Widok
Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis
Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego eks, pozbawiła prawa do opieki na dziećmi i władzy rodzicielskiej. Nasz rozwód dzięki zdolnościom Pani Mecenas był najgorszym wspomnieniem dla mojego byłego:) Adwokat eks podobno wybitny specjalista z Gdańska został rozjechany przez moją Panią Mecenas:):):)
Karolu , albo Karolinko B. jak wolisz , bo widzę że podpisujesz się dwoma nickami na forum ....
Primo
Jestem przeciwnikiem - nie tyle Pani Adwokat - co reklamy jaką uprawiasz podszywając się pod zmyślone osoby i pisząc powyższe bzdury , chyba że jesteś Panią adwokat ?
Secundo
Uważam za dyskusyjne zarabianie kasy na ludzkiej krzywdzie. I to tyle.
Primo
Jestem przeciwnikiem - nie tyle Pani Adwokat - co reklamy jaką uprawiasz podszywając się pod zmyślone osoby i pisząc powyższe bzdury , chyba że jesteś Panią adwokat ?
Secundo
Uważam za dyskusyjne zarabianie kasy na ludzkiej krzywdzie. I to tyle.
Szkoda, że Twoim potencjalnym żonom nikt takich dobrych rad nie udziela i jednak wychodzą za mąż za takiego kretyna... ale każdy sobie rzepkę skrobie i jeśli komuś nie dają do myślenia 2 czy 3 przebyte rozwody to już sam sobie winien. Jedno co jest pewne to zadowolenie pani adwokat, która na takich frajerach najlepiej zarabia :) I raczej uważałabym z nazywaniem frustratami osoby, które krytykują takie podejście, ja myślę, że jest wręcz przeciwnie, ja na ten przykład jestem szczęśliwa w swoim związku i zwyczajnie nie potrzebuję specjalisty od rozwodów :)
Może i dobrze, że udało Ci się sprawę wygrać, ale tak jak niektóre osoby słusznie zauważyły, nie wiem, czy warto cieszyć się tak z tego, że zostawiło się kogoś z niczym. Ja sam miałem w życiu wiele trudnych sytuacji (związanych przede wszystkim z rozwodem i późniejszym podziałem majątku), ale po wygraniu rozpraw u boku skutecznego mecenasa Mindykowskiego jakoś przesadnie nie cieszyłem się z czyjejś przegranej – choć poczułem sporą ulgę. Doświadczenie Mindykowskiego w sprawach rodzinnych jest spore, więc na miejscu osób potrzebujących w tym temacie pomocy, kierowałbym się właśnie do niego. Angażuje się w sprawę i poświęca na nią sporo czasu, wygrana jest zazwyczaj niemal pewna. Ma kancelarię w Gdańsku na Uphagena 17/2 – być może komuś taka informacja się przyda.
Rozwód, który przeprowadziła ze mną adwokat Genowefa Noszka-Kruminis, przebiegł zgodnie z planem. Podział majątku, ustalenie miejsca pobytu naszych dzieci i wreszcie sprawa rozwodowa. Pani Mecenas to osoba cierpliwa, kulturalna oraz doświadczona. Wszystkie sprawy zamknęły się w 17 miesiącach, co chyba jest dobrym wynikiem pracy polskich sądów. Obecnie Pani Mecenas prowadzi wszystkie moje sprawy biznesowe...prywatnych na szczęście nie mam:)
Współpracę z adw. Kruminis wspominam bardzo dobrze, jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc prawną w tym trudnym dla mnie czasie oraz cenne uwagi. Wdzięczna klientka I. Majewska
Współpracę z adw. Kruminis wspominam bardzo dobrze, jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc prawną w tym trudnym dla mnie czasie oraz cenne uwagi. Wdzięczna klientka I. Majewska
Witam,Potwierdzam, mój rozwód też przebiegł szybko i sprawnie.Pani Adwokat Noszka-Kruminis to cierpliwy i profesjonalny prawnik. Przeprowadziła mnie w tym trudnym dla mnie czasie. Dziękuję Pani Mecenas i gorąco polecam Jej usługi. Obecnie skończyła mi sprawę tym razem nie z prawa rodzinnego, go bardzo mnie cieszy:) Pozdrawiam
Podobnie jak wielu moich przedmówców potwierdzam najwyższy profesjonalizm adw. G. Noszki-Kruminis. Pani mecenas przeprowadziła mnie przez najtrudniejszy okres w moim życiu. Zapewniła mi kompleksową opiekę prawną. Dziękuję Pani Mecenas za współpracę.
Nie bardzo tylko rozumiem te liczne wpisy jakiejś hejterki czy hejterów namiętnie występujących pod różnymi nickami. Jeśli komuś nie odpowiada współpraca wypowiada pełnomocnictwo. Adwokat reperezentuje nas przed sądem nie będzie żył naszymi problemami. Tymbardziej tymi tyczącymi się naszego życia rodzinnego. Takie natarczywe komentowanie świadczy o kompleksach które rozwiązuje nie prawnik tylko inny specjalista;) Pozdrawiam deperatkę lub desperatów;) i nie proszę nie prosić mnie o dalsze kometarze w sprawach nie mających znaczenia. POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ PANI MECENAS RAZ JESZCZE!!!
Nie bardzo tylko rozumiem te liczne wpisy jakiejś hejterki czy hejterów namiętnie występujących pod różnymi nickami. Jeśli komuś nie odpowiada współpraca wypowiada pełnomocnictwo. Adwokat reperezentuje nas przed sądem nie będzie żył naszymi problemami. Tymbardziej tymi tyczącymi się naszego życia rodzinnego. Takie natarczywe komentowanie świadczy o kompleksach które rozwiązuje nie prawnik tylko inny specjalista;) Pozdrawiam deperatkę lub desperatów;) i nie proszę nie prosić mnie o dalsze kometarze w sprawach nie mających znaczenia. POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ PANI MECENAS RAZ JESZCZE!!!
Nie wiem jak było w przypadku Pani sprawy - miałam styczność z ową "Panią" i jedyne co można o niej powiedzieć, to że po trupach dąży do celu - nie mając żadnych dowodów rzeczowych i żadnych argumentów obrzuca błotem w perfidny sposób przeciwną stronę. Czy wszyscy adwokaci się tak zachowują?Czy pomówienia i obrażanie innych na podstawie fantazji drugiej strony jest dopuszczalne i nazywane super obroną?Jeśli tak, to gratuluję oblania lekcji etyki i kultury, która powinna obowiązywać - a zastraszanie w postaci gróźb w stosowanych pismach podlega karze izby adwokackiej Szanowna pani GKN. Wstyd!
Nie miałam styczności z tą Panią, bo miałam szczęście na samym początku trafić na mecenasa Koralewskiego z kancelarii mecenasa Klisza. Proszę się tam udać bo chyba nigdzie w Trójmieście nie zdobędzie Pani tak fachowej i rzetelnej porady. Jest przysłowiowa kawa na ławę i człowiek wychodzi z wiedzą i trochę innym spojrzeniem na pewne rzeczy. Pozdrawiam
Serdecznie polecam adwokata z Opola http://grozdanovic.pl/