Widok
HEY
JA KUPIŁAM DOM W DOLE W CZWORAKU OSTATNIM. NIE ZAUWAŻYŁAM JAKIŚ SPECJALNYCH PODTOPIEŃ BĄDŹ BAJORA A JESTEM NA BUDOWIE CO 2/3 DZIEŃ, NIESTETY W MOMENCIE PODJĘCIA DECYZJI O ZAKUPIE DOMU NIE BYŁO JUŻ INNYCH DOSTĘPNYCH , WRAZ Z MĘŻEM PLANUJEMY ZROBIĆ DRENAŻ , A ZIMĄ TRUDNO BĘDZIE TRZEBA SYPAĆ SOLĄ NA PODJEŹDZIE, JESTEM DOBREJ MYŚLI :)
JA KUPIŁAM DOM W DOLE W CZWORAKU OSTATNIM. NIE ZAUWAŻYŁAM JAKIŚ SPECJALNYCH PODTOPIEŃ BĄDŹ BAJORA A JESTEM NA BUDOWIE CO 2/3 DZIEŃ, NIESTETY W MOMENCIE PODJĘCIA DECYZJI O ZAKUPIE DOMU NIE BYŁO JUŻ INNYCH DOSTĘPNYCH , WRAZ Z MĘŻEM PLANUJEMY ZROBIĆ DRENAŻ , A ZIMĄ TRUDNO BĘDZIE TRZEBA SYPAĆ SOLĄ NA PODJEŹDZIE, JESTEM DOBREJ MYŚLI :)
Ja sie wogole dziwie ze ktos kupil w tym dole domy :( tam jest powodz od tego oczka pod fundamentami przeciez oni ledwo co koparke uratowali bo sie zaczela topic w bagnie :p wszystkie opady leca w ten row , studzienki nie wyrabiaja , pierwszy lepszy przejazd i cale kaluze na oknach beda ladowaly lub na tarasach o kurzu juz nie wspomne , jak oblodzi drogi ciezej z wyjazdem bedzie no i z wjazdem tez . praktycznie caly czas inne domki zaslaniaja slonce , moze nie w tym czworaku ale obok w tym dole okna wstawione z plastikiem do transportu kategorycznie zabroniony jest taki montaż , tak dla tych co tam kupili i czytaja ;)
No to z rok czekania bedzie :/ chyba ze od razu poleca z tematem bo ida z poprawkami ale kto to wie ;(
ale mozna dla ochlody na darmowe lody isc do dewelopera :D tego najmlodszego ;P na to kase maja , ktory maci domek kupiony http://modrzewiowewzgorze.pl/oferta/plan-osiedla/ ?? podejde i se zerkne jak zorali kostke
ale mozna dla ochlody na darmowe lody isc do dewelopera :D tego najmlodszego ;P na to kase maja , ktory maci domek kupiony http://modrzewiowewzgorze.pl/oferta/plan-osiedla/ ?? podejde i se zerkne jak zorali kostke
Cześć!
Taka mała przestroga z mojej strony, jako, że jestem już po odbiorach.
Ponieważ mi się spieszyło, to zgodziłam się na wpisanie usterek do protokołu - miało to być gwarancją ich naprawienia.... w teorii. W praktyce muszę teraz wymieniać sama kostkę, bo jest tak zniszczona, jakby 10 lat na Monciaku leżała, a Szanowny Deweloper się nie poczuwa. Nadal czekam na wymianę szyb, zdjęcie folii z parapetów i drzwi, wymianę podrapanych parapetów itp.
Taka mała przestroga z mojej strony, jako, że jestem już po odbiorach.
Ponieważ mi się spieszyło, to zgodziłam się na wpisanie usterek do protokołu - miało to być gwarancją ich naprawienia.... w teorii. W praktyce muszę teraz wymieniać sama kostkę, bo jest tak zniszczona, jakby 10 lat na Monciaku leżała, a Szanowny Deweloper się nie poczuwa. Nadal czekam na wymianę szyb, zdjęcie folii z parapetów i drzwi, wymianę podrapanych parapetów itp.
Witam,czarnoziem ma koles jak sie wjezdza do rebiechowa po prawej stronie na swiatlach bardzo fajny koles ceny do dogadania zalezy od ilosci wiec lepiej w pare domkow sie zebrac wywrotka 350-400zł , a co do sprzetu to we wlasnym zakresie i pozyczamy sobie kto co ma :d ja trawe klade w maju ale z rolki gotowa a tak to sie przyjmuje tylko trzeba zrobic tak zeby sie ziemia nie zapadala i nie uciekala nigdzie podmuwrowki itp. ;) zalezy od umiejscowienia dzialki
Czesc sasiedzi :) Mieszkanie juz prawie gotowe, pogoda sie robi i chcialabym uporzadkowac dzialke. Mam pytanie do mieszkancow o wskazowki i porady dot. zakladania trawnika i prosbe o namiary, skad mozna tanio zalatwic ziemie, jaka najlepiej wysypac, skad wałek i inme sprzety itd. W temacie samodzielnego zakladania trawnika jestem zielona ale ze bardzo lubimy siac i sadzic, wiec wiekszosc prac chcielibysmy z mezem ogarnac sami dla wlasnej frajdy i oszczednosci kasy :) Widzialam, ze niektorym z Was udalo sie wysiac i wypielegnowac trawe w pierwszym roku mieszkania. Bardzo prosze o podzielenie sie spostrzezeniami i sasiedzka pomoc. ;)
Deweloper daje system z puszka montowana w srodku domku dla mnie dziwne kazda awaria rowna sie z balaganem a czesto juz padaly te rolety :/ sami tak mowili Ci co je montowali :p a te z zewnatrz to sa montowane prywatnie ;) tylko najlepiej je wstawic przed elewacja wtedy oni musza obrobic wszystko do rolet ;)