Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myślałam też żeby dać pudrowy róż z szarym i trochę zasłonić tą czerwień, ale to chyba nie do końca może się udać... Chyba jednak lepsza będzie czerwień z granatem i białym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro wiesz jaki chcesz fason to stwórz własny projekt. Ja szyję w salonie w Gdyni, koronki miałam do wyboru
Ja z maja 2 w chmielnie. Kolor przewodni chaber z biela:) suknia z marietty wisi juz z 2 miesiace w garderobie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Twoja mama była moją wykładowczynią na uczelni ! :) Świetna kobieta !!! :)
my też chaber i biel (czy też indygo, royal blue ;p z tym kolorem generalnie jest problem ;) ;) ;) )

marynarka jesteś tu jeszcze? Przyszła podwiązka! Jest prześliczna :) serio nie mogę oderwać od niej oczu, jest tylko jedno ALE: dla mnie jest za ciemna ;) zamówiłam dziś inny kolor, ale tę zostawiam na razie w razie kolejny wpadki z kolorem wybiorę która wypada lepiej ;) ;) ;)
W kazdym razie jeżeli jesteś zainteresowana to pewnie będę wystawiać na allegro czy gdzieś, w okolicach marca :)
zmieniłabyś zdanie gdyby kazali ci z nią mieszkać ;) ;) ;) haha żartuje ;p niemniej ciesze się, że w tym roku się wynosimy na swoje ;p
Dziewczyny a kiedy wybieracie się na fryzurę ślubną??? Macie wybraną fryzjkę i czy macie już jakieś wizje jak chciałbyście wyglądać? Ja mam problem bo wybrałam sobie wryzurę która wymaga dość sporej ilości włosów (niższy kok) i muszę doczepić troszkę włosów zeby nabrały objętości ale wybrałam metodę clip in i myślę że sprawdzi się idealnie.
a możesz napisac coś więcej o tej metodzie? bo ja jestem kompletna noga jeżeli chodzi o te sprawy ;)
ja planuje warkocz na bok, taki zwykły "rozczochrany" ;)
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/20/7f/c6/207fc641e267cb4b07e99e95693705ef.jpg

Marzy mi się taki gruby, piękny warkocz:

http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/86/58/ce/8658ce92d7904a3f99fa4090c198cd84.jpg

ale mam za mało włosów :( fryzjerkę już wybrałam, ale próbne czesanie planuje na marzec ;)
Metoda clip in to zupełnie nieszkodliwe zagęszczenie i przedłużenie włosów. Jest to taśma z naturalnymi włosami do której przyszyte są klipsy za pomocą których przypina sie ją do swoich włosów. Idealnie sprawdzi sie przy wybranym przez Ciebie warkoczu :) nie jest to długotrwałe przedłużenie włosów gdyż na noc sie je poprostu odpina. Bardzo łatwe w samodzielnym zakładaniu. Musisz tylko dobrać odpowiedni kolor-najbardziej zbliżony do koloru twoich włosów ale w tym pomogą Ci juz Panie ze sklepu (polecam grzech hair w Gdyni koło klifu). Koszt takich włosów to ok 200 zł.
dzięki za informacje! Naprawdę kompletnie nie wiedziałam jak się do tego zabrać, a fryzjerka zbywała mnie tylko tekstem "raczej nie będzie trzeba" teraz wiem gdzie się udać w razie czego :) Dzięki!
Witam
Czy możecie napisać, gdzie mogę wypożyczyć fontannę czekoladową? Może jakiś link lub numer telefonu?
Nie chciałabym przepłacić.
Z góry dziękuję:-)
http://www.czekoladowyraj.com.pl/?event=prices
http://www.chococream.pl/fontanny_czekoladowe.html
http://czekofontanny.pl/
jeżeli masz czas to wybierz się na targi ślubne na politechnikę gdańską (chyba 24-25 stycznia) koleżanka w zeszłym roku dostała tam fajną zniżkę na fontannę czekoladową ;)
Dziękuję za linki.
Kawokado, niestety nie mieszkam w Polsce, dlatego jest mi trudno sprawdzić oferty, a także wybrać się na targi:-)
dziewczyny wymyśliłam sobie, ze na weselu chcę mieć koszyk z japonkami dla pań, które nie dadzą rady wytrzymać całego wesela na wysokich obcasach ;) coś na takiej zasadzie:
http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8b/26/97/8b269736db6f00f29b465f4a32e28306.jpg
problem polega na tym, że nie mogę nigdzie znaleźć takich zwykłych tanich japonek jak na tym zdjęciu... no po za decathlonem, ale tam są tylko czarne i różowe, a zależałoby mi na biało niebieskich... Nie jest to weselny zakup pierwszej potrzeby, więc pomyślałam, ze może bliżej maja pojawi się coś np w biedronce ;p
ale może wy macie jakieś inne pomysły?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
u nas aktualizacja ślub odbędzie się na Darze Pomorza w Gdyni, niestety przez to ze nie weszła ustawa o slubach poza usc Puck totalnie zablokował nasz pomysł ze ślubem na molo... niemniej nie uważam żebyśmy źle na tym wyszli ;)
Jest zima, moze blizej lata pojawia sie letnie kolory.
Fajny pomysł, ale panie noszą ze sobą na wesela buty na przebranie, tak i panowie koszule na przebranie :)
P.S Spróbuj z koszyczkiem SOS- jak Ci się pomysł spodoba:)
do góry