Widok

Młodszy szuka starszej :)

A czemu by tutaj nie napisać- Jestem 23 letnim osobnikiem który poszukuje przyjaciółki- nie tylko to spraw nocnych, ale także do rozmowy. Jakoś od dłuższego czasu mnie interesują starsze kobiety, więc postanowiłem że poszukam tutaj kogoś chętnego na takie spotkania.

Proszę o PW/ maila na ionlyyou hotmail.com

I do panów którzy będę narzekać na ten temat- wcale nie musicie go czytać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ależ kotek z 3U chce pogadać :)
Nagadalam sie juz w zyciu i nasluchalam monologow ;)

http://www.youtube.com/watch?v=4a7-bMhaxSs
hm spokojna ......przecież słusznie prawi :)
ble ble ble
bladzisz w mroku wiec sie nie spiesz ;)
Rozróżniajmy inteligencję oraz wiedzę- czasami bywa tak że ktoś zaczyna jakiś temat, ponieważ czuje się w nim dobrze, ale nie potrafi tego ubrać w słowa i "rozmowa" zamienia się w monolog jednej osoby uzupełniany potakiwaniem drugiej. Tak się często to w moim przypadku kończyło niestety...
Znaleźć wspólny temat nie jest trudno, gorzej utrzymać rozmowę z udziałem obu rozmówców
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
... a mówi się, że inteligenty, na poziomie człowiek, z którym naprawdę jest o czym rozmawiać potrafi to robić z każdym... Wydaje mi się, że nie powinno się tak z góry traktować chłopaka, bo uważam, że problem nie tkwi w jego wieku.
(patrząc na młodsze pokolenia- bez obrazy- to sam to widzę- inne spojrzenie na świat, podejście do życia.)

To samo mowil moj maz ,ze z dziewczynami w swoim wieku niema o czym rozmawiac :)
Czemu twierdzicie ,ze chlopak ,jest za mlody ??
Ja poznalam swojego obecnego meza majac 25 lat ,on mial 19 i byl o wiele bardziej rozgarniety ,od moje poprzedniego parnera ktory byl starszy ode mnie o 7 lat .Dzis mija 11 lat ,jak jestesmy razem.Okazal sie bardzo dojrzały na swoj wiek ,ze nawet na poczatku niepowiedzialabym ze ma tak malo lat...
Wiec kolego zycze powodzenia w znalezieniu tej starszej :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z góry zakładasz, że do rozmowy jestem za młody. Z tych kobiet i dziewczyn które spotykam na swojej drodze może spotkałem z 10-15 (w ciągu ostatnich 5 lat) z którymi rozmowa mogła potoczyć się na interesujące mnie tematy.
Może to wina otoczenia, może mam zbyt mało zainteresowań jeszcze, ale większość ciekawych rozmów przeprowadziłem z osobami powyżej 28 roku życia.

I co do przepaści pomiędzy wiekiem... Dla niektórych nawet 1 rok to jest ogromna przepaść (patrząc na młodsze pokolenia- bez obrazy- to sam to widzę- inne spojrzenie na świat, podejście do życia.)
Wszystko zależy od zasad jakie sobie para ustali. Mój mąż na pewno nie miałby mi flirtu na forum za złe. Bardziej za złe miałby mi gdybym zmieniła się w stateczną, poważną mężatkę-kurę domową:P
od kiedy mężatka tak sobie 'flirtuje' na forum ? :)

Twój status trochę zmienia postać rzeczy :)
Z mężatką?:P Mogę sobie gdybać i podpuszczać, ale nie spieszy mi się do zdradzania mojego męża:) (starszego zresztą:)
zabrzmiało jak poważny zarzut i wyzwanie jednocześnie :)

A ja bardzo nie lubię 'nierozstrzygniętych' zagadnień :D

Poza tym, słowo "chyba" w Twojej wypowiedzi sugeruje, że masz nutkę wątpliwości i z zaintrygowaniem zastanawiasz się , czy "aby na pewno" ... ;)

Może konfrontacja? :)
nietuzinkowość taktyki?:P Chyba nie dałbyś mnie rady zaskoczyć:D
jedyne co mogłoby Ci nie zagrać..., to nadmiar intensywności bezpośrednich i pośrednich działań operacyjnych i nietuzinkowość taktyki ze strony młodszego faceta.... ;))
To zależy od osobowości, charakteru, dojrzałości. Mimo wszystko - trochę dziwnie bym się czuła w łóżku z młodszym facetem. Coś by mi nie grało:D
Kasieńka..

a jak wg Ciebie "wypada" 28-latek? :)
reflektujesz, czy mijasz obojętnie? :)
"Prawdopodobnie już teraz dzieli Cię przepaść od 30-tek, a jeśli celujesz w jeszcze starsze panie... Ciężko będzie. "

No chyba że pani będzie zainteresowana tylko łóżkiem (bez zbędnych komplikacji typu nawiązywanie jakichkolwiek relacji poza łóżkowych czy choćby prowadzenia rozmów)
A nie wątpię że i tego rodzaju kobiety chodzą po tym świecie.
:)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Mrauuczek... Niedługo będę miała 30-tkę... Nie wątpię, że w łóżku mógłbyś się sprawdzić, ale jakoś nie wyobrażam sobie rozmów... Prawdopodobnie już teraz dzieli Cię przepaść od 30-tek, a jeśli celujesz w jeszcze starsze panie... Ciężko będzie. Parafrazując spokojną: jak kurcze pech, to pech. Do łóżka jesteś chłopaku może i ok, ale do rozmowy za młody:P
jak kurcze pech to pech...
do lozka jestes chlopaku za stary a do rozmowy za mlody :(
Jakby nie kalkulowac znowu wypada na Wlasnego Meza eh...

Inne tematy z forum Towarzyskie

Zdrada (78 odpowiedzi)

Dowiedziałam się,że mąż mnie zdradza. W środku jestem cała rozstrzęsiona, serce mi pękło, ale za...

do góry