Widok

Młode Pary 2014 (część 4)

Wesele Temat dostępny też na forum:
STYCZEŃ
19.01. ~SeaMilena; Milena & Tomasz, Kościół: pw. św. Bernarda w Sopocie, Wesele: Sheraton Sopot Hotel, DJ (???), Foto: ProAction Fotografia i Film (Wrocław), Film: ProAction Fotografia i Film (Wrocław)

KWIECIEŃ
26.04. ~Jaagnes; Agnes & Karol, Sala: Zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, Klasztor o.Franciszkanów pod wezwaniem św. Anny w Wejherowie, godzina 15:00, Fotograf: AM-Studio, zaspół http://www.zespolmagic.pl
26.04. ~kamilaa; Kamila i Paweł,sala :Szrot Gościcino, zespół pan Tomek, foto.http://www.pranga.pl video weselwood. fryzjer Henryk Wejherowo
26.04. ~Arijka; Dorota & Krzysztof, sala Lęborska Perła w Lęborku, kościół św. Jakuba Apostoła w Łebie, orkiestra/dj Brygada S, fotograf: Grupa Alternatywni
26.04. ~Messaja; Magdalena i Krzysztof Kościol: Parafia Najświętszej Marii Panny Matki Kościoła i Świętej Katarzyny w Gdańsku, sala weselna: GRYF (żukowo) lub DWOREK GOŚCINNY (Gdańsk Lipce) zespół: Zespół A'Test, video i foto- ???
26.04 ~ panna-anna, Ania i Robert, Kościół Św. Wojciecha w Kielnie godz 15:30, sala: Folwark Dajak w Koleczkowie, Dj Grzegorz Gromadzki, Dekoratorka: Forumka Aga M. Foto i kamera: Grupa Obiektywni. Suknia z kolekcji Alfred Angelo. Wodka: Zubrowka biala.

MAJ
03.05. ~JustaKapusta; sala: Dwór Magnat
10.05. ~agula85; Aga&Piotr, Kościół Św. Antoniego w Brzeźnie, sala: Hotel Gniecki w Przejazdowie, DJ- Lech Radziun i fotograf- FotoGrupa.pl
24.05. ~Domili; Dominika&Daniel, miejsce: Dzikie Wino, zespół: Półtora Gościa, fotograf: fotogrupa.pl
24.05. ~ DamaKier; Martyna i Krzyś; wesele - Ośrodek Wypoczynkowy Zawiaty; fotograf - fotoinlove; zespół ArtandBrass
24.05. ~lola80; Monika i Paweł, wesele: Oaza, Połchowo
31.05. ~misiadelko; Sandra & Jakub, Kościół: Parafia Św. Wojciecha w Kartuzach, godzina 16.00. Sala: Hotel Pod Orłem, dj Gucio, foto: fotoinlove.pl, video: AMADEOFILM Mrągowo.
31.05.2014 ~kamyk899; Kamila&Paweł, parafia pw. św Walentego Gdańsk - Matarnia, godzina 15, obiad poślubny: restauracja w trakcie poszukiwań

CZERWIEC
07.06. ~KoliberQ; Parafia pw. Św. Stanisława Bpa w Gdańsku, Sala: Dom Kultury Przymorze
14.06. ~Karolina; Karolina&Ariel--->Złota Jesień (Kartuzy), Kościół Pod Wezwaniem Chrystusa Miłosiernego Gdynia-Płyta Redłowska, zespół Ragtime
14.06. ~czesia357; Kamila i Tomek, ślub /najprawdopodobniej/ w NMP Królowej Polski w Wejherowie, wesele w Sali Szrot w Gościcinie, zespół Nevada, Fryzjerka - zaufana Pani Aneta.
14.06. ~czerwcowe; Karolina i Damian, Ślub: Parafia Rzymsko-Katolicka p.w. Św.Teresy Benedykty od Krzyża (Edyty Stein) Gdańsk-Ujeścisko, oprawa muzyczna w kościele zespół Selah z kościoła p.w. Bożego Ciała w Gdańsku na Morenie, Wesele: Tawerna Grecka LUKULLUS Gdańsk-Kartuska oprawa muzyczna Marek&Bogdan z Gdyni
14.06. ~Patrizia & Daniel, Kościół: Parafia Matki Boskiej Częstochowskiej w Grabowie Parchowskim (Jezioro Mausz na Kaszubach), Miejsce weselne: Ośrodek Szansa Mausz, Muzyka: Sławek B., Zdjęcia: Fotogrupa
14.06. ~justynkie; Justyna & Andrzej, Kościół: Sanktuarium Miłosierdzia Bożego w Olsztynie, godzina 16.00. Sala: Restauracja Przystań w Olsztynie, zespół: GajewskiBand, foto-video: AMADEOFILM Mrągowo
19.06. ~Blondi89; sala Orchidea, wodzirej - Tomasz Pawlak, Video: Coolartproduction
28.06. ~agunineczka; Agnieszka & Rafał, ślub: kościół pw. św. Ignacego na Starych Szkotach (Gdańsk Orunia), oprawa ślubu: zespół NaNiby; wesele: Złota Róża w Gdańsku, kamerzysta: videogroszek, foto: P. Dmochewicz, DJ: Robert Jakubek, suknia: salon ślubny bianka w Starogardzie Gd.
28.06. ~Izunka; Iza i Mateusz, Parafia Matki Boskiej Częstochowskiej Wrzeszcz, wesele "Pod Lipami" sala Zielona, dj McMike, fot. Błażej Maziarz, obsługa barmańska Bar4You

LIPIEC
05.07. ~aga890, Agnieszka & Damian, sala: hotel Otomin, kościół - parafia Św. Brata Alberta Chmielowskiego Kokoszki, Dj - wodzirej DarJan, Samochód do ślubu - Hummer H2 http://www.max-limo.pl, Fotograf - http://www.fotoinlove.pl, video - Studio 4ma TV, Fryzjerka- zaufana pani Ada, Kwartet smyczkowy 4one, makijaż - Agnieszka Skrzyńska http://ajs-visage.pl/, barmani - http://www.barmanwesele.pl/
05.07. ~Paulina; Paulina i Artur, Ślub Kościół Św. Antoniego w Gdańsk- Brzeźnie, Wesele Magnat Bojano.http://www.dwor-magnat.pl/, foto i video Grupa Obiektywni, Suknia: Salon Angel model Giovani.
12.07. ~Ciasteczkowa; Kamila i Damian, Parafia p.w św. Jana Chrzciciela i Brata Alberta Gdynia chylonia, oprawa muzyczna do kościoła-zespół Lux Mundi, wesele -Dworek Barwik , zespół Pretext, fotograf i kamerzysta- grupa Obiektywni
26.07. ~rozsadna; Ania&Piotr, Kościół: Parafia Św. Michała Archanioła w Sopocie, godzina 14:30; Sala: Orchidea w Chwaszczynie, zespół: Jak's band, fotograf: p. Maja Gościniak, kamerzysta: p. Jacek Narloch

SIERPIEŃ
02.08. ~Gosia; Gosia i Mateusz; Ślub w Sianowie, wesele Wichrowe Wzgórza
09.08. ~nataluska19923 wesele: sala Filip w Osłoninie, Kościół: pw. św. Michała Archanioła w Gdyni na Oksywiu, Fotograf/Kamerzysta: Shark Foto Studio, Zespół : Nevada z Redy
16.08. ~heke1990; Ola i Darek, ślub: Potęgowo, wesele: Potęgowo, zespół: Quatro z Nowego Dworu Gdańskiego, foto: Tandem (Lębork), video : videofotoefekt Dariusz Falkowski (Słupsk) + wódka Wyborowa
16.08. ~Agnicha; Agnieszka i Dawid, parafia pw. św. Mikołaja w Gdyni Chyloni godz. 15, miejsce wesela: Restauracja Dzikie Wino w Redzie, przygrywać będzie nam zespół Nevada z Redy, a kamerzysta wraz ze zdjęciami: RayTv - Mariusz Niedziela
16.08. ~sliweczka; Natalia i Mariusz, Kościół p.w. Michała Archanioła w Zblewie, godz. 16 Wesele - Kamienny Zdrój Więckowy k.Skarszew, zespół:This Time, video +foto: Avedon
23.08. ~powerbee; kamila&szymon; kościół: w Cedrach Wielkich; knajpa: Cedrowy Dworek; DJ: Robert Jakubek, fotograf- Błażej Maziarz, kamerzysta- PressPlayFilm, oprawa muzyczna: Kwartet La Scala
30.08. ~Tweety89; Joanna i Grzegorz Kościol: Parafia Podwyższenia Krzyża Św. w Rumi sala weselna: Grinholc Rumia zespół: Zespół Best ze Starogardu Gdanskiego videofilmowanie: Coolartpro

WRZESIEŃ
06.09. ~Gosiaaaczek; Gosia i Krzyś; parafia św.Rodziny na Stogach , sala "Małe Złotowo" - Trąbki Małe, orkiestra RSR Tczew , kamerzysta videogroszek.
12.09. ~Serkowa; Ania & Adrian, ślub: Parafia św. Aniołów Stróżów Cedry Wielkie, wesele: Cedrowy Dworek, fotografia: FotoGrupa, oprawa muzyczna: Brygada S
13.09. ~ewelinka1336; Ewelina i Mateusz , Parafia p.w Trójcy Świętej w Gdyni - Dąbrowa , wesele dom bankietowy Grinholc w Rumi, zespół Disco Inferno, fotograf i kamerzysta - grupa Obiektywni
13.09. ~Puuuli; Paulina&Krystian, Parafia Przemienienia Pańskiego w Somoninie, dom weselny: Rajski Ogród w Kolonii, fotograf: Dariusz Grużewski, zespół: Akcent4You
20.09. ~KIKA_1987; Daria & Grzegorz, Kościół Katedra Oliwska, sala Kalina Bojano, zespół duoplus, fotograf foto fokus-Sylwester Kryger, kamerzysta JAMIS Video-Foto-Studio, Makijaż Beata Fryz
27.09 ~cynka ; Monika & Paweł ; Ślub: Parafia św. Aniołów Stróżów w Mrzezinie ; wesele: Sala Filip w Osłoninie, zespół Maykipolo
27.09 ~ "Alicja"; Magdalena&Rafał , Sala: Hotel Pod Orłem w Kartuzach , Kościół Św. Brygidy Gdańsk , Zespół LP z Elbląga , kamera&foto: BemarMedia

PAŹDZIERNIK
14.10. ~Kasienka_08, Kasia i Igor, sala: Filip w Osłoninie

LISTOPAD
08.11~blank; Blanka i Robert, sala weselna "Pod Orłem" Kartuzy, filmowanie happy-days z Gdańska, zespół muzyczny Granda z Wejherowa. Wesele w stylu retro
22.11. ~nowa89; Kasia i Przemek, Klasztor w Wejherowie, wesele-sala Amelia w Zelewie, fotograf oraz kamerzysta photoyoung, zespół-w trakcie poszukiwań (ciężko idzie), wódka żubrówka biała...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Paulina, zapomniałam dodać, że Aga M. - forumka zajmuje się dekoracjami, więc może także coś ci będzie mogła doradzić :)
Domili, na forum zawsze beda zlosliwi ludzie, ktorzy zamiast zajac sie sprawami, ktore ich interesuja, tylko wyszukuja okazji, zeby komus szpile wbic. Nie wiem po co, ale tak bylo i bedzie czy na tym czy na innych forach. No a najlepiej byc zlosliwym, jak sie jest niezalogowanym.... ech moze to z nudow albo frustracji....

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dokładnie, panna-anna ma rację..
poza tym najłatwiej być złośliwym, wyżyć się, właśnie na forum, anonimowo...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jet pierwsze forum, na którym się zalogowałam. Żyłam w słodkiej nieświadomosci :) Dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
No niestety jedno pomagają a inni komentują :)

Jak świeta?
My pierwsze zaproszenia rozdaliśmy na wigilii w gronie najbliższej rodziny :)
Święta udane bardzo :)
a w temacie zaproszeń mam pytanie - właśnie wypisuję listę gości do personalizacji zaproszeń - po dobrych 2 miesiącach niekończących się poszukiwań w końcu je zamówiliśmy :)
Otóż tak: narzeczony ma kuzyna imieniem Mariusz, ten ma żonę Agnieszkę i córkę Klaudię (19-latka więc być może ma już stałego chłopaka, (tego nie wiemy) więc chcielibyśmy z osobą towarzyszącą zaprosić). Jak to napisać?
Sz.P. Agnieszkę, Mariusza i Klaudię z osobą towarzyszącą Nowaków
Sz.P. Agnieszkę, Mariusza i Klaudię Nowaków z osobą towarzyszącą?

Dziewczyny, macie jakiś pomysł, bo dla mnie i jedno i drugie brzmi debilnie jakoś ;)

Ja bym dala dla dziewczyny osobne zaproszenie: Klaudię Nowak z osobą towarzyszacą. Te opcje, które wypisalaś tez mi jakoś nie pasują
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
I tak chyba zrobię :) Dziękiiii

No ja też wszystkim pełnoletnim dam osobne zapro. z os. tow.:)

W sobotę rozdam pierwsze zapro. przy okazji pobytu w Białymstoku. Reszta poczeka do lutego i marca;))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w 100% zgadzam się z dziewczynami.
My też dajemy osobne zapro osobom powyżej 18 r.ż. ;)

A my czekamy wciąż na próbne zaproszenia... pewnie dojdą po nowym roku, a ja już bym chciała się na konkretne zdecydować i zamówić.. ;)
a do kiedy musicie podać ilość osób do "domów weselnych"?

bo ja muszę 2msc przed znać już stan.. ;/

Myślę, że z ponad msc jak nie więcej będziemy jeździć i rozdawać zaproszenia .
o rany, to bardzo szybko...
My wstępnie chyba jakieś 2 tyg przed, dokładnie nie pamiętam, ale wiem, że jeszcze nawet kilka dni przed weselem możemy dodać, odjąć liczbę osób na weselu, wiadomo, nie jakoś drastycznie, ale zawszę te liste można ciut zmienić.
My ostateczną liczbę gości podajemy tydzień przed naszym weselem.
o rany, to faktycznie bardzo szybko...u nas też ok 2 tygodnie przed trzeba potwierdzić ile osób będzie. A podejrzewam że ostateczna ilość gości w dniu wesela i tak będzie nieco inna :)
W lutym mamy zamiar porozwozić wszystkie zaproszenia...budżet ograniczony więc listę przeglądałam i analizowałam chyba 100 razy...ciągle się coś zmienia :/ masakra!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my podajemy 10 dni przed.

dziś zapadła decyzja w sprawie sukni. jestem mega podekscytowana :D nie mogę przestać o tym myśleć, hihi
u nas też więc mamy puste zaproszenia w razie czego :)

wstęnie nam tak powiedziano, że 2msc przed mamy znać liczbę gości i wpłacić albo 40% albo 60% wartości wesela.. ;/
hejjj dziewczyny :) oddam w potrzebujące rece kupon o wartości 600 zł do salonu Lisa Ferrera w gdyni.
"Kupon uprawniający do rabatu w wysokości 600 zł na zakup nowej suni ślubnej w salonie Lisa Ferrera"
Warunki:
1.kupon ważny do końca roku 2013
2.Oferta obejmuje zakup sukni ślubnej nowej
3.Kuponu nie można wymienić na gotówkę
4.Kuponu nie można wymienić na inne dodatki prezentowane w salonie

oddam ten kupon ponieważ nie było tam mojej wymarzonej sukni, a może którejś z Was się przyda i planuje tam zakup swojej sukni wiem ze juz zostalo malo czasu do konca roku a moze noz widelec któraś skorzysta :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ja się dopisuje do wesel na 2014 rok:) i dołączam do Waszego forum. Postanowiłam nie wpadać w "szał" i skupić się na organizacji od stycznia:) Czyli na pełnym luzie, a wesele w czerwcu.

Mam salę, zespół i w sumie tyle... Obecnie pracuje nad zaproszeniami. Suknie chce kupić w styczniu.

Robimy wesele rustykalne na Kociewiu, mam nadzieje, że wypali.

:)

Gosiaaaaaczek kupon brzmi całkiem fajnie, a czy w tym salonie generalnie ceny nie są jakieś mega kosmiczne???
Prosze o dopisanie do listy:
25.07~ Karolina i David, Gościniec dla Przyjaciół w Wyczechowie, kościół sw. walentego w Gdańsku, DJ Arkadiusz Mieczewski, fotograf FVF z Tczewa
ceny są przystępne nie są jakieś wygórowane :) obsługa skacze nad Tobą i przynosi Ci co chcesz i mierzysz :) tylko niestety nie mają tego co chce :) pochwale sie ze wczoraj kupilam swojaa suknie w salonie bianka w starogardzie gdańskim :)
do góry