Widok

Modrzewiowe Wzgórze - Banino

Witam,
jesteśmy zainteresowani kupnem domu na tym osiedlu. Czy ktoś wie coś na temat domów, ewentualnie wady?problemów? Może zalet? Inwestycja wygoąda ciekawie..Czekamy na opinię
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to z rok czekania bedzie :/ chyba ze od razu poleca z tematem bo ida z poprawkami ale kto to wie ;(
ale mozna dla ochlody na darmowe lody isc do dewelopera :D tego najmlodszego ;P na to kase maja , ktory maci domek kupiony http://modrzewiowewzgorze.pl/oferta/plan-osiedla/ ?? podejde i se zerkne jak zorali kostke
Orientuje się ktoś może czemu domek z działki 207/67 nie chce pójść? Zastanawiam się nad kupnem, ale coś długo stoi...
Ja sie wogole dziwie ze ktos kupil w tym dole domy :( tam jest powodz od tego oczka pod fundamentami przeciez oni ledwo co koparke uratowali bo sie zaczela topic w bagnie :p wszystkie opady leca w ten row , studzienki nie wyrabiaja , pierwszy lepszy przejazd i cale kaluze na oknach beda ladowaly lub na tarasach o kurzu juz nie wspomne , jak oblodzi drogi ciezej z wyjazdem bedzie no i z wjazdem tez . praktycznie caly czas inne domki zaslaniaja slonce , moze nie w tym czworaku ale obok w tym dole okna wstawione z plastikiem do transportu kategorycznie zabroniony jest taki montaż , tak dla tych co tam kupili i czytaja ;)
HEY

JA KUPIŁAM DOM W DOLE W CZWORAKU OSTATNIM. NIE ZAUWAŻYŁAM JAKIŚ SPECJALNYCH PODTOPIEŃ BĄDŹ BAJORA A JESTEM NA BUDOWIE CO 2/3 DZIEŃ, NIESTETY W MOMENCIE PODJĘCIA DECYZJI O ZAKUPIE DOMU NIE BYŁO JUŻ INNYCH DOSTĘPNYCH , WRAZ Z MĘŻEM PLANUJEMY ZROBIĆ DRENAŻ , A ZIMĄ TRUDNO BĘDZIE TRZEBA SYPAĆ SOLĄ NA PODJEŹDZIE, JESTEM DOBREJ MYŚLI :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bo oni musieli piach wymienic sporo pod fundamentem wiec tego nie widac , oby bylo wszystko oki ;) a ja tam jestem codziennie od momentu wkopania pierwszej lopaty ;P takze wiem co sie tu dzieje i co partola czasami
do góry