Widok

Młode Pary 2015 (cz. 3)

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czerwiec
06.06.2015 ~MartaKarol, Marta&Karol, sala: agroturystyka Maciejka, fotograf: Jarek Pranga, zespół: Chilisax
13.06.2015 ~Agata_Pruszcz, Agata i Mariusz, USC Gdańsk (choć jeszcze nie potwierdzone), fotograf: FotoArs
27.06.2015 ~maja&marcin, Kościół: bł.Honorata Koźmińskiego w Chrośli
Wesele: TIRest w Grębiszewie, Fotograf/kamerzysta: AgaFoto, Zespół: Efekt
27.06.2015 ~Kasia Pg, Wesele: Pensjonat REWA, Kościół: św. Andrzeja Boboli w Gdyni, Fotograf: poszukiwany, Wodzirej: Marcin Leoniak + DJ
27.06.2015 ~Mala-Migotka, parafia Wniebowzięcia NMP we Władysławowie, Pensjonat Jasny Brzeg we Władysławowie, Foto Ars, Video Art Studio, zespół SZWAGRY
27.06.2015 ~Ajszja, Asia i Tomek, parafia św. Franciszka z Asyżu, hotel cztery brzozy

Sierpień
01.08.2015 ~Pistacja, Patrycja i Paweł, Parafia Matki Boskiej Bolesnej w Gdańsku , Sala bankietowa Pod Łabędziem w Kiełpinie, DJ Piotr.
07.08.2015 ~karolcia,Karolina i Daniel,Ślub: Parafia pw. Św. Królowej Jadwigi w Bojanie, Wesele: Folwark Dajak w Koleczkowie, Fotograf: Alternatywni, Video: Videogroszek
08.08.2015 ~Lexionek, Asia&Marek, Kolegiata pw Najświetszego Serca Pana Jezusa, sala Złota Dolina w Brodnicy, Fotogrupa, Dj Irek
22.08.2015 ~tusia_18, Marta i Krzysztof, parafia św. Mikołaja, Sala okolicznościowa "Na Wzgórzu", orkiestra "Remix"

Wrzesień
12.09.2015~Aga, Agnieszka i Radek, kościół św. Mikołaja w Szemudzie, sala weselna Tereska w Szemudzie, zespół Brassband, fotograf Hardworkstudio

Listopad
07.11.2015 ~Daria.i.Bartek, Sala Bankietowa Amelia w Zelewie, zespół: Jurek Band

najzupełniej zapomniałam, że nie byłam zalogowana :D więc zakładam jeszcze jeden wątek aby móc go edytować ;) przepraszam za zamieszanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do motywu bardziej :) wszystko będzie w stylu morskim ;) oni biorą 80zł za kg, tyle samo biorą w czernisie, w którym chciałam robić na początku, ale smaki jakoś mi nie podpasowały... Sowa bierze jeszcze więcej, a torty wcale nie powalają :( niestety czego się człowiek nie dotknie związanego ze ślubem to kosztuje 2 tysiace ;p
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałam o tej cukierni, nawet widziałam torty na żywo- wykonanie bardzo dokładne, torty przepiękne. Dla nas niestety za drogo :(
Z tortem właśnie mam problem. Dużo osób poleca Jarzębińskich i faktycznie jadłam ich dwa torty okolicznościowe i były bardzo dobre z tym, że nie do końca podoba mi się wykonanie.

Aaa z tym piaskiem ciekawy pomysł :) Odniesienie do miejsca wesela?
zaproszenia już mam prawie gotowe :) robię sama i zostało mi wydrukowanie wnętrz
Poleciłabym zaproszenia, ale admin znow mi post usunie, ze niby spam ;)
na degustacje jedziemy do Cukierni z Pasją
http://www.cukierniazpasja.pl/
póki co z rozmów wynika, że nic nie jest dla nich niemożliwe :D a ja mam trochę szalonych pomysłów ;p np chciałabym żeby tort wyglądał jak posypany piaskiem z plaży ;)
a ja mam wesele 26 czerwca 2015 i megaa się stresuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A gdzie jedziecie na degustacje?
Za zaproszenia chyba też się już zabiorę- wesele mam tydzień po Tobie :)
mnie też dopada już lekki stres ;) w sobotę jedziemy na degustacje smaków tortu no i pewnie od razu zamówimy... w tym miesiącu jade też dogadać wstępne szczegóły na sali, wódkę zaplanowałam na marzec (wesele w czerwcu), teraz skupiam się na zaproszeniach, bo musze je wysłać na początku marca :)
Dziękuję bardzo za odpowiedzi;) narzeczony nie będzie zadowolony bo ma '' rzadką skórę'' no ale będzie musiał wytrzymać najwyżej weźmiemy mu drugą na przebranie:)
Też myślę, że lepiej długi :)
Tak, sprawdziliśmy datę na napojach, wesele w czerwcu to się akurat jeszcze załapaliśmy, ale mamy na razie tylko pepsi.
to zależy jaki będzie dół :) Jeśli spodnie garniturowe to bezwzględnie długi rękaw! Krótki rękaw i garnitur to jak skarpetki do sandał :)
Chyba, ze poprawiny będą na luzie to wtedy może jakiś sportowy garniak albo elegancko/casualowe spodnie plus biały t-shirt wtedy wiadomo z krótkim rękawem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A zwróciliście uwagę na daty ważności na napojach? Bo my jak napoi szukaliśmy to wszędzie daty były krótkie

No my właśnie też wybieramy zaproszenia:) lepiej niech są szybciej:) my mamy wódkę, wina, szampany, podziękowania dla gości pudełka na ciasto dla gości:) suknie właśnie szukamy ale niestety nic mi w oko jeszcze nie wpadło fajnego:( są ładne w każdej jest coś ładnego ale żadna to jeszcze nie była ta. Garnitur mój narzeczony mówi że będzie szukać latem bo waga mu lubi skakać i na lato przeważnie chudnie:) a nauki będziemy robić w marcu:)

a mam pytanie na poprawiny pan młody może mieć koszule z krótkim rękawem czy raczej powinien mieć długi?:)
Zobaczysz, zanim się obejrzysz a będzie twoje wesele :)
Właśnie już nie wiem za co się zabrać bo ogółem wydaje mi się, że mam wszystko poukładane.
Suknia, garnitur, wódka, część napoi jest!, obrączki zamówiliśmy parę dni temu. W lutym mamy nauki przedmałżeńskie. Zastanawiam się nad zaproszeniami, czy pomału nie umówić się z babeczką- będą ręcznie robione więc potrzeba trochę czasu na przygotowanie.

A jak u Ciebie?
Jak dla mnie to ten czas strasznie po woli leci ja bym już chciała by był ten wyjątkowy dzień a tu jeszcze tak długo:( no ale stres tez po woli dopada czy wszystko się uda:) a dużo masz już załatwione?
Dziewczyny jak tam przygotowania? Mnie w Nowym Roku, złapał lekki stresik, że to coraz bliżej :P W ogóle czas tak szybko leci..
Ja jak jestem gdzieś na weselu to też głównie wodę pije ewentualnie soki ale są osoby które lubią np drinki z pepsi:)

dziękuję ślicznie za radę na pewno skorzystamy:)
Soki 2 l. na osobę i myślę, że to na prawdę wystarczy plus kilka gazowanych ale tez nie szalejcie bo słabo schodzą w sumie nie dziwię się. Na weselu jest dużo jedzenia plus napój gazowany i jak tu tańczyć :) woda tak jak pisałam najlepiej bez ograniczeń. Ja np cała noc piłam tylko wodę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chudi a ile liczyliście soków na osobę?:)
Dziekuje za rady:):)
do góry