Widok

Młode Pary 2013 (część 6)

Wesele Temat dostępny też na forum:
MARZEC
31.03. ~olusia3472, Agata, Ślub: ? , Wesele: ? , Orkiestra: Krzysztof Krawczyk Band, Fotograf i Kamerzysta: Avmedia, Fryzura: Ola Czerwińska, Makijaż: Ela Skoczeń, Bukiety i dekoracje kwiatowe: Joanna Zajecka, Suknia Farage

KWIECIEŃ
06.04. ~ Tinker Bell, Kościół Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywie,
13.04 ~ann - Ania i Sebastian, ślub odbędzie się poza Gdańskiem ;), kościół: Klasztor oo. Franciszkanów Brodnica, wesele: Zajazd Cykada w Jajkowie, orkiestra: Music Express, Kamerzysta, Fotograf: Foto - Video Florkiewicz Brodnica
13.04 ~Evelcia - Ewelina i Daniel, ślub: Kościół Świętego Michała Archanioła w Kiełpinie, sala: Gospodarstwo Rychertów w Kiełpinie, zespół: Avinion, fotograf: Andrzej Sip, makijaż i fryzura: siostra (fryzjerka)
13.04. ~RheaS - Rhea i DonIgi,
27.04 ~Marcelinka - Marta & Rafał, ślub: Kościół WNMP we Władysławowie, wesele: sala Jantar w Pucku, orkiestra: Octawa, fotograf: Paweł Dmochewicz
27.04. ~karmin, Karola i Mario, ślub: Kościół Św. Mikołaja w Gdańsku, Wesele:

MAJ
04.05. ~Olla1 Kościół Św. Mikołaj ,wesele: Hotel Faltom, Dj Lech Radziun, Foto: blekitne.com, makijaż: Agnieszka Jarzębek http://www.maxwizaz.pl/, fryzura: Aleksandra Czerwińska http://www.alexevents.pl,
17.05 ~Pola - ... i ...Restauracja jest {?} Dj jest {?}, foto {?}
18.05. ~ zmyslnamietny - Dorota & Grzegorz, ślub: USC, wesele: Stara Wędzarnia Sobieszewo, DJ - przyjaciel, Make up sama, Fryzura przyjaciółka
18.05. ~ Susanna - A. & J. - Kościół: Matemblewo

CZERWIEC
01.06 ~Cheryl- A&K, Ślub: Kościół w Bolszewie, Wesele: sala "Amelia" w Zelewie, zespół "Odeon", fotograf: Radomir, kamerzysta: multimedia360
08.06. ~ patunia1990 - Kamil i Patrycja, Kościół: w Redzie Św. Antoniego, Wesele: Czardasz Luzino, Zespół: Kapela Muzycznego Niepokoju, Fotograf: Fotogrupa, fryzura, paznokcie, makijaż: koleżanka
08.06 ~monisia_18_86 - Monika i Krzysiek, Ślub: parafia p.w. Św. Franciszka z Asyżu, Wesele: Ośrodek Alga Sztutowo, Fotograf: Marcin Siemiątkowski, Makijaż: ja osobiście, Paznokcie:ja osobiście, Fryzura: Moja siostra(jest fryzjerka),Ubiór Panny Mlodej (suknia,ponczochy,bielizna,podwiazka zakupione w Irlandii Północnej)
14.06. ~etusia, Aneta i Krzysztof Ślub: Kościółw Św. Rodziny na Stogach, Wesele: Gospoda Gdańska,
15.06. Kasia i Adaś, Ślub: Kościół Św. Brata Alberta w Gdańsku. Wesele: sala Orchidea, Zespół Party
15.06. ~olaaa - Ola i Adam, ślub: Kościół parafialny Świętego Andrzeja Apostoła w Garczynie, sala: dwór Bajbuza w Garczynie, orkiestra: RHO, Fotograf: Piotr Połoczański, suknia: Agora 12-28 z Langorii
15.06. ~MonisxD - Monika i Arek,Ślub: Kościół pw Najświętszego Serca Jezusowego w Gdańsku Wrzeszczu, Wesele: Restauracja Hacjenda, Dj Fred, Fotograf P. Kamil Helmin z Koronowa, Suknia: salon "Beauty" w Gdańsku Wrzeszczu, Fryzura: ciocia
29.06. ~h&m - Hania i Mateusz, Kościół w Baninie, sala Orfeusz w Kłosowie, Kamerzysta i fotograf: Kościerzyna "LOKO", orkiestra: "MARINEZ" z Gościcina

LIPIEC
06.07 ~P&Ł - Sala jantar puck, fotograf. Grzegorz Laskowski, makijaz. Karolina Laskowska (Reda),zespól Koszalin Efect
06.07. ~nela10 Nela i Mati, Ślub: ? , Wesele: Hotel Drywa w miejscowości Dworek, Zespół Tequila Band z Kwidzyna, Fotograf Fotogrupa
06.07. ~PatusiQ Patrycja i Mateusz, Ślub: Parafia św.Kazimierza Gdańsk, Wesele: Sala "Pod Łabędziem"w Gdańsku Kiełpinie
13.07 ~11 - Karolina i Paweł Kościół Sw. Stanisława
13.07. ~nea86 - Agnieszka i Łukasz, Parafia Św. Michała Archanioła w Gdyni Oksywiu, sala Filip w Osłoninie, Dj Limahl, foto Fotogrupa
13.07. ~Madziaaa
20.07. ~Siulowa7 Joanna i Adam, Ślub: Parafia św. Rodziny Gdańsk-Stogi, Wesele: Pod Lipami, sala zielona, Zespół megaphone
27.07. ~ takaona, Kościół w Sianowie, Wesele: sala Wichrowe Wzgórze Chmielno, Fotograf: Fotolinea,
27.07. ~Marta, Marta i Jacek, Ślub: Kościół św Doroty z Mątów, Wesele: Sala w Wyczechowie, zespół Agat (p. Krzysztof Chyła), makijaż prawdopodobnie Dagmara Ś.
27.07. ~Alicja_Damian, Ślub: Kościół Chrystusa Króla w Wejherowie, Wesele: Oycowa Zagroda w Gowinie, Zespół "Damnio"

SIERPIEŃ
03.08 ~Klaudia_Michal - Klaudia i Michał, sala Japońska Łęgowo, fotograf: Maziarz, kamerzysta: Groszek, zespół:Avinion (Tczew), makijaż: Ela Skoczeń.
03.08 ~Nartu22 - Natalia & Bartłomiej, Wesele: Dzikie Wino Sala Regionala, Kamerzysta & foto: LancFilm, zespół: Ragtime
03.08. ~agadam Agata i Adam, Ślub w plenerze przy Sali weselnej Trzy Dęby , fotograf- fotoinlove, wodzirej Merlin
10.08. ~Jun87 - Agata i Mateusz, parafia Niepokalanego Serca Maryi w Gdynia, sala Filip w Osłoninie, zespół Jak's Band, foto + video Grupa Obiektywni, zespół w kościele Mathetai
10.08. ~Darulcia - Daria i Marek kościół Św.Brata Alberta , Wesele Orchidea, Orkiestra: Hevelius
10.08. ~maptus - M & J, kościół Cystersów Oliwa, Hotel Otomin, zespół REMANENT, hp.video-foto-studio.pl,
16.08. ~Rudi, Kościół Św. Ignacego ul.Brzegi w Gdańsku, Sala bankietowa w Lublewie, DJ M. Józefowicz,
17.08. ~CzekoladowaPralinka, Ewelina i Bolek Kościół: Parafia Matki Bożej Saletyńskiej w Sobieszewie, Wesele: Hotel Gniecki w Przejazdowie
17.08. ~ gabi1, Ślub w Bojanie, wesele w Dworze Magnat w Bojanie, zespół Best, kamerzysta i fotograf StudioBest,
24.08. ~kruszynka24, Ślub: Kościól św. Maksymiliana na Wzgórzu, Wesele: Restauracja Rewa, Zespół: 5 przesympatycznych panów;) Foto i kamera: naszestudio.pl
31.08 ~aniaa88 - Ania i Paweł :),ślub: Kościół Garnizonowy w Gdyni

WRZESIEŃ
07.09. ~Iwcia - Iwona i Jakub , ślub: kościół parafialny św. Piotra i Pawła w Chmielnie . wesele: sala Wichrowe Wzgórza w Chmielnie,
07.09. ~madziafi - Magda i Maciek, ślub: Kościół Bożego Ciała, wesele: Złoty Staw, zespół: Concord
13.09. ~kamira, Ślub: Kościół w Cedrach Wielkich, Wesele: Cedrowy Dworek, fotograf: Fotogrupa, Fryzjer, kwiaty: świadkowa
13.09. ~Oli_AG, Ola i Michał, Ślub: Św. Pawła Apostoła Gdynia Pogórze Górne, Wesele: ?, foto: Marta Moosiatko Streng Photography, Kamera: VideoLaser , Kosemtyka: YourHeven , Dj Pan Jacek, Tort i ciasta: Pani Kasia Klimczak
14.09. ~Nikusia86 - Ślub: Kościół Ducha Świętego na Obłużu, wesele: Kas Catering, DJ i Wodzirej grupa Obiektywni, fotograf: FotoGrupa, makijaż Anna Kardzis
28.09 ~Asienka2422 - Joanna & Tomasz, ślub: Kościół Bolszewo, wesele: Filip Osłonino, orkiestra: Everest - Bolszewo, Kamerzysta , Fotograf : Jacek z Mechowa, Fryzura : szwagierka (Fryzjerka), Suknia ślubna : Salon sukien ślubnych Joanna Wejherowo
28.09. ~Liliput - Lidka i Robert, Ślub: Kościół Św. Antoniego w Karwii, Wesele: "Marmas" Jastrzębia Góra, zespół: ?, kamera/fotograf: NaszeStudio, makijaż:?, Fryzura: Ciocia(Fryzjerka)
Wrzesień - Indygo - , ślub: Kościół Św. Jana w Gdańsku, wesele: Tłusta Kaczka Gdynia, Fotograf Mariusz Daniszewski http://www.md-foto.pl
Wrzesień - little_me - Starogard Gdański,

PAŹDZIERNIK
12.10 ~shanti - Iwonka i Marcin, ślub: Katedra Oliwska, wesele: "Pod Lipami" Łęgowo Sala zielona, orkiestra: Pstrong, kamerzysta: Ireneusz Jezierski Studio Art Video, makijaż: Dorota Lipińska, fotograf Fotoinlove.pl

LISTOPAD
23.11 - ~Aga_Kr - Agnieszka i Marek, ślub: Katedra Oliwska, wesele: Orchidea, DJ: dj GUCIO, foto,kamera: sharkfotostudio.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super :) Dziekuję bardzo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja zamiast ciast będę chciała chyba przystawki oddatkowe ale 25 wszytko już będe obmawiała

ja będę miała lekko podpięte i puszczone włosy z pomarańczową kalią i delikatnym stroikiem chyba za 11zł kupiłam na alegro bez kwiatowy :)
welonu mieć nie będę i nie wiem czy ja rzuce na oczepinach :P moja wiązanka będzie długa więc boje się że kogoś zabije buhahha
zawsze można rzucać podwiązką:))
Dobra ja mam już wstepnie zaklepane i fryzjerke i makijazystke. Musze tylko potwierdzic terminy w styczniu jak będą nowe zeszyty:)

kolejne dwie rzezczy do skreslenia z listy rzeczy do zrobienia:)

Ja odnośnie fryzury to zdam sie na fryzjerke. Dobrze sie czuje w upietych wlosach jak i rozpuszczonych prostych lub kreconych.
Gorzej z makijazem bo nie we wszystkim sie dobrze czuje:) Mam nadzieje ze pani makijazystka sprosta moim niewygorowanym oczekiwanion - brak maski na twarzy i podkreslone ładnie oko :)
tez organizuje wesele za granicy bylam w czerwcu wpolsce i wszystko zalatwilam
Nikusia, Twój Narzeczony świetny pomysł wymyślił :) wiem, bo sama dwa dni temu byłam na weselu i wszystkie dorosłe osoby dostały w piersióweczkach - panie nalewki z bzu, panowie samogonki, a dzieci w woreczkach cukierki :) i do tego były przywiązane karteczki z imieniem i nazwiskiem :) Czyli dwa w jednym... To jest naprawdę super pomysł!! :)
Kruszynka, mi się właśnie podoba w tej fryzurce to że nie jest taka gładka. Ale jak chcesz taką gładką to chyba na gorących wałkach powinny być zrobione loki. Może fryzjerka zasugerowała się bardziej trendami na przyszły rok niż Twoją wizją- czytałam, że takie naturalne i trochę roztrzepane mają być fryzury ślubne w przyszłym roku.
hej

może kogos zainspiruje moja fryzurka, wklajałam ja juz raz ale nie zaszkodzi drugi:) moze akurat ktoś nie widział:)

image

Uploaded with ImageShack.us
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja słyszałam, że mają też być modne wysoko upięte koki :)
Dla tych dziewczyn, które potrzebują więcej cm - rozwiązanie idealne!
Dziewczyny zamówiliśmy wczoraj obrączki u Sikorskiego na wajdeloty. Identyczny model co w apart - taniej o 1 700 zł ! Poleciła mi go mama, myślę, że będę zadowolona.
Super fryzura! Na prawdę podoba mi się, a zdarza się to rzadko ;)
Przypomnisz jakie fryzjer Cię czesał i jaka była cena upięcia?
No właśnie, tak po dłuższych przemyśleniach chyba zrobimy takie winetki. :) Tylko musimy sprawdzić jak to cenowo wychodzi. :)
Świetny też pomysł z tym że dla dzieci cukierki, bo o tym nie pomyślałam że przecież przy dziecku nie postawie flaszeczki. :)
My jesteśmy w trakcie poszukiwania obrączek. :)
Ale najpierw musimy załatwić kamerzystę, a mamy z tym problem. :)
hej

Czesała mnie znajoma fryzjerka i nie jest z Trójmiasta:( paciłam 50 zł jak za nromalna fryzure...

Jak znajdziesz jaks fryzjerke to pokaz jej zdjecie i powiedz, ze warkocz dobierany jest od dołu "jakby do góry nogami" miałam zwieszana głowe;) Druga czesc głowy były zakrecone wałeczki a potem były z tego loki:)
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, więc nadrabiam zaległości na forum :)
Znalazłam makijażystkę, dla siebie, świadkowej, mam i narzeczonego ;). Będzie nas malować znajoma, bardzo dobra. Niestety (lub stety) ale przyjeżdża z Warszawy, więc oprócz kwoty za same makijaże opłacamy jej nocleg. Cena taka średnia porównując z innymi makijażystkami.
Wczoraj przechodziliśmy w galerii koło YES, więc postanowiliśmy wejść obejrzeć obrączki i wręcz zdębiałam. Obrączka złota, okrągła 5 mm 1500zł/ szt. Czy to jest normalna cena, czy tylko mi się wydaje, że to strasznie drogo?

Aaaa i mam jeszcze jedno pytanie do Was? Odchudzacie się? :)
Siulowa7 , mamy ślub w tym samym kościele ... na Stogach , tylko szkoda że dzień inny :)

Czy byliście już u księdza ?

Oczywiście , że będe się odchudzać :) ale chyba tak w styczniu zacznę :)
Jun87- cena obrączki z kosmosu!
Obczaiłam sieciówki (oprócz Yes właśnie) i kilku małych jubilerów, oraz takich nastawionych tylko na obrączki i na razie Goldex jest najtańszy. Przynajmniej w zakresie interesujących nas modeli.

Do księdza idziemy w niedziele- termin w kościele zaklepać, a nasz ksiądz już wie :)

na odchudzanie za wcześnie :) jakoś w wakacje zacznę, nie mam aż tak dużo do schudnięcia

No i jeszcze sobie pozwoliłam na ścięcie włosów na dosyć krótko, ale do ślubu jeszcze mnóstwo czasu przecież!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No my w aparcie bedziemy kupowac jakos moj narzeczony nie chce od innych jubilerow.My bedziemy kupowac w grudniu jak wroci. I z tego co patrze w internecie to za pare 1500 zl 4mm.

A co do odchudzania to schudłam 2 kg :D Jeszcze 2 i koncze.Wracam po prostu do swojej starej wagi;) Musze brzuszek spalic ;)Troche czasu mam ale wole zaczac juz teraz i utrzymywac wage po prostu.
Jun87,
myslałam, że 3 000 zł za pare to standard, ale teraz wiem, że nie.
1 300zł zapłaciłam za pare obrączek , 5 mm, identyczny model co w apart , u Sikorskiego na wajdeloty.
Klaudia_Michal - Hahahah myśmy mieli wszystko zarezerwowane na 3 sierpnia ale sala zielona Pod Lipami była zajęta a tak to byśmy jeszcze razem jechały :D Byłam u księdza pytać jeszcze o ten 3 sierpień ale śmiał się w głos powiedział że jeszcze nie ma kalendarza i kazał przyjść w marcu. Teraz chce go złapać i wypytać jak wygląda sprawa dekoracji kościoła i nauk chyba że wiesz coś więcej??
do góry