Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jestem pod wrażeniem, że zachowałaś taki spokój. Mam prośbę, podaj mi namiary na siostrę fryzjerkę, makijażystkę i panią od tortów na maila: pinky51@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
super relacja :D pełen spokój! ja to pewnie będę panikować już od czwartku ;p no i ksiądz też super z tego co opisujesz ;) raz jeszcze gratuluje!
Witam, z miłą chęcią dopiszę sie na liste;)

15.08.15- Ela i Lukasz, sw Józefa i Judy, sala Szrot, foto Beatrisa, suknia Aspena :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gratulacje;) a czy bylas zadowolona ze swojej fryzury, trzymała cała noc? prosiłabym o info na priv;)
Kurcze tak sie wam wcięłam w połowie;), ale mam pytanie, na forum gdzieś widziałam ze ktoś również za kolor przewodni obrał sobie zielony i szuka takich butów;) I stad pytanie, czy moze juz znalazlas? Bo ja jestem na etapie poszukiwan i juz nie wiem czy nie zrezygnowac i wziac biale...
Dziewczyny tak się zastanawiam... Jak organizujecie sesję ślubną (te z Was, które mają sesję innego dnia niż ślub)? Umawiacie się na ten dzień z makijażystką i fryzjerem, czy szykujecie się same? W jakich godzinach planujecie zdjęcia?

Pytam bo mi się zawsze marzyła sesja o wschodzie słońca... ale jak zaczynam myśleć o kwestiach praktycznych to przestaje być tak łatwo :) wschód słońca to w czerwcu bardzo wczesna pobudka i musiałabym sama ogarnąć włosy i makijaż, a wiadomo że profesjonalista zrobi to lepiej. Poza tym nie mamy samochodu więc pozostaje kwestia transportu... wstępnie umówiliśmy się z fotografem, że oni nas odbiorą z domu.
Ale może lepiej umówić się na spokojnie na 9-10 rano w dzień powszedni? To jeszcze powinno być przed wakacjami...
Jak to u Was będzie wyglądać?

A tak w ogóle to im bliżej ślubu tym więcej takich dziwnych tematów do ogarnięcia się pojawia :)
A zostało niewiele ponad miesiąc :)
Agata to może lepiej zachòd. Nie wiesz nigdy jaki wschòd zastaniesz, a jak będzie zachmurzenie zupełne? Z pogodą u nas kapryśnie. My będziemy mieli po południu ale do zachodu latem czekać nie będziemy. W sumie można podczas wesela jak się ma gdzieś nad np. jeziorkiem kilka zdjęć klimatycznych, dobry pomysł mi dałaś.

perla chyba twój foto to betrisa a nie beatrisa

Mam też do was pytanie. Czy ktoś z was planuje albo testował takie dorabiane rzęsy, jedwabne czy inne co to są na dłużej, to drogi zabieg czy to warto i ile się to trzyma? Ile przed imprezą ewentualnie zrobić
tak dokladnie, betrisa, literówka;)
Hej:) nam zostało mniej niż 3 miesiące i rzeczywiście coraz więcej rzeczy dochodzi do ogarnięcia ! Przed chwila robiłam listę i nadal nie mam kwiaciarni i cukierni ! Nie wspominając już o częściach mojej garderoby i garniturze narzeczonego :) masakraaaa

Co do sesji to chyba wezmę makijażystke tylko a włosy sama ogarnę na ślubie chce mieć upięte wiec na sesje rozpuszcze chyba. Nasza sesja zacznie sie koło południa chyba ? Nie mamy miejsc wybranych.
Ja tez nie mam jeszcze kwiaciarni i tortu zalatwionego, ale chyba jest czas jeszcze :)
Podziele sie tylko tym ze, od czerwca zamkniety bedzie na amen salon Lisa Ferrera, gdzie kupilam suknie, wiec bede ja musiala odbierac w Celebrity Bridal i tam tez beda ja mi dopasowywali (chyba). Nie ma to jak przygody przedslubne :)))
Przed cywilnym zamowilam buty z internetu i przyslali mi zupelnie inne, wiec musialam pojsc w starych. Jest wesolo dziewczyny! :)
Ja butow jeszcze nie mam:) jak nie znajde to pojde w Conversach haha
Lexion, u nas został miesiąc i 6 dni, a garnituru i całej reszty jeszcze nie ma ;) Wstępnie mamy coś wybrane, może w weekend ogarniemy zakupy... a swoją drogą to zauważyliśmy, że cenowo Galeria Bałtycka i Fashion House wychodzi podobnie (w FH niższe ceny, ale w GB ciekawsze promocje, np. jak kupujesz garnitur + koszulę i krawat)

a o kwiatach to pomyślałam dopiero wczoraj... tak więc szaleństwo :)

i jeszcze dla gości jakiś busik spod Urzędu będziemy musieli zorganizować

Powodzenia, dziewczyny... na szczęście póki co pogoda dopisuje, może uda się trochę słońca złapać!
Właśnie tak to jest dziewczyny, że im bliżej terminu tym więcej szczegółów do ogarnięcia a to też sporo czasu zajmuje :)
a macie dziewczyny buty? ja szukałam ostatnio i nigdzie nic nie mogę znaleźć co by mi się podobało:(
~klaudia, ja robiłam ostatnio rzeczy metodą 2:1 i około miesiąca po dopełniałam i nadal się trzymają ale wypadają tak że efekt góra do miesiąca:)
Ja zamawiałam w salonie First Lady w Pruszczu Gdańskim :) sama je zaprojektowałam, plusem jest że są mega wygodne ;)
Bo wszystkie "drobnostki" zostawiamy na pozniej az tu w koncu miesiac do konca i wszystko sie zwala naraz

Buty to naprawde porazka:)
Dzis wyslalam meila do Jarzębińskich, wyslalam pare zdjec tortow ktore mi sie podobaja i bez problemu zrobia taki za 39 zl /kg . My chcemy prosty bialy tort trzypietrowy z zywymi kwiatami.
ja bym chyba wolała najpierw przymierzyć:( mają jakieś próbki czy jak to wygląda? bo jak mierzyłam te typowo ślubne to nie które były mi ciasne a nie które za szerokie w palcach dlatego trochę się boje:(
OO to super cena :) Pochwalisz się jaki wybraliście tort?
Dalej nie opanowalam wklejania zdjec tutaj wiec wrzucam linka. W tym stylu chcialabym miec tort:)
http://pinterest.com/pin/249879479301688454/
http://pinterest.com/pin/266416134183450690/

Mam nadzieje ze linki dzialaja:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry