Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i jak? jeszcze dwa dni! duży stres? :D Wszystko dopięte na ostatni guzik?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzymamy kciuki żeby wszystko wyszło jak sobie to zaplanowałaś, ja ma za 1,5 m-ca, lekki stres już jest , pozdrawiam i Dużo szczecia na nowej drodze życia
Nie dziwie się że nie możesz się doczekać:) trzymamy kciuki za ładną pogodę i by wszystko się udało tak jak sobie zaplanowaliście:)
Dziewczyny jeszcze tydzień!!!
Już doczekać się nie mogę :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
~karolcia macie wesele w Dajaku, tak? my też :) a macie DJ'a czy zespół?
Cześć dziewczyny,

Dawno mnie tu nie było, ale w końcu się zmotywowałam żeby coś napisać :)
Zaproszenia wybrane (Cartalia) - kompletuję liste gości i niedługo będę mieć je u siebie.
Suknia się szyje (The One z salonu Agnes) - pierwsza przymiarka w czerwcu.
Obrączki czekają w szafie :) Kruk model Desiderio.
Pozostało znaleźć buty, samochód, garnitur dla Pana młodego i moich dwóch małych gentelmenów :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
W cenie nie mają alkoholu, ciast, tortu, owoców, napój 1 l/os. Ja dodatkowo do menu za 209 zł dokupuje dodatkowe mięso za 22 zł/os./1kawałek. Lody ok. 12 zł/os, owoce ok. 7 zł/1 os.
Tak jak napisała koleżanka - wysyłają w przeciągu godziny. Pracują codziennie od 8 do 22 :-)
Menu w cenie 169, 190 i 209 oczywiście orientacyjnie.
Mam sprawdzone jedzenie u nich, obsługa również bez zarzutu!
Polecam ich wszystkie obiekty :-)
Wystarczy napisac do nich i poprosic o cennik, w 20 minut mi odesłali...
@lalanatala jak tam wspolpraca z faltomem? dostalas moze od nich cennik dan? bo ciekawa jestem jakie sa koszta a nigdzie w necie nie ma menu z cenami... bo zastanawiam sie nad organizacja wesela u nich...
Proszę o dopisanie do listy

Lipiec
25.07.2015 lalanatala, Natalia&Darek, parafia św. Antoniego (oo. Franciszkanie) w Gdyni, wesele: Leśna Karczma Faltom w Nowym Dworze Wejherowskim, foto: fotoinlove, dj: Dj Marecki, video: videowspomnienia

Pozdrawiam
I ja dołączam się do życzeń!! Fanie masz, ze już tak blisko :)
Też życzę pięknej pogody i by wszystko się udało jak zaplanowaliście;) fajnie macie że to już tak blisko:) ja mam cały czas wrażenie jak by do tego dnia jeszcze cała wieczność była:) strasznie mi się ten czas duży i mam takie wrażenie jak by od wakacji minęło 2albo 3 lata normalnie nie mogę się doczekać:)
Życzymy pięknej pogody! :) oby było wiosennie!:)
aj zazdroszczę, ze już tak blisko... chciałabym mieć już to wszystko za sobą ;p a tu jeszcze 3 miesiące....
Hej dziewczyny jak tam przygotowania?

U mnie już "z górki", zostały równe trzy tygodnie:)

Troszke stres się już pojawił, a co to będzie w dniu ślubu hehe.
Już powoli na myśl o ślubie ogarnia mnie stresik ;) Aż boję się tego co będzie się działo bliżej terminu :D
mała migotko a ja mam ślub w tym samym terminie co Ty:) Czy Ty się denerwujesz i stresujesz zbliżającą datą?? Bo ja trochę tak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mania123 napisałam do Ciebie e-mail :) Ponieważ bierzemy ślub i mamy wesele w tych samych miejscach a miałam kilka pytań :)
megi2516@gmail.com dzieki:)
do góry