Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
13.06.2015 Krysia & Łukasz, Kościół parafialny pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Szymbarku, sala Żabi Dwór w Ostrzycach, kamerzysta p. Sławek z Szemuda, foto Karol Puzdrowski, zespół The Brothers z Pomieczyna:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
13.06.2015 ~Krysia, Krysia & Łukasz, Kościół parafialny pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Szymbarku, sala Żabi Dwór w Ostrzycach, kamerzysta p. Sławek z Szemuda, foto Karol Puzdrowski, zespół The Brothers z Pomieczyna
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy
27.06.2015 ~Nitka90, Anita i Wojtek, parafia Św. Rodziny w Gdyni, Restauracja Kaszubska w Kosakowie, fotograf: Jarek Pranga, kamera: Antrakt.net, Zespół: Emka ze Słupska, obrączki: Apart, wódka: Sobieski, nauki i poradnia rodzinna gotowe :)
27.06.2015 ~monia051088, Monika & Mariusz, Kościół św. Rodziny w Gdańsku-Stogach, sala Kalinowka w Gdańsku-Matemblewie, foto&video - KamerVid Gdynia, obrączki - Jacobsen

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tusia_18 ślub w sw mikolaju w gdańsku?
nie, w Szemudzie:)
My jeszcze zalatwilismy video- Videowspomnienia
Któraś z Was zastanawia się może nad kupnem kolorowych butów? :) wiecie może gdzie można takie dostać? najlepiej gdyby był to sklep, ponieważ ciężko mi dopasowac buty ''na oko'' :D
Ja miałam kolorowe buty :) ubzdurałam sobie zielone. I powiem Ci że kupic takie buty w brew pozorom wcale nie jest łatwo . . . Dużo zależy od tego jakie mają byc te Twoje buty, skórzane, satynowe, jakie wysokie, na jakim obcasie...niby dostępne są buty we wszystkich kolorach tęczy ale jak już szukasz czegoś konkretnego to okazuje się że nic nie ma.
Ja nie chciałam satynowych więc zaglądałam do każdego sklepu obuwniczego jaki stanął na mojej drodze ;) Wiem, że dziewczyny polecały sklep Białe Buty czy jakoś tak ;)
Ja właśnie chciałabym satynowe :) fioletowe lub różowe
a Białe Buty to i ja polecam :) nie wiem, czy robią kolorowe, ale na pewno warto zapytać. Ja zamawiałam u nich kiedyś czarne szpilki i mimo że bez przymiarki to są idealne. Ślubne być może też od nich wezmę.
polecam biale buty kupowalam tam swoje slubne buty i kilka innych par z magazynu gotowych botow. kilka Panien, ktorym przygotowywałam dekoracje miało stamtad kolorowe buty - chabrowe, zielone, czerwone i zawsze były bardzo wygodne i zgodnie z zamówieniem.

we wrzeszczu jest jeszcze darles dance, o ktorym tez slyszalam dobre opinie- glownie buty taneczne, bardzo fajnie dopasowane i wygodne
Ja chyba bym chciala jasny roz ale jak sie rozgladam to narazie ciezko to widze:)
ja miałam buty jasny róż a suknię miałam ecri znalazłam je w ryłko trochę się nachodziłam za butami bo ciężko było znaleźć buty w tym kolorze i na obcasie 5 cm większy wybór był na wyższym obcasie
Lili i jak pasowaly buciki? Ja wlasnie bym chciala takie rozowiutkie na malym obcasiku. Juz sie zastanawialam czy nie kupic na grubszym obcasie to bedzie wygodniej a tak naprawde tych butow nie widac calych a warto miec wygodne:)
Gosia ja zamówiłam wczoraj buty w salonie z sukniami LIVIA w gdansku, tam kupilam suknie, maja tam buty slubne, mega wygodne i o dziwo ladne, na polkach sa tylko biale, ale mozesz zamowic w kolorze, ja zamowilam różowe ze skóry, ale satynowe tez sa. Nie sa tanie, ale ja potem swoje zaloze nie raz:)
A w jakim przedziale cenowym są? :)
Ja chcę niebieskie, i w sumie mam jedną parę szpilek takich w domu, ale nie wytrzymam w nich od ślubu do wesela, a co dopiero całą noc więc muszę znaleźć jakieś mega wygodne, ale też bym chciała wysokie. I jak trzeba będzie to zapłacę więcej, czy za skórę czy podbicie, cokolwiek, ale jeśli wybiorę kolorowe, to przynajmniej je potem jeszcze nie raz założę. Taka trochę inwestycja :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
pasowały :) były jeszcze lakierowane ... buty były wygodne na fajnej gumowej podeszwie...a butów i tak nie widać pod suknią. Ja szukałam na małym obcasie bo nie chodzę w butach na obcasie więc też nie jestem przyzwyczajona, a przede wszystkim to mają być wygodne buty:)
Dziewczyny ja płaciłam ok.400zł za skórzane w kolorze, narazie wpłaciłam połowę, a resztę przy odbiorze, bo buty są zamawiane. Niewiem jaka cena za satynowe czy taka sama. Szpilka ma 9,5cm, niewielka platforma, i bardzo wygodne. Bałam się właśnie najbardziej o buty, bo mam problemy natury ortopedycznej z lewą nogą i już myślałam, że będę skazana na mini obcas 3cm, który no nie wygląda ładnie, więc jak przymierzyłam tamte to się nie zastanawiałam. Potem w takich podobnych mierzyłam suknie ze 2 godz i super było. A ostatni raz zakładałam szpilki ze 3 lata temu!
Pani mi pokazała próbki dostępnych kolorów, to skupiłam się na różowym, chabrowym, zielonym i malinowym, były inne, ale nie pamiętam jakie, mówiła też że co jakiś czas dostają inne próbki.
Ale gdzie zamawiałaś? :)
W salonie livia w gdansku przymorzu, pojechalam tam po suknie. Pisalam wyzej o tym:>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry