstępnie znalazłam makijażystkę

teraz oddaje się diecie buhaha akurat przed urodzinami córeczki i moim normalnie masohistka ze mnie
No właśnie do Nas też nie pasuje standard dlatego chcemy wymyśleć coś innego. Obejrzyj sobie na youtube filmik "Najfajniejszy pierwszy taniec jaki znalazłem w internecie" :)
No to faktycznie kłopot, dobrze że jesy skype... :)
A jaką makijażystkę znalazłaś?

Dziewczyny możecie polecić jakiegoś dobrego fryzjera w Gdyni?
Chce podciąć włosy ale już pod kątem ślubnej fryzury też patrze. :)
fryzjer- ja chodzę do salonu Gabriel na Świętojańskiej (koło skweru Kościuszki). Nie należy się zrażać wnętrzem... Mają dobrych fryzjerów kosmetyki i dobre ceny. Zawsze wychodziłam zadowolona, a włosy mam kapryśne i nie jest to łatwy materiał :)
Nikusia86 - piękna suknia :-) mi się oko na niej zatrzymało jak oglądałam modele na stronie Agnes - to pierwszy salon do którego się wybiorę na przymiarki :-)

monisia_18_86 - fajny model obrączek. My również myśleliśmy na początku o mieszanym złocie ale teraz skłaniamy się jednak do jednobarwnych. Ja też wolę taki prosty model a mój M chce okrągłe więc musimy iść pomierzyć i wtedy zdecydujemy :-) ale stronka super, dużo modeli i na pewno coś z tego w końcu wybierzemy :-)

Oli_AG - faktycznie zły moment wybrałaś na odchudzanie aj aj takie pyszne torciki Ci przejdą koło nosa :-) ja planuje zacząć tak na poważnie od stycznia :-) będę już po wszystkich imprezach i świętach :-)

Jaką makijażystkę wybrałaś ??

Niestety z fryzjerem jeżeli chodzi o Gdynię nie pomogę :-(

Na początku nie podobały mi się figurki małych aniołków jako podziękowanie dla gości ale ostatnio trafiłam na mega słodkie z fioletowymi skrzydełkami i jedynie za 1 zł więc chyba zamówimy aniołki i do tego jakiś smakołyk :-)
My... tzn ja :) chcialabym abardzo bardzo bardzo ale tak baaaardzo zatańczyć tango na pierwszy taniec ale moj luby cos kreci nosem... jedno czego jestesmy pewni to to ze nie zatanczymy walca ani zadnej improwizacji.

zainspirowalas sie jakims konkretnym filmikiem z netu?
Już nie mam heheh nie co mnie cannik wystraszył mogę wysłać na priv wiadkę od owej artystki co prawda no ładnie maluje ale mi żal wydać aż tyle kasy

a propo macie jakiś budżet i jedziecie według plany czy zywioł ? ja dziś naoglądałam się na TLC o ślubach hahah i stwierdziłam że ustalamy budżet
śliczna suknia :-)
Ustalanie budżetu jest bardzo trudne. Też próbowałam ale co rusz coś dochodzi więc posługujemy się liczbą "około" :)
My mamy określony budzet ale jest on elastyczny. z tego co juz zauwazylam to nie bedzie to najtanszym kosztem;/ Pewni gdybysmy byli na miejscu i mogli pojechac, dotknac, posluchac to bysmy znalezli taniej, blizej itd. No a jakbysmy robi w moim rodzinnych stronach to koszta pewnie byly by nawet do 50% taniej;/

moge prosic cennik i nzawisko tej makijazystki?
gabi19.82@o2.pl

z góry dziekuje!!!

Dziewczyny jaki jest rozstrzal cenowy z makijazami ślubnymi? bo zupelnie nie mam rozeznania i nie wiem czy faktycznie 250 zl to górna granica czy raczej już standard.
my w sumie tez nie ustalilismy budzetu poki co wiemy ile mamy gotowki i staramy sie ciac zbedne dla nas koszta chociaz nie zawsze sie udaje ja np. mam wszystko rozplanowane i wyliczone (mowie o rzeczach ktore juz mamy ) w arkuszu kalkulacyjnym ;p
zrobiliśmy bardzo wstępny budżet, który wręcz nas zszokował :) Zawyżyłam planowane koszty (tak na wszelki wypadek), ale całkiem rozsądnie, nie wymyślając nie wiadomo czego i za ile. Biorąc pod uwagę, że chcemy sami zrobić zaproszenia, dekoracje itp. oraz to, że nie uwzględniłam samochodu i opłat "urzędowo-kościelnych", to i tak już przekroczyliśmy nasz planowany budżet o bardzo sporą sumę. Zło kryje się w drobiazgach, więc staramy się ciąć koszty jak się tylko da :)))
Ja na makijażystkę wybrałam Anne Kardzis a do makijażu jestem naprawdę wybredna bo sama interesuję się tym. I ciężko mi dogodzić bo mam już swój jakiś typ makijażu. Byłam kilka razy w różnych perfumeriach na makijażu i za każdym razem biegłam do domu szybko go zmywać. Więc naoglądałam się makijaży i styl Pani Ani mi najbardziej pasuje. Zastanawiałam się jeszcze nad Elżbietą Skoczeń ale malowała moją kuzynkę do ślubu i spóźniła się na makijaż 45 minut a poza tym moją ciocie niezbyt dobrze wymalowała.
Pani Ania bierze w pakiecie (korekta brwi, próbny, właściwy i korekta Pana Młodego) 300 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my na poczatku myslelismy ze wyniesie nas wszystko ok 32 000 ale podejrzewamy na dzien dzisiejszy ze zmiescimy sie w ok 25 000 poniewaz m.in wlasnie winietki, zawieszki na butelki , zaproszenia i zawiadomienia zrobilam sama nie ktore rzeczy jak np kamizelke slubna kupilam uzywana ;) na obraczkach juz zaoszczedzilismy 780 zl bo mielismy swoje zloto no i fryzjer makijaz i paznokcie tez odpadaja bo jestem manicurzystka i wizazystka a siostra fryzjerka ;)
I to są właśnie te pierdoły, na które idzie dużo kasy :) Chcemy zaoszczędzić = sami zrobić zaproszenia, winietki, dekorację sali i kwiaty na stołach :) Teraz namawiam mojego J., żeby pojechać do ślubu naszym samochodem. Ale ciężko mi idzie. Też chcemy się zmieścić w granicach 25 tys. Zobaczymy jak nam dalej pójdzie.
do góry