Widok

Monument 9 UNIKAĆ!!!

Oddałam telefon do naprawy , zawiesił się system powiedziałam , ze trzeba wgrać na nowo system operacyjny. Pani grzecznie przyjęła i wydała mi potwierdzenie przyjęcia aparatu. Po 2 dniach gdy przyszłam do punktu Pan powiedział że trzeba wgrać na nowo system będzie to kosztowało 80zł ale oni nie wiedzą , czy to się uda. i W zwiazku z tym podziękowałam i chciałam odebrać telefon okazało się ze muszę zapłacić 40 zł za diagnozę. Pytam się za co? ja wiedziałam co trzeba zrobić i powiedziałam Pani przyjmującej zgłoszenie o co chodzi. Diagnoza polegała na włączeniu telefonu jednym przyciskiem i od razu było widać w czym problem. Zapłaciłam bo co miałam zrobić i poszłam do punku po drugiej stronie ulicy. Tam miły Pan kazał mi poczekać 0,5 h i wgrał system zapłaciłam za tą usługę 50zł. Telefon działa. W Monumencie za nic zapłaciłam 40zł.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak z ciekawości zapytam jaki to był telefon ewentualnie jaki system ( Android, Windows phone, Symbian, S40 ? )
System nie wgrywa lecz aktualizuje się lub reinstaluje samemu wystarczy telefon wyłączyć i włączyć przytrzymując zazwyczaj Power i Volume up ( czasem inna kombinacja wtedy z podmenu wybieramy opcję instalacji świeżego systemu. Jest multum porad i filmów np na YT jak to zrobić. Sam robiłem to w co najmniej kilkunastu tabletach, telefonach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Jak zabezpieczy meble do przeprowadzki? (5 odpowiedzi)

Przeprowadzka to często stresujące wydarzenie, które wymaga odpowiedniego zabezpieczenia mebli,...

Budowa mojego domu może się komuś przyda (5 odpowiedzi)

. dom stoi i bardzo przydała mi się biała lista, więc spłacam dług. Kilka firm, które...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

do góry