Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziewczyny ile kupujecie napojów na wesele? Nie wiem ile liczyc na osobe? Orientujecie sie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My policzyliśmy ok. 2 l/os- samych gazowanych.
My też nie wiem ile liczyć na wesele z poprawinami a wyjaśnie się rozglądamy się za jakimś promocjami. Myśleliśmy tak z 4-5 litrów picia na głowę tylko nie wiemy w jakich proporcjach.

Co myślicie o takich?
1,5 l soków
1l pepsi
1l innych gazowanych
1l wody niegazowanej
0.5 l wody gazowane
Witam,

Ja wykorzystałam właśnie ten pomysł japonki rozeszły się na pniu:) Miałam niebieskie, zielone, żółte.....Kupiłam na allegro za grosze;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej ja mam wesele w maju posiadam 2fontanny czekoladowe jedna na ciemna czekolade druga na biała plus fontanne do alkoholi jeżeli chcesz mogę Ci wypozyczyc komplet 3fontann za 300zł
Naprawdę? Ja szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie siebie w sukience wieczorowej i japonkach. Już balerinki to co innego
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kawokado, wysłałam Ci @ :)
Przepraszam dziewczyny, ze nie na temat japonek, ale wlasnie zobaczylam, ze moj poprzedni post o slubnym makijazu zostal zablokowany i potraktowany jak spam. Ciekawa jestem z jakiej racji? Jestem zalogowanym uzytkownikiem, planuje slub i chyba mam prawo polecac innym uzytkownikom wiarygodnych uslugodawcow??? Tym bardziej, ze sa to mi osoby zupelnie obce!
Juz nie pierwszy raz mi sie to przytrafia i zaczynam watpic w sens rekomendowania tu czegokolwiek, skoro za kazdym razem mi to ktos usuwa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Naprawdę:) po 22 liczyła się zabawa i chyba nikt nie myślał o tym że to nie pasuje;) Żałowałam , że nie kupiliśmy więcej ....były duże rozmiary też dla Panów również byli chętni:)
Ja miałam wesele w sierpniu i jeżeli chodzi o napoje to polecam więcej soków mniej gazowanych. Napoi gazowanych typu: Sprite, pepsi mirinda zostało nam bardzo dużo a mieliśmy chyba coś koło 1 litr na głowe i ponad połowa zostało. Soki poszły prawie wszystkie zostało może z 5 kartonów 2 litrowych. Także polecam kupić więcej soków, woda bez ograniczeń bo też bardzo dużo schodzi.
Dziekuje za rady:):)
Chudi a ile liczyliście soków na osobę?:)
Soki 2 l. na osobę i myślę, że to na prawdę wystarczy plus kilka gazowanych ale tez nie szalejcie bo słabo schodzą w sumie nie dziwię się. Na weselu jest dużo jedzenia plus napój gazowany i jak tu tańczyć :) woda tak jak pisałam najlepiej bez ograniczeń. Ja np cała noc piłam tylko wodę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jak jestem gdzieś na weselu to też głównie wodę pije ewentualnie soki ale są osoby które lubią np drinki z pepsi:)

dziękuję ślicznie za radę na pewno skorzystamy:)
Dziewczyny jak tam przygotowania? Mnie w Nowym Roku, złapał lekki stresik, że to coraz bliżej :P W ogóle czas tak szybko leci..
Jak dla mnie to ten czas strasznie po woli leci ja bym już chciała by był ten wyjątkowy dzień a tu jeszcze tak długo:( no ale stres tez po woli dopada czy wszystko się uda:) a dużo masz już załatwione?
Zobaczysz, zanim się obejrzysz a będzie twoje wesele :)
Właśnie już nie wiem za co się zabrać bo ogółem wydaje mi się, że mam wszystko poukładane.
Suknia, garnitur, wódka, część napoi jest!, obrączki zamówiliśmy parę dni temu. W lutym mamy nauki przedmałżeńskie. Zastanawiam się nad zaproszeniami, czy pomału nie umówić się z babeczką- będą ręcznie robione więc potrzeba trochę czasu na przygotowanie.

A jak u Ciebie?
A zwróciliście uwagę na daty ważności na napojach? Bo my jak napoi szukaliśmy to wszędzie daty były krótkie

No my właśnie też wybieramy zaproszenia:) lepiej niech są szybciej:) my mamy wódkę, wina, szampany, podziękowania dla gości pudełka na ciasto dla gości:) suknie właśnie szukamy ale niestety nic mi w oko jeszcze nie wpadło fajnego:( są ładne w każdej jest coś ładnego ale żadna to jeszcze nie była ta. Garnitur mój narzeczony mówi że będzie szukać latem bo waga mu lubi skakać i na lato przeważnie chudnie:) a nauki będziemy robić w marcu:)

a mam pytanie na poprawiny pan młody może mieć koszule z krótkim rękawem czy raczej powinien mieć długi?:)
to zależy jaki będzie dół :) Jeśli spodnie garniturowe to bezwzględnie długi rękaw! Krótki rękaw i garnitur to jak skarpetki do sandał :)
Chyba, ze poprawiny będą na luzie to wtedy może jakiś sportowy garniak albo elegancko/casualowe spodnie plus biały t-shirt wtedy wiadomo z krótkim rękawem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, sprawdziliśmy datę na napojach, wesele w czerwcu to się akurat jeszcze załapaliśmy, ale mamy na razie tylko pepsi.
do góry