Widok

Modelka/Fotomodelka

I teraz piszesz kilka słów o sobie i wysłasz swoje zdjęcia kompletnie nie wiadomo do kogo po jest podany adres email tylko, każdy może dać sobie takie ogłoszenie i czekać na zdjęcia :)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/modelkafotomodelka-ogl59746593.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no i?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to jakaś lub jakiś kolekcjoner zdjęć , prawdziwe agencje i marki , to nie robią czegoś takiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
JAN Z service.manager@vp.pl ???
widzę, że gimbaza nie próżnuje.
ale zawsze znajdzie się naiwniak, dla którego nie jest ważne że nie podano telefonu, adresu, maila firmowego, strony www i wyśle swoje zdjęcie.
Brak słów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
każdy może sobie dodać takie ogłoszenie i każdy może lub nie na nie odpowiedzieć... wolny wybór

jak ktoś dodaje - jego sprawa, jak ktoś odpowiada - jego sprawa
zazdrościcie czy co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Warto ludzi przestrzegać co się może za tym kryć, wysyłać swoje zdjęcia i opis siebie nie wiadomo do kogo i kto je będzie oglądał ! Boisz się że zdjęć nie będą ci wysyłać ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba twojej starej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widać, że gimbaza upośledzona komórkami się udziela
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

do góry