Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam biale buty kupowalam tam swoje slubne buty i kilka innych par z magazynu gotowych botow. kilka Panien, ktorym przygotowywałam dekoracje miało stamtad kolorowe buty - chabrowe, zielone, czerwone i zawsze były bardzo wygodne i zgodnie z zamówieniem.

we wrzeszczu jest jeszcze darles dance, o ktorym tez slyszalam dobre opinie- glownie buty taneczne, bardzo fajnie dopasowane i wygodne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a Białe Buty to i ja polecam :) nie wiem, czy robią kolorowe, ale na pewno warto zapytać. Ja zamawiałam u nich kiedyś czarne szpilki i mimo że bez przymiarki to są idealne. Ślubne być może też od nich wezmę.
Ja właśnie chciałabym satynowe :) fioletowe lub różowe
Ja miałam kolorowe buty :) ubzdurałam sobie zielone. I powiem Ci że kupic takie buty w brew pozorom wcale nie jest łatwo . . . Dużo zależy od tego jakie mają byc te Twoje buty, skórzane, satynowe, jakie wysokie, na jakim obcasie...niby dostępne są buty we wszystkich kolorach tęczy ale jak już szukasz czegoś konkretnego to okazuje się że nic nie ma.
Ja nie chciałam satynowych więc zaglądałam do każdego sklepu obuwniczego jaki stanął na mojej drodze ;) Wiem, że dziewczyny polecały sklep Białe Buty czy jakoś tak ;)
Któraś z Was zastanawia się może nad kupnem kolorowych butów? :) wiecie może gdzie można takie dostać? najlepiej gdyby był to sklep, ponieważ ciężko mi dopasowac buty ''na oko'' :D
My jeszcze zalatwilismy video- Videowspomnienia
nie, w Szemudzie:)
tusia_18 ślub w sw mikolaju w gdańsku?
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
13.06.2015 ~Krysia, Krysia & Łukasz, Kościół parafialny pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Szymbarku, sala Żabi Dwór w Ostrzycach, kamerzysta p. Sławek z Szemuda, foto Karol Puzdrowski, zespół The Brothers z Pomieczyna
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy
27.06.2015 ~Nitka90, Anita i Wojtek, parafia Św. Rodziny w Gdyni, Restauracja Kaszubska w Kosakowie, fotograf: Jarek Pranga, kamera: Antrakt.net, Zespół: Emka ze Słupska, obrączki: Apart, wódka: Sobieski, nauki i poradnia rodzinna gotowe :)
27.06.2015 ~monia051088, Monika & Mariusz, Kościół św. Rodziny w Gdańsku-Stogach, sala Kalinowka w Gdańsku-Matemblewie, foto&video - KamerVid Gdynia, obrączki - Jacobsen

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
13.06.2015 Krysia & Łukasz, Kościół parafialny pw. św. Teresy od Dzieciątka Jezus w Szymbarku, sala Żabi Dwór w Ostrzycach, kamerzysta p. Sławek z Szemuda, foto Karol Puzdrowski, zespół The Brothers z Pomieczyna:)
27.06.2015 Monika & Mariusz, Kościół św. Rodziny w Gdańsku-Stogach, sala Kalinowka w Gdańsku-Matemblewie, foto&video - KamerVid Gdynia, obrączki - Jacobsen,
27.06.15 Anita i Wojtek, parafia Św. Rodziny w Gdyni, Restauracja Kaszubska w Kosakowie, fotograf: Jarek Pranga, kamera: Antrakt.net, Zespół: Emka ze Słupska, obrączki: Apart, wódka: Sobieski, nauki i poradnia rodzinna gotowe :)
Ja szukalam sukni koronkowej bez ramiaczek lub odczepiane.
Bylam w Beauty. art trend, langorii, memolii i bialej sukni. Wszedzie ceny ok 3700 zl. W bialej suknii ceny to 900zl. Naprawde warto tam isc i zobaczyc jesli jestescie na miejscu w Gda. Pani wiedziala jaki fason potrzebuje i dzwonila jak dostala cos nowego. Jedna suknia lezala idealnie ale nie bylam przekonana- cena kusila.
Suknie kupilam w Art Trend za 2700zl suknia salonowa. Jakbym chciala nowa to 3700 ale to z kolekcjii 2014 wiec chyba juz by mi nie uszyli. A ze suknia salonowa to 1000zl taniej. Mam suknie z kokekcji white one by Pronovias. Mam ja u mamy w domu. Tydzien przed przerobki czyszczenie:)

A ile wodki liczycie?
Super:) zawsze mi sie zle kliknie na kciuka:) oczywiscie mial byc kciuk w gore:)
W naszym salonie ceny sukni od 1130, większość modeli w cenach 1700-1800 oraz możliwość wypożyczenia również sukni szytej na indywidualne zamówienie. http://www.laura-romano.pl
Ja kupilam swoja sukienke w Lisa Ferrera. Nazywa sie Lisa Ferrera 714 i kosztowala mnie 2190zl. Zaplacilam poki co 800, reszta do zaplaty w lipcu 2015 :)
witam mam na sprzedaz suknie slubna z salonu farage model fontana rozmiar 38 kolor ecru gorset bogato zdobiony kamieniami swarovskiego suknia zakupio a w 2013 roku zalozylam ja tylko na slub i wesele niestety halka jest uszkodzona ale mysle ze kazda krawcowa to zalatwi za suknie zaplacilam 3900 dlatego sama zobacz suknie i sama wycen
mi się w Agnes jedna spodobała, ale cena trochę powalająca jak na suknię, którą masz ubrać jeden raz.
Chcę jeszcze przejechać się w okolice Pruszcza Gd., Tczewa, może tam coś będzie tańszego..
sama ciągle się zastanawiam nad suknia w Agnes, jest rewelacyjna i będą szyć na mnie, ale 3 tys. to trochę dużo jak na samą suknię...
nikaska, byłam w Agnes 2 lata temu, kiedy pomagałam wybierać suknię jako świadkowa, ale jakos ten salon nie przypadł mi do gustu... właściwie nie wiem, dlaczego

mała migotka, dzięki za sugestię, chyba się tam wybiorę. I tak muszę wsiąść w SKM, więc czy pojadę do Gdyni, czy do Wjeherowa to już nie taka duża różnica ;)
do góry