Widok
Mój 30.09.2006 w obiektywie aparatu... :)
Troszkę będzie ale co mi tam :)
Oto moje przygotowania i ślub :)
Oczywiście najpierw fryzjer :)

Po fryzjerze z racji chwili wolnego czasu zaczęłam przystrajać co nieco domek :)

Czas zacząć makijaż…

No to zaczynam się ubierać ;)

Przyjechał mój Jacek, czas na błogosławieństwo i migiem do kościoła

Czekaliśmy na rozpoczęcie mszy, uśmiech nie schodził nam z twarzy :), komentarz chyba nie potrzebny po prostu obejrzyjcie…

Zdjęcia z wesela i pleneru jutro, jak znajdę chwilkę ;)
Oto moje przygotowania i ślub :)
Oczywiście najpierw fryzjer :)

Po fryzjerze z racji chwili wolnego czasu zaczęłam przystrajać co nieco domek :)

Czas zacząć makijaż…

No to zaczynam się ubierać ;)

Przyjechał mój Jacek, czas na błogosławieństwo i migiem do kościoła

Czekaliśmy na rozpoczęcie mszy, uśmiech nie schodził nam z twarzy :), komentarz chyba nie potrzebny po prostu obejrzyjcie…

Zdjęcia z wesela i pleneru jutro, jak znajdę chwilkę ;)
pieknie wygladaliście!!!!!! Gratulki.
Super wszytko dobrane. Kolia i jesienny bukiet z wrzosem - cudoooo
Super wszytko dobrane. Kolia i jesienny bukiet z wrzosem - cudoooo
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Ślicznie wyglądałaś koleżanko, fajne zdjęcia! Cóż jakby to ująć, my z najmniejszym stażem w związkach przed ślubem wyglądałyśmy wyjątkowo pięknie :) ten ksiądz co wam ślubu udzielał był kiedyś proboszczem w mojej parafii
Dzięki za słowa uznania dziewczynki, fakt faktem wszystko było u nas przemyślane co do najmniejszego elementu (zresztą tak jak i u was napewno) :) a zwłaszcza baaaardzo długo myślałam nad strojem i nic bym już tego dnia nie zmieniła...makijaż miał być wyraźny, suknia biała z trenem, welon taki jak był, białe rękawiczki, fryzurkę zmieniłam 2 tygodnie przed ślubem na moim zdaniem lepszą, wiązankę znalazłam tutaj na weselniku, a że uwielbiam wrzos to był strzal w dziesiątkę. :)
Kolię kupiłam w internecie na www.soraya.pl, kto ma bliżej do Poznania tam jest sklep firmowy :)
Zdjęcia robił nam nasz kolega zajmujący się profesjonalnie zdjęciami Kordian Górczyński, jeżeli ktoś zainteresowany mogę podać stronkę www i namiary :) Bardzo się cieszę, że z nami był tego dnia, dzięki czemu nie czuliśmy się skrępowani...potem pokażę jeszcze zdjęcia ze ślubu i z pleneru :) Mnie się strasznie podobają. Tymczasem czekamy na film od Groszka :)
Kolię kupiłam w internecie na www.soraya.pl, kto ma bliżej do Poznania tam jest sklep firmowy :)
Zdjęcia robił nam nasz kolega zajmujący się profesjonalnie zdjęciami Kordian Górczyński, jeżeli ktoś zainteresowany mogę podać stronkę www i namiary :) Bardzo się cieszę, że z nami był tego dnia, dzięki czemu nie czuliśmy się skrępowani...potem pokażę jeszcze zdjęcia ze ślubu i z pleneru :) Mnie się strasznie podobają. Tymczasem czekamy na film od Groszka :)
Szyta jest na 176 cm + 4 cm obcas, z podwinięciem w razie czego nie ma problemu...rozmiar 36-38, z tym, że jest zostawione troszke materiału na ewentualne poprawki i poszerzenie...cena to mniej więcej połowa wartości czyli 900 zł do negocjacji (dorzucam 2 welony, ozdobę na szyję i buty rozmiar 39 - jeżeli ktoś chce) :)
Hej!
Wszystkiego dobrego!
My mieliśmy wesele w Dworku Św. Antoniego 23.09 (polecam!). Patrzę sobie i widzę, że nasze wieńce wiszą u powały - te nad głowami pary młodej przy stole:))) To myśmy je wieszali i postanowiliśmi je zostawić:) Cieszę się, że kolejnej parze młodej mogą służyć!!!
Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia,
Magdalenka
Wszystkiego dobrego!
My mieliśmy wesele w Dworku Św. Antoniego 23.09 (polecam!). Patrzę sobie i widzę, że nasze wieńce wiszą u powały - te nad głowami pary młodej przy stole:))) To myśmy je wieszali i postanowiliśmi je zostawić:) Cieszę się, że kolejnej parze młodej mogą służyć!!!
Pozdrawiam i życzę dużo szczęścia,
Magdalenka
I jeszcze jedno - ślubu udzielał Wam cudny ksiądz - był kiedyś proboszczem w parafii Św. Jana z Kęt w Rumi - czyli tam, gdzie braliśmy ślub. Tak więc wiele nas łączy:))))
A jedznie w Dworku jest faktycznie pycha. Wszyscy goście pamietają stoły dosłownie uginające się pod fantastycznym żarełkiem! I wyobraźcie sobie że p. Ania, czyli głównodowodząca i głównogotująca jest WEGETARIANKĄ:) A stoły zastawione przepysznym mięsiwem...
Pzdr.
M
A jedznie w Dworku jest faktycznie pycha. Wszyscy goście pamietają stoły dosłownie uginające się pod fantastycznym żarełkiem! I wyobraźcie sobie że p. Ania, czyli głównodowodząca i głównogotująca jest WEGETARIANKĄ:) A stoły zastawione przepysznym mięsiwem...
Pzdr.
M
Hehe i u nas to samo!! Wszyscy wspominają miesiwko żurawinką itp itd same dziewczyny zreszta wiecie ze bylo pyyyyszne :)...
A ksiądz faktycznie rewelacyjny dlatego tam mielismy slub mimo ze to juz nie moja parafia bo obok jest nowa i tam powinnam miec slub ale raz nie lubie tam ksiezy dwa mam sentyment do tego kosciola tu mialam chrzest i komunie czemu wiec i nie slub!! :)
Pozdrowionka dla wszystkich dworzanek ze słwutowa hehe
Aaaa magdalenka wieńce przesliczne, dodatkowo dodawaly urok temu miejscu ciesze sie ze moglimy z nich "skorzystac", ze je zostawiliscie!!! DZIEKI 100-krotne :))))
A ksiądz faktycznie rewelacyjny dlatego tam mielismy slub mimo ze to juz nie moja parafia bo obok jest nowa i tam powinnam miec slub ale raz nie lubie tam ksiezy dwa mam sentyment do tego kosciola tu mialam chrzest i komunie czemu wiec i nie slub!! :)
Pozdrowionka dla wszystkich dworzanek ze słwutowa hehe
Aaaa magdalenka wieńce przesliczne, dodatkowo dodawaly urok temu miejscu ciesze sie ze moglimy z nich "skorzystac", ze je zostawiliscie!!! DZIEKI 100-krotne :))))
Kolię kupiłam przez internet w sklepie www.soraya.biz.pl...troszkę się strona ostatnio zmieniła więc najlepiej jakbys się z nimi jakos skontaktowała to ci powiedza co i jak, jak znaleść, mają też firmwy sklep w Poznaniu...koszt to 38 zł + koszty przesyłki...jeżeli tam nie znajdziesz to napewno w Farage w Gdyni są takie ozdoby tylko tam cena jest powalajaca (w porównaniu) bo ok 170-190 zł :)