Widok

Młode Pary 2013 (część 6)

Wesele Temat dostępny też na forum:
MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Joanna Zajecka, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
13.04. ~RheaS - Rhea i DonIgi,
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin, Karola i Mario, ślub: Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku, Wesele:

MAJ
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościółw Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek,Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf P. Kamil Helmin z Koronowa, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea,
27.07. ~Marta, Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio"

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie
17.08. ~ gabi1, Ślub w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, kamerzysta i fotograf StudioBest,
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie,
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: ?, foto: Marta Moosiatko Streng Photography, Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek, Tort i ciasta: Pani Kasia Klimczak
14.09. ~Nikusia86 - Ślub: Kościół Ducha Świętego na Obłużu, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej grupa Obiektywni, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: ?, kamera/fotograf: NaszeStudio, makijaż:?, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl

LISTOPAD
23.11 - ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto,kamera: sharkfotostudio.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oli_AG - jakbyś coś wiedziała o tym cudownym kursie przedmałżeńskim w Boboli to daj znać. Mój A. jest z Obłuża a jesli dojdzie do tego jakas krótka wersja nauk to było by super. W mojej parafii podobno porażka.

Etykiety czad!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A odnośnie alternative to moja kuzynka farbowała tam dość krótkie włosy do ślubu w zeszłym roku, zapłaciła 270zł a farba zmyła się po 2 tygodniach, wyglądało koszmarnie. Ja polecę moją panią Agnieszkę z zaspy na przeciwko ETC, dobrą fryzjerkę poznać po tym jak sama wygląda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak mi powiecie jak sie tu wstawia zdjecia to wstawie :PA jak nie to na maila wysle.Takze tak jak mowilam o alternative sa rozne opinie ale moze kuzynka dostala taka farbe zmywalna i dlatego takie efekty pozniej byly:( Ja pojde do kamila tj salon Bogna na dmowskiego pojde tam w pazdzierniku jeszcze nie wiem kiedy ale przed przyjazdem narzeczonego i zobaczymy jakie beda efekty ;)Nie kazdy potrafi rozjasniac wlosy nie używając utleniacza wiec zobaczymy..Jak dobrze mi pofarbuje to umowie sie na uczesanie
Mnie akurat farbowanie nie interesuję póki co bo włoski mają kolor naturalny i nigdy jeszcze nie farbowałam. :) Więc na razie interesuję mnie ścięcie i czesanie. :)
Dwie moje znajome chodzą do Piotra do alternative na farbowanie i ścinanie i są bardzo zadowolone. No ale sprawdzę sama na sobie... :)
Ja mam tez naturalny swoj ale jednak chce cos zmienic jak ktoras ma ladny naturalny kolor wlosow to spoko ja bede robic refkleksy sobie :) No jezeli chodzi o alternative to ilu ludzi tyle opinii ;)
Zazdroszczę naturalnych ja farbuje od lat 10 włosy hehe już jako małolata zaczełam niestety siwieć :(

no więc jednak ostatecznie wesele odbędzie się w Biancas :)
wszyscy zachwalaja miejsca więcej brak korkowego itp jestem umówiona na 25go na podpisanie umowy :)
Jednak po wielu namysłach i przemyśleniach rezygnuje z Piwa na ślubie mieszanka wina wodki szampana i piwa może być tragiczna
nie mam pomysła co do win na pewno obok wódki białej będzie karmel i może cytryna wiec pewnie postawimy na sobieskiego
wchodzisz na stronę http://imageshack.us/
koło "prześlij teraz" jest napis "Can't Upload? Try This" klikasz go (wtedy nie musisz podawac maila)
wybierasz obraz i rozmiar obrazu (240x480)
klikasz prześlij teraz
pod napisem "linki do udostępnienia twojego obrazu" jest kod forum - kopiujesz go i wklejasz do posta. jak nie zadziała to wybierasz kod alt forum. Ale zawsze działa mi ten pierwszy.
image
Shot at 2012-09-18
image
image
Udało się ;) O to zdjęcia fryzurki.Loki mialam robione prostownica,ogolnie fryzurka fajna dlugo sie trzymala itd tylko nie bardzo podobaly mi się loki nie byly takie ladne wygladzone.Jak znajde to wysle wam fruzure jaka zrobila mi kuzynka na swoje wesele.Spalam w walkach fryzura trzymala misie przez 3 dni i juz te loki byly zupelnie inne.Bo nautarlnie skrecone a nie prostownica
Biancas świetny wybór, moja koleżanka miała tam wesele w kwietniu i wszyscy byli zachwyceni, dodali jej darmowy transport do miejsc noclegowych więc w ogóle rewelacja, no i ciasta w cenie to też dużo.

Fryzura ładna ale widać że loki faktycznie nie do końca wygładzone :(
My też chcieliśmy piwo na ślub ale odradził Nam to mój przyszły teść, właśnie mówił że mieszanka tylu alkoholi może być dla niektórych wybuchowa a tego na weselu nie chcemy więc zrezygnowaliśmy. :)
My wina kupimy Carlo Rossi to moje ulubione. :)
W ogóle mój A wymyślił że może zamiast winetek zwykłych postawimy buteleczki z wódką 200ml i do nich doczepimy karteczki kto gdzie siedzi, ale mam co do tego pewne wątpliwości. :)
Też bym chciała kok ale bardziej taki artystyczny nie ład a może w przodu coś pokombinować typu warkocz dobierany. :)
Dziewczyny a powiedzcie jak ściągniecie welon chcecie coś wpiąć we włosy?
Mogę polecić skrzypaczkę i wiolonczelistkę :) Grała u nas na ślubie. http://www.harmoniadzwieku.pl Zawsze możesz sobie wpisać na youtubie Agata Oriana Kwahs i posłuchać. Kontakt z nią był dobry i bardzo ładnie zagrała.
Ja mysle nad kwiatem ale jeszcze zobacze :)Mi sie bardzo podobaja fantazyjne fryzury u kogos ale siebie niestety nie widze w takim fantazyjnym upieciu. Wiec pozostaje przy tradycyjnym upieciu ;) Lepiej miec ladne tradycyjne upiecie niz spieprzone fantazyjne .A dobrego fryzjera u nas ciezko jest znalezc taka prawda :/A jak sa to biora tez bardzo fajne ceny
Dzieki wlasnie potrzebowalam jakiejś pozytywnej opinii na ich temat poniewaz wchodzilam na strone i bardzo mi sie spodobalo.A jesli moge spytac jaka jest cena wlasnie za skrzypaczke i wiolonczelistke?
Ktora bardziej wam siepodoba K.6 czy K.8
http://allegro.pl/podwiazka-podwiazki-slubne-haft-imiona-i2624318943.html
Czy moze zadna :P
Nie pamiętam ile zapłaciliśmy... Chyba 550 zł za skrzypaczkę i wiolononczelistkę
Masz rację ciężko o dobrego fryzjera. No właśnie ja też myślę nad kwiatem, chce coś delikatnego ale zobaczę jeszcze co mi fryzjer doradzi. :)
do góry