Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Są tu jakies Panny Młode może z maja czy tylko ja :) ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej mam takie pytanie czy Twój narzeczony nie chciał by odpłatkie stwożyć takiej stronki także dla mnie? Rewelacyjny pomysł :)
Widze ze mamy tego samego dj-a i kosciol jesli masz we Wrzeszczu:).
A w ilu salonach bylas?
tak Wrzeszcz :)
byłam w Memoli, Langori i Beauty
Jeszcze cala Gdynie masz :) Jo wolalabym poszukac niz szyc.
ale jaja :) ale ten swiat maly:) Weszlam sobie na Twoja stronke i stwierdzam iz Ciebie znam:) Pracowalysmy kiedys razem w KFC w Gdyni:P Zycze wspanialego slubu i wesela:) Ja juz po:) Jesli potrzebujesz jakis namiarow jesli chodzi o slub to daj znac;)
sprobuj w Wejherowie! Jest w czym wybierać... i ceny dużo niższe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
świat jest mały ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super pomysł!
Niestety nie.
problem w tym, że już nie mieszkam w 3mieście i z obecną pracą będzie ciężko dostać wolne na taki wypad a w salonach mówiły, że trzeba już styczeń luty najpóźniej zamówić suknię.
agnes polecam lub Marietę
dziewczyny a jaki kolor przewodni wybrałyście ?
u mnie bedzie fiolet jak narazie tylko ten kolor mi podpasowal ale do sierpnia moze sie to zmienic :)
Ja wybrałam biały i złoty jako kolory przewodnie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
My chyba bedziemy miec granat + jasny róż:)
Ja mam sale, która ma klimat piracki, morski. Występują ozdobne koła ratunkowe, stery, bar w kształcie łódki i góruje kolor czerwony, nie za bardzo wiem z czym mogłabym to połączyć. Myślałam o połączeniu tego czerwonego z granatowym i o podtrzymaniu tego klimatu piracko-morskiego, ale nie jestem przekonana czy to dobry pomysł. Na pewno nie chciałabym połączenia biało-czerwoni. :P Może ktoś z Was miałby jeszcze jakiś pomysł?
Będę wdzięczna za jakąś podpowiedź. :)
a może biało granatowy?
no w sumie może też fajnie by wyglądało, ale już nie dodawać nigdzie czerwonego? Na sali czerwona jest wykładzina i zasłony, których nie da się zdjąć. Myślałam żeby właśnie był granatowy i gdzie nie gdzie akcent czerwonego np. w bukietach na stole załóżmy 3 kwiatki w kolorze czerwonym a reszta granatowa i biała czy już odpuścić sobie tą czerwień?
Mysle ze to dobry pomysl. Bialy granatowy i czerwony wygladaja super razem:)
do góry