Widok

Młodzież % na boisku

Witam , co sądzicie o młodzieży spożywające alkohol na tych wielkich boiskach koło szkoły , według mnie mega młodzież , zachowują kulturę , sprzątają po sobie , nawet jak raz z nimi piłem i przecholowałem z alkoholem to posprzątali po mnie i odporowadzili do domu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

no i ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no i zarąbiście
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

raz widziałem jak policja przejeżdżała koło boiska i nic sobie z tego nie robi żenada...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co Polcija ma zrobić , jeśli jest pełna kulutura to co Ci to przeszkadza
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

No kurde pełna kultura Panie Antonio to mało powiedziane tam jest Fachura , Dzieciaki i młodzież zachowują się jak należy buteleczki i śmieci pozbierane muzyczka zawsze fajna gra i ten zapach nieraz jak się przechodzi :) cóż dodać Młodzież rozważna a póki młodzi to niech korzystają ;) !

Dokładnie trzeba być otwarty na młodsze pokolenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

I co to dobrze jak pija tam alkohol i widza to mlodsze dzieci?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A w domu to zamykasz dzieci w łazience jak pijecie na imieninach?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie zamyka się i nie zezwala . Bezstresowe wychowanie młodzieżowej patologii? Gratuluję a pózniej dopalacze itp.

Dopalacze to pewnie tez tam sa. Antonio 42 nie chwal sie tym ze chlales z mlodzieza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Picie w miejscu publicznym jest niedorzeczne,trzeba z tym zrobić porządek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wszyscy ,którzy tu wypisujecie brednie.!
Sami byliście młodzi i żeście pili alkohol, może nie na boisku szkolnym - dajcie młodzieży spokój,każdy uczy się na własnych błędach i młodzież ,która pije na boisku też . A najlepiej to jak widzisz młodzież ,która pije - to podejdź do nich i wytłumacz spokojnie ,że na alkohol to mają jeszcze czas i że do niczego dobrego to nie prowadzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Byleby sprzatali po sobie :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

jaki piec wybrać do domu? (100 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...

do góry