Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agata - ocena Zaczęło się od treningów córki w grupie dziecięcej z panią Moniką 10 lat...
~Agata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 kwietnia 2024

Joanna - ocena Córka uczestniczyła w półkoloniach dla młodzieży w dwóch poprzednich latach....
~Joanna
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 kwietnia 2024

Grzegorz Kielas - ocena Moja Szkola Tenisa to gwarancja świetnej atmosfery i profesjonalnego...
~Grzegorz Kielas
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 października 2023

Joanna - ocena Rok temu moja córka była na półkolonii organizowanej przez Moją Szkołę...
~Joanna
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 kwietnia 2024

Mateusz - opinia super półkolonie; dziecko bez wcześniejszego kontaktu z tenisem bardzo...
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 sierpnia 2023

Ktoś - opinia wątek zamknięty Fajnie najlepszy pan Nikodem
~Ktoś
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 4 lipca 2023

Magdalena P. - opinia wątek zamknięty Dziękujemy za świetnie półkolonie, młodzież zadowolona, chce kontynuować...
~Magdalena P.
-

dodano: 17 września 2022

GCelmer - opinia wątek zamknięty Cześć, Mój syn po raz pierwszy uczestniczył w półkoloniach zorganizowanych...
~GCelmer
-

dodano: 1 września 2022

Sebastian - opinia wątek zamknięty W tym roku moja córka miała okazję uczestniczyć w półkoloniach tenisowych....
~Sebastian
-

Agata Przyborska - opinia wątek zamknięty Półkolonie godne polecenia - dziecko uśmiechniete i zadowolone, a opiekun...
~Agata Przyborska
-

Marek - opinia wątek zamknięty Polecam, syn chodzil na polkolonie i byl bardzo zadowolony
~Marek
-

dodano: 31 sierpnia 2022

Małgorzata - opinia wątek zamknięty W lipcu córka uczestniczyła w koloniach, z których codziennie wracała z...
~Małgorzata
-

Ewa - opinia wątek zamknięty W sierpniu córka uczęszczała na półkolonie tenisowe i to był świetnie...
~Ewa
-

Michał - opinia wątek zamknięty Ciekawa oferta półkolonii. Urozmaicony program i do tego elastyczne podejście...
~Michał
-

dodano: 30 sierpnia 2022

Anna J. - opinia wątek zamknięty Dziecko chętnie uczęszczało na półkolonie tenisowe.Pierwszy raz na tenisie i...
~Anna J.
-

Katarzyna - opinia wątek zamknięty dzieci zadowolone z zajęć, z półkolonii wracały zmęczone i zadowolone
~Katarzyna
-

Monika M - opinia wątek zamknięty 12 letnia córka brała udział w półkoloniach w sierpniu br. Każdego dnia...
~Monika M
-

Monika - opinia wątek zamknięty Profesjonalne podejście do dzieci. Bardzo przyjazna atmosfera. Córka...
~Monika
-

dodano: 16 lipca 2022

Anna - opinia wątek zamknięty Córka ( l. 12) bardzo zadowolona z letnich treningów, złapała bakcyla...
~Anna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 10 lipca 2022

Martyna - opinia wątek zamknięty Córka była na półkoloniach tenisowych w zeszłym roku. Było super. W tym roku...
~Martyna
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 27 czerwca 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
87

62

wątków

do góry