Widok

Modrzewiowe Wzgórze - Banino

Witam,
jesteśmy zainteresowani kupnem domu na tym osiedlu. Czy ktoś wie coś na temat domów, ewentualnie wady?problemów? Może zalet? Inwestycja wygoąda ciekawie..Czekamy na opinię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo oni musieli piach wymienic sporo pod fundamentem wiec tego nie widac , oby bylo wszystko oki ;) a ja tam jestem codziennie od momentu wkopania pierwszej lopaty ;P takze wiem co sie tu dzieje i co partola czasami
HEY

JA KUPIŁAM DOM W DOLE W CZWORAKU OSTATNIM. NIE ZAUWAŻYŁAM JAKIŚ SPECJALNYCH PODTOPIEŃ BĄDŹ BAJORA A JESTEM NA BUDOWIE CO 2/3 DZIEŃ, NIESTETY W MOMENCIE PODJĘCIA DECYZJI O ZAKUPIE DOMU NIE BYŁO JUŻ INNYCH DOSTĘPNYCH , WRAZ Z MĘŻEM PLANUJEMY ZROBIĆ DRENAŻ , A ZIMĄ TRUDNO BĘDZIE TRZEBA SYPAĆ SOLĄ NA PODJEŹDZIE, JESTEM DOBREJ MYŚLI :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja sie wogole dziwie ze ktos kupil w tym dole domy :( tam jest powodz od tego oczka pod fundamentami przeciez oni ledwo co koparke uratowali bo sie zaczela topic w bagnie :p wszystkie opady leca w ten row , studzienki nie wyrabiaja , pierwszy lepszy przejazd i cale kaluze na oknach beda ladowaly lub na tarasach o kurzu juz nie wspomne , jak oblodzi drogi ciezej z wyjazdem bedzie no i z wjazdem tez . praktycznie caly czas inne domki zaslaniaja slonce , moze nie w tym czworaku ale obok w tym dole okna wstawione z plastikiem do transportu kategorycznie zabroniony jest taki montaż , tak dla tych co tam kupili i czytaja ;)
Orientuje się ktoś może czemu domek z działki 207/67 nie chce pójść? Zastanawiam się nad kupnem, ale coś długo stoi...
No to z rok czekania bedzie :/ chyba ze od razu poleca z tematem bo ida z poprawkami ale kto to wie ;(
ale mozna dla ochlody na darmowe lody isc do dewelopera :D tego najmlodszego ;P na to kase maja , ktory maci domek kupiony http://modrzewiowewzgorze.pl/oferta/plan-osiedla/ ?? podejde i se zerkne jak zorali kostke
Cześć!
Taka mała przestroga z mojej strony, jako, że jestem już po odbiorach.
Ponieważ mi się spieszyło, to zgodziłam się na wpisanie usterek do protokołu - miało to być gwarancją ich naprawienia.... w teorii. W praktyce muszę teraz wymieniać sama kostkę, bo jest tak zniszczona, jakby 10 lat na Monciaku leżała, a Szanowny Deweloper się nie poczuwa. Nadal czekam na wymianę szyb, zdjęcie folii z parapetów i drzwi, wymianę podrapanych parapetów itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam i jak tam terminy i odbiory ??
Cześć, czy możecie polecić jakąś ekipe na wykończenie domu? głównie gładzie i podłogi...
My mamy Energe. Jak bedzie - zobaczymy. W momencie podpisywania umowy musieliśmy wybrać taryfę - zwykła albo godzinowo-weekendowa. Wybraliśmy zwykła zeby sie nie stresować ze gotujemy w droższej godzinie ;) Czy dobrze - sie okaże. Podpięli prąd 2 dni pózniej.
Cześć juz nie dlugo odbiór mnie czeka zastanawiam się nad dostawca pradu jakiego macie?i jeszcze jedno pytanie ile was policzono za schody drewniane? Tzn same stopnie ktos ma?
Dzięki za przydatne informacje :)
Witam,czarnoziem ma koles jak sie wjezdza do rebiechowa po prawej stronie na swiatlach bardzo fajny koles ceny do dogadania zalezy od ilosci wiec lepiej w pare domkow sie zebrac wywrotka 350-400zł , a co do sprzetu to we wlasnym zakresie i pozyczamy sobie kto co ma :d ja trawe klade w maju ale z rolki gotowa a tak to sie przyjmuje tylko trzeba zrobic tak zeby sie ziemia nie zapadala i nie uciekala nigdzie podmuwrowki itp. ;) zalezy od umiejscowienia dzialki
Czesc sasiedzi :) Mieszkanie juz prawie gotowe, pogoda sie robi i chcialabym uporzadkowac dzialke. Mam pytanie do mieszkancow o wskazowki i porady dot. zakladania trawnika i prosbe o namiary, skad mozna tanio zalatwic ziemie, jaka najlepiej wysypac, skad wałek i inme sprzety itd. W temacie samodzielnego zakladania trawnika jestem zielona ale ze bardzo lubimy siac i sadzic, wiec wiekszosc prac chcielibysmy z mezem ogarnac sami dla wlasnej frajdy i oszczednosci kasy :) Widzialam, ze niektorym z Was udalo sie wysiac i wypielegnowac trawe w pierwszym roku mieszkania. Bardzo prosze o podzielenie sie spostrzezeniami i sasiedzka pomoc. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja korzystam z mobilnego t-mobile i orange kazdy ladnie chodzi , na kablu nic tu nie ma niestety a to wielki minussss ;(
Ja rolet nie mam wiec sie nie wypowiem za rok bede dopiero montowal ;)
Mam pytanie dotyczące internetu - z jakiego operatora korzystacie? Jak wyglada to cenowo i funkcjonalnie? Radiowy czy kablowy? Jak z zasięgiem? Wdzięczna za wszelkie info.
Dziekuje za odp. A jaka firma montowala Ci prywatnie? Czy musiałeś rezygnować z gwarancji dewelopera na elewacje? Puszka? Czy chodzi ci o skrzynke z systemem zwijajacym rolote?
Deweloper daje system z puszka montowana w srodku domku dla mnie dziwne kazda awaria rowna sie z balaganem a czesto juz padaly te rolety :/ sami tak mowili Ci co je montowali :p a te z zewnatrz to sa montowane prywatnie ;) tylko najlepiej je wstawic przed elewacja wtedy oni musza obrobic wszystko do rolet ;)
Cześć,

Czy ktoś z Was brał rolety zewnętrzne od naszego dewelopera? byłam dziś na osiedlu i zwróciłam uwagę na to że część domów ma zabudowane skrzynki od rolet pod elewacją a cześć domów ma delikatnie wystające poza elewacje,będę wdzięczna za odp
kuchnia -110cm szer. i 150 wys.
wyjscie na taras -230 wys 293 szer
boczne -230 wys 173 szer
wymiary dolu

ale i tak musi byc obmiar osoby montujacej bo sa rozne mechanizmy
do góry