Widok

Modrzewiowe Wzgórze - Banino

Witam,
jesteśmy zainteresowani kupnem domu na tym osiedlu. Czy ktoś wie coś na temat domów, ewentualnie wady?problemów? Może zalet? Inwestycja wygoąda ciekawie..Czekamy na opinię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Deweloper daje inny system jest polaczony razem z oknem ( awaryjne ) chodz teraz maja okna innej firmy to nie wiem ( czy daja rolety w opcji ) , zew. sa mocowane od zewnatrz i trzeba pamietac zeby zasilanie wyciagnal na zew. jak maja byc automatyczne , i trzeba wycinac ocieplenie wiec lepiej przed wszystkim je zamontowac , wymiary moge jutro podac ;)
Cześć, czy ktoś z Was podzieli się informacją o wymiarach okien? Chce sprawdzić wycenę rolet zewnętrznych w innych firmach i sprawdzić konkurencyjność naszego dewelopera :)z góry dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oni nam myli zanim elewacje polozyli :/ hehehe
Widzieliśmy, ze w jednym z domków myto juz okna - czy ktoś juz odebrał swoje M.?
Ja nie mam podlogowki , koszty mi wychodzilo kolo 600zł miesiecznie teraz w zime te,20-21C, mam kominek jakies 2 tygodnie tylko na salon ale jak sie rozbuja ladnie gore grzeje nie mam rozprowadzenia z 2 powodow ,nie chce mi sie malowac scian co roku w miejscach wylotu i tynki pekaja :/ no i jest to za maly domek do ogrzewania tak sadze
Tyle razy juz zostal zmieszany ,przepraszal ze moze cos zrozumial :D
My ze współpracy z hydraulikiem jesteśmy zadowoleni - doradzał co do pieca no i robił poprawki zgłaszane dosłownie w ostatnim momencie. No i sam zadzwonił zeby zobaczyć jak wyglądają przyłączenia i podłogowka. Także na plus :)
Nie ma problemu mozna samemu kupic i hydraulik moze zamontowac a ZUK tylko trzeba poinformowac ze sie ma ,wpada i zaklada plombe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy ktoś ma może dodatkowy licznik na wodę ogrodową? Nie było problemu z załatwieniem w wodociągach?
1 gniazdo tv w standardzie
Cześć, z ciekawości zapytam- ile gniazd TV mieliscie w standardzie? U nas w prospekcie mamy jedno w salonie- taki standard..za reszte trzeba placic. Bede wdzieczna za odp.
A czy ktoś ma inny piec niż standardowy?
Podbijam pytanie bo tez nas to gryzie. A w oknach nie ma na razie nawet klamek, wiec zeby wietrzyć najpierw trzebaby sie o nie doprosić...
Hej, który domek wybraliście jeśli można wiedzieć? Zostały chyba jeszcze te mieszkania koło stawku - no to tak jak pisał kolega sąsiad, wydaje mi się, że woda z góry będzie zlatywać na działkę. Szkoda też, że dom stoi tak nisko - w sumie okna od kuchni są zrównane wysokością z drogą, ale to zależy czy to komuś przeszkadza czy jest do zaakceptowania ;) Nie wierzę, ze w całości woda deszczowa będzie wsiąkać w drogę czy inne cuda. Na miejscu właścicieli tych mieszkań targowałabym cenę ;)
Hej,
no wlasnie..wietrzenie. Czy robiliscie to na wlasna reke juz po odbiorze i pomiarach wilgotnosci czy jeszcze na etapie prac budowlanych? Wilgoc w mieszkaniu to moja najwieksza obawa, bo patrzac w jakim tempie kleją te nasze domki, to wniosek jest taki, ze bedzie jeden wielki grzyb i zgnilizna.. Zima w sumie juz za pasem i tak mysle, czy by juz teraz nie wparowac tam z miernikiem i pilnowac zeby chlopaki wietrzyli..jesli sie tego nie dopilnuje to albo codzienne otwieranie okien zanim zaczna sie prace wykonczeniowe albo wstawienie maszyn, co wiaze sie z dodatkowymi kosztami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, nagrzewa okolo 30s ale potrafi za chwile podac zimna i znow ciepla , jak puscimy w 3 roznych pomieszczeniach cisnienie strasznie spada i znow zimna i dogrzewa :/ a do ogrzewania pomieszczenia lepiej nie szalec wiecej niz 50C bo licznik zaczyna wariowac :p
Witam, jak sie ma u Państwa sprawa z piecem gazowym? Sa Państwo zadowoleni? Chodzi mi przede wszystkim o to, czy szybko nagrzewa wodę i w odpowiedniej ilości?
Tylko i wylacznie odbior z inspektorem budowlanym !!!!! firm jest pelno ;) a nawet w pare osob przychodza i deweloper wtedy odmawia modly ... co ja teraz zrobie :D:D napewno nic nie podpisywac jak wszystkiego nie bedzie nawet glupiej balustrady .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
~aga napisz proszę do mnie na maila, którego podałam. Czy ma Pani kontakt do innych osób planujących odbiór?
Witam kojarzę Pani dom :) jest na przeciwko mojego :) a deweloper informował o przesunięciu terminu?ja na pewno skorzystam z usług fachowców przy odbiorze
do góry