Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
marynarka a ruszyłas może coś z tą podwiązką? tak sobie ostatnio myślałam, że muszę zacząć działać w tym kierunku żeby się potem nie okazało, ze nikt mi takiej nie zrobi i będę się uczyć szyć po nocach :D :D :D a do budżetu ślubnego trzeba będzie doliczyć maszynę do szycia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moje przygotowania utknęły w miejscu :D od dzisiaj równo zostało 10 miesięcy więc wszystkie przygotowania mam zamiar zacząć po nowym roku. Myślę, że to będzie optymalna data, bo wrzesień jest dość późnym miesiącem :) na razie mam w głowie jakiś plan i tyle :D w naszym przypadku działanie na ostatnią chwilę jest normalne więc pewnie tak będzie i na własny ślub się spóźnimy :D
ja mam chabrowe satynowe buty, ze sklepu bialebuty.pl zapłaciłam 210zł razem z przesyłką, raz wymieniłam rozmiar, bo były trochę za małe - bez najmniejszych problemów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ja też się dopiszę, bo śledziłam część pierwszą wątku, a tam ciszaa ;)
20.06 Agata i Rafał, molo Osłonino, sala: Filip w Osłoninie, dj Vicek, foto: FotoArs, video: VideoWspomnienia, pomoc w plenerze: Butterfly Wedding
Marynarka ja tez chce blekitne tylko chabrowe widzialam takie w nowej kolekcji Prima Moda ale jeszcze sie wycham bo to na razie 1 sklep. Daj znac czy ci sie udalo jakies wygodne kupic:0
Wesele z poprawinami 1900zl
Bez poprawin chyba 1400zl
wesele bez poprawin 2800
Ja za wesele bez poprawin płacę 2700 :)
Myśmy płacili w tym roku 1300zł bez poprawin :)
Bardzo fajnie poprowadził nam wesele :)
Ale ja słyszałam, że to też zależne(u nie których DJ) od ilości osób..
Cześć! Od jakiegoś czasu podglądam Wasz wątek i mam nadzieję, że mi podpowiecie- jakie kwoty za samo wesele bez poprawin życzy sobie średnio DJ?
W zasadzie to już mam jednego na oku, ale zastanawiam się czy nie przepłacam albo nie płacę dziwnie tanio...
W salonie livia w gdansku przymorzu, pojechalam tam po suknie. Pisalam wyzej o tym:>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale gdzie zamawiałaś? :)
Dziewczyny ja płaciłam ok.400zł za skórzane w kolorze, narazie wpłaciłam połowę, a resztę przy odbiorze, bo buty są zamawiane. Niewiem jaka cena za satynowe czy taka sama. Szpilka ma 9,5cm, niewielka platforma, i bardzo wygodne. Bałam się właśnie najbardziej o buty, bo mam problemy natury ortopedycznej z lewą nogą i już myślałam, że będę skazana na mini obcas 3cm, który no nie wygląda ładnie, więc jak przymierzyłam tamte to się nie zastanawiałam. Potem w takich podobnych mierzyłam suknie ze 2 godz i super było. A ostatni raz zakładałam szpilki ze 3 lata temu!
Pani mi pokazała próbki dostępnych kolorów, to skupiłam się na różowym, chabrowym, zielonym i malinowym, były inne, ale nie pamiętam jakie, mówiła też że co jakiś czas dostają inne próbki.
pasowały :) były jeszcze lakierowane ... buty były wygodne na fajnej gumowej podeszwie...a butów i tak nie widać pod suknią. Ja szukałam na małym obcasie bo nie chodzę w butach na obcasie więc też nie jestem przyzwyczajona, a przede wszystkim to mają być wygodne buty:)
Ja chcę niebieskie, i w sumie mam jedną parę szpilek takich w domu, ale nie wytrzymam w nich od ślubu do wesela, a co dopiero całą noc więc muszę znaleźć jakieś mega wygodne, ale też bym chciała wysokie. I jak trzeba będzie to zapłacę więcej, czy za skórę czy podbicie, cokolwiek, ale jeśli wybiorę kolorowe, to przynajmniej je potem jeszcze nie raz założę. Taka trochę inwestycja :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A w jakim przedziale cenowym są? :)
Gosia ja zamówiłam wczoraj buty w salonie z sukniami LIVIA w gdansku, tam kupilam suknie, maja tam buty slubne, mega wygodne i o dziwo ladne, na polkach sa tylko biale, ale mozesz zamowic w kolorze, ja zamowilam różowe ze skóry, ale satynowe tez sa. Nie sa tanie, ale ja potem swoje zaloze nie raz:)
Lili i jak pasowaly buciki? Ja wlasnie bym chciala takie rozowiutkie na malym obcasiku. Juz sie zastanawialam czy nie kupic na grubszym obcasie to bedzie wygodniej a tak naprawde tych butow nie widac calych a warto miec wygodne:)
ja miałam buty jasny róż a suknię miałam ecri znalazłam je w ryłko trochę się nachodziłam za butami bo ciężko było znaleźć buty w tym kolorze i na obcasie 5 cm większy wybór był na wyższym obcasie
Ja chyba bym chciala jasny roz ale jak sie rozgladam to narazie ciezko to widze:)
do góry