Widok

Moja sukienka jest brzydka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dzis bylam na ostatnim dopasowaniu i stwierdzam stanowczo ze sukienka mi sie nie podoba, w marcu jak ja wybierałam byłam nią zachwycona, a teraz czar prysł, spódnica cała satynoiwa uklada sie nie tak jak bym chciala, tren choc wcale nie dlugi ciązy mi z tyłu. Wogole załąmka na całej lini, jak czytam ze niektore dziewczyny sa zakochane w swoich sukniach to stwierdzam ze ta moja to napewno nie "ta" ww ktorej jestem zakochana ja nawet jej nie lubie :( a ślub w tę sobote...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a skąd masz suknię?

.
hmm... aż tak źle ... może masz zdjęcia ?

ale szyli ci nową?
czy wypożyczasz i coś nie tak z nia jest?

czy jest możliwość wymiany?

.
no właśnie , gdyby wypozyczała, to może da się inną pozyczyc ...te która bedzie wolna tego dnia

ach, też ostatnio tak miałam
mam zdjęcie sukienki swojej i jak na nią patrzyłam to wcale mi się nie podobała
a jak poszłam na przymiarke i ją włożyłam to znowu mi się zaczęła podobać

To prawdopodobnie tzw. stres przedślubny. Będzie dobrze!!!
nie martw się, nie jestes osamotniona... chyba wiele dziewczyn ma z tym problem, ze sukienka tuż przed ślubem sie nie podoba... jest masę fasonow, za dużo sie tego naogladalaś i może to z tego wynika... głowa do gory to przez stres przedślubny... a w dniu ślubu pewnie bardziej będziesz się przejmowała przysięgą niż suknią... a w niedziele będziesz się z tego śmiała :-)

Suknie mam z Chantilly w Gdańsku, najpierw miałam ją wypozyczyć, potem za atrakcyjną cene jednak kupilam. Teraz i tak w niej wystąpię w moim wielkim dniu, ale nie bede sie czuła piękna tak jak to powinno być w dniu ślubu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nie martw się, moja koleżanka miała to samo co Ty, ale powiedziała, ze po całym tym załamaniu jak ubrała sukienkę w dniu ślubu, z fryzurą, makijażem i spojrzał na nią jej chłopak - poczuła się najpiękniejsza na swiecie:))
ania basterd
Właśnie - makijaż, fryzura i przede wszystkim Twój promienny uśmiech sprawią, że będziesz piękna. I na pewno suknia nie jest brzydka, z tym stresem przedślubnym to może być prawda.

lisa -masz zdjecie swojej sukni??

Jestem juz ponad rok po slubie i pamietam ze tez tak mialam. Teraz z perspektywy czasu tez uwazam ze moja suknia nie do konca byla OK. I chyba nie byl to skutek stresu przedslubnego, a roznorodnosci fasonow w salonach. Mierzyłam oryginal za 3000 zł i na jego podstawie szyłam swoja która wyniosła mnie o 2000 mniej. Zawsze chciałam miec sniezno biała suknie z trenem a miałam ecru bez trenu. I pewnie dlatego tak mam, ze
do dzis z zazdroscia patrze na panny młode które szykuja sie do slubu i to własnie m.in. z powodu sukni. :(
w mojej sukni zakochala się mama. Także przynajmniej ona będzie 100% szczęśliwa. A ja osobiście uważam, że w eleganckiej fryzurze i profesjonalnym makijażu wyglądalabym w każdej porządnej sukience ladnie. I tyle. W tej też będę.

sluchajcie ja tez tak mam jak LISA!!!

wybralam suknie w marcu do wypozyczenia. W sierpniu slub, a ona nie podoba sie mi juz:) Moim 1 typem jest Orchis z firmy GALA. Uwazam,ze jest najpiekniejsza na swiecie.

Ale wypozyczenie bylo drozsze, wiec sobie odmowilam.

Popatrzcie, przeciez nie najwazniejsza jest suknia ani ta cala oprawa. Tylko osoba obok nas!:) Przy nim wszytsko nabiera blasku:) suknia tez, nawet najbrzydsza hehehehehehhe

pozdro
czy to ta suknia? GALA 2006, Orchis Nie wiem ile płacisz za wypozyczenie .. ale cena tej jest chyba przystepna: http://www.allegro.pl/item112377471_piekna_suknia_slubna_gala_2006_orchis_r_36_38.html
kochana marlenko! dziekuje za linka.

Juz nawet pisalam do tej wlascicielki maila (jedna z forumek). Jest strasznie mila! i obnizyla nawet cene, ale ja juz wplacilam zaliczke 300 zl i bym ja stracila:( Za calosc place 800.

Troche sie sfrajerowalam szczerze mowiac!... no ale juz nie poradze nic...
:( ojoj....... to suknia moze sie odwidziec????chyba wybiore ja na dzien przed slubem :D bo mnie czesto sie to zdarza!!!:)

amsta, po prostu trzeba trafić na swoją
i się zakochać

ja mam zarezerwowaną juz od października :)
i nadal jest piękna

.
hmm .. 300 zł (suknia jest piękna) .. może warto przeboleć te 300 zł :)
do góry