Widok
Moja sukienka jest brzydka
Dzis bylam na ostatnim dopasowaniu i stwierdzam stanowczo ze sukienka mi sie nie podoba, w marcu jak ja wybierałam byłam nią zachwycona, a teraz czar prysł, spódnica cała satynoiwa uklada sie nie tak jak bym chciala, tren choc wcale nie dlugi ciązy mi z tyłu. Wogole załąmka na całej lini, jak czytam ze niektore dziewczyny sa zakochane w swoich sukniach to stwierdzam ze ta moja to napewno nie "ta" ww ktorej jestem zakochana ja nawet jej nie lubie :( a ślub w tę sobote...
nie martw się, nie jestes osamotniona... chyba wiele dziewczyn ma z tym problem, ze sukienka tuż przed ślubem sie nie podoba... jest masę fasonow, za dużo sie tego naogladalaś i może to z tego wynika... głowa do gory to przez stres przedślubny... a w dniu ślubu pewnie bardziej będziesz się przejmowała przysięgą niż suknią... a w niedziele będziesz się z tego śmiała :-)
Jestem juz ponad rok po slubie i pamietam ze tez tak mialam. Teraz z perspektywy czasu tez uwazam ze moja suknia nie do konca byla OK. I chyba nie byl to skutek stresu przedslubnego, a roznorodnosci fasonow w salonach. Mierzyłam oryginal za 3000 zł i na jego podstawie szyłam swoja która wyniosła mnie o 2000 mniej. Zawsze chciałam miec sniezno biała suknie z trenem a miałam ecru bez trenu. I pewnie dlatego tak mam, ze
do dzis z zazdroscia patrze na panny młode które szykuja sie do slubu i to własnie m.in. z powodu sukni. :(
do dzis z zazdroscia patrze na panny młode które szykuja sie do slubu i to własnie m.in. z powodu sukni. :(
sluchajcie ja tez tak mam jak LISA!!!
wybralam suknie w marcu do wypozyczenia. W sierpniu slub, a ona nie podoba sie mi juz:) Moim 1 typem jest Orchis z firmy GALA. Uwazam,ze jest najpiekniejsza na swiecie.
Ale wypozyczenie bylo drozsze, wiec sobie odmowilam.
Popatrzcie, przeciez nie najwazniejsza jest suknia ani ta cala oprawa. Tylko osoba obok nas!:) Przy nim wszytsko nabiera blasku:) suknia tez, nawet najbrzydsza hehehehehehhe
pozdro
wybralam suknie w marcu do wypozyczenia. W sierpniu slub, a ona nie podoba sie mi juz:) Moim 1 typem jest Orchis z firmy GALA. Uwazam,ze jest najpiekniejsza na swiecie.
Ale wypozyczenie bylo drozsze, wiec sobie odmowilam.
Popatrzcie, przeciez nie najwazniejsza jest suknia ani ta cala oprawa. Tylko osoba obok nas!:) Przy nim wszytsko nabiera blasku:) suknia tez, nawet najbrzydsza hehehehehehhe
pozdro
no wlasnie!
jak zobaczylam orchis to tez tak mialam;)
sluchajcie, doradzcie mi, bo ja juz sama nie wiem....
warto poswiecic te 350 zaplacone w salonie, ktore by przepadlo i kupic sobie ta z allegro ? (w poscie od marlenki)
wiecie co babki, ja juz chyba sie uzaleznilam od forum na maxa!!
kiedys smialam sie, ze to blahe problemy... a teraz sama je mam! wrrrrrrrrrrrrrrrrr
jak zobaczylam orchis to tez tak mialam;)
sluchajcie, doradzcie mi, bo ja juz sama nie wiem....
warto poswiecic te 350 zaplacone w salonie, ktore by przepadlo i kupic sobie ta z allegro ? (w poscie od marlenki)
wiecie co babki, ja juz chyba sie uzaleznilam od forum na maxa!!
kiedys smialam sie, ze to blahe problemy... a teraz sama je mam! wrrrrrrrrrrrrrrrrr