Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdzieś w jakiejś cukierni powiedzieli mi, że najlepiej zamówić ok 1-2 miesiące przed ale myślę, że to dość późno a nie zaszkodzi pomału zacząć się rozglądać i próbować smaków :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my już zapisani w USC :) tort wstępnie umówiony w lokalnej cukierni, podobnie mój fryzjer i makijażystka.
Aktualnie 'dopinamy' listę gości i będziemy zamawiać zaproszenia, na początku kwietnia chcemy rozesłać/ rozdać (będzie ok 40 gości, więc powinno pójść sprawnie)
Ja już zamówiłam buty, rozglądam się za biżuterią i welonem/ toczkiem, 10.04 mam przymiarkę sukni, więc może wtedy coś wypatrzę. A narzeczony powoli ogląda garnitury.
Ślub 13.06 więc już coraz bliżej :-)

A macie już jakieś plany na podróż poślubną?
Agata- super!! jesteśmy na podobnym etapie :)
Buty już są i też rozglądam się za biżuterią, ale nie wiem jaką fryzurę ślubną będę miała dlatego jeszcze chwilkę wstrzymam się z wyborem.
Ja przymiarkę mam 8 kwietnia :P

Podróż poślubną mamy już zaplanowaną. Lecimy do Portugalii- na własną rękę- nie z biura. Akurat tak wyszło, że lecimy 4 dni po weselu :) Mam nadzieję, że zdążymy wszystko pozałatwiać.
Miło wymienić się wrażeniami z kims, kto na podobnym etapie :) Ja juz powoli zaczynam odczuwać taki miły przedślubny stres ;)
Zapomniałam dodać - wybraliśmy już wstępnie obrączki (u Czarkowskiego) - w tym lub przyszłym tygodniu chcemy zamawiać. Wzór klasyczny ale po bokach i wewnętrznej stronie białe złoto.

Nat_ona - Portugalia to świetny pomysł... piękny kraj, dobre wino (z tego co słyszałam;) Zazdroszczę, że już macie to zorganizowane. My myślimy o Hiszpani południowej albo wyspach greckich, chcemy wyjechać zaraz po ślubie (poniedziałek- wtorek), a sesję zdjęciową zrobić po powrocie.
Jeszcze niedawno marzyła nam się Jamajka albo Mauritius - ale ceny są takie, że przy tych wszystkich ślubnych wydatkach chyba byśmy zbankrutowali ;) Jest to pomysł na jakąś rocznicę ;)
A myślicie o wyjeździe last minute? Oglądałam zdjęcia koleżanki z pobytu w Andaluzji- co za widoki!! zwiedzili sporo ciekawych i pięknych miejsc włącznie z Gibraltarem :) Według mnie to świetny wybór. Faktycznie, przy tych wszystkich wydatkach trzeba znaleźć jakiś złoty środek ;)
my już mamy sale znaczy restauracje bo robimy obiad z kolacja:)

ja mam już sukienke z Bianki
mój narzeczony garnitur z reckmana
obrączki-czarkowski POLECAM
noi teraz odbywany wszystkie nauki:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge się nieśmiało dołączyć ? Mam ślub w usc gdańsk 23 maja:)
no zalogowalam się:) więc jeszcze raz piszę usc gdańsk(dawny żak) 23 maj godz. 13.40:) Agnieszka i Adrian:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej dziewczyny. Ja zestresowałam się trochę bo wczoraj dowiedziałam się, że Pani która miała wykonać mi fryzurę i make up z przyczyn zdrowotnych nie da rady- i muszę szukać nowej fryzjerki i makijażystki :(
mam dokładnie tak samo :/ rano dowiedziałam, że muszę szukać nowej fryzjerki i makijażystki. a już byłam taka szczęśliwa, że mam to z głowy :/
Też czułam taką ulgę, a tu niespodzianka. No nic, trzeba szukać :)
Cześć dziewczyny,czy mogę dołączyć. Nasz ślub 11 kwietnia 13,30 W Parafii Stanisława Biskupa i Męczennika. Wesele w Lucynce na Lelewela.

Większość przygotowań mamy z głowy, w ten weekend spotkanie z makijażystką na próbny makijaż, akurat mi podpasowało,że świadkową jest moja fryzjerka, więc to chociaż mam z głowy.
Pozostało nam spotkanie z Panią, która będzie nam piekła ciasta, tort będzie od innej Pani, która w domu piecze- takie jej rękodzieło.

Pozdrawiam
To zaraz! :) Jest stres? Koniecznie napisz jak było :)
Dokładnie za miesiąc i dwa dni, jeszcze nie mam takiego aż stresa, ale pewnie się nie długo pojawi. Najgorzej, że w nocy spać nie mogę, bo myślę co jeszcze do załatwienia.

Nasze wesele nie będzie huczne- połączone z chrzcinami naszego brzdąca na około 40 osób.
Cześć dziewczyny,
Czy znacie kogoś kto piecze ciasta na wesele w domu? Pomyślałam sobie że poszukam takiej osoby, która upiekłaby ciasta na wesele zamiast zamawiać w cukierni. Czy znacie kogoś takiego, a może któraś z Was będzie korzystać albo korzystała z usług takiej osoby?
ja niestety nie znam :(
Skontaktuj się proszę smietanko.tomasz@gmail.com i podam namiar do mojej mamy, która piecze. Jesteśmy z Gdyni. Pozdrawiam
Na fb tort gdynia.poszukajcie w watkach na forum.restauracje zwykle chcą paragon skad pochodza wypieki dla sanepidu.
dziewczyny i jak tam? jak przygotowania? u mnie zostały 3 miesiące i chyba podświadomie już się stresuje, bo miałam dziś BARDZO głupi sen o weselu ;p powoli zaczynam myśleć, ze chciałabym juz byc "po"
13.06.2015~ mania123~ Magda & Paweł: Kościół Parafialny p.w. Św. Wojciecha w Sztutowie, sala: Baron Sztutowo, fotograf:
Radosław Czaja, zespół: Labirynt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry