Widok

Moskwicz 400 - kto mógłby pomoc w złożeniu samochodu.

Witam parę dni temu nabyłem skorupę samochodu Moskwicz 400 z 49r. Zamierzam sam go poskładać przez zimę -skorupa orginalna a cała reszta z tego co uda mi się zorganizować. Jeżeli miałby ktoś niepotrzebne części od samochodów/ bądź całe auto -niekoniecznie sprawne to chętnie je przyjmę . kontakt do mnie excler@wp.pl Gniewino k/Wejherowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś jeździłem od nowego do śmierci modelem "403" z 65 r.To jest model przejściówka pomiędzy 407 a 408 .
Nawet powinienem gdzieś mieć nowa choinkę ,synchronizatory i inne tryby od skrzyni . Ale rocznik 49 zapewne ma wszystko od starego Opla. Ponieważ Moskwicza Rosjanie dokładnie zerżnęli z Opla .
driver # 1
dzięki... jeśli chciałbyś oddać te części w dobre ręce daj znać na email to się dogadamy co do odbioru ich. pozdrawiam
Trudno mi powiedzieć kiedy będę w moim garażu , gdzie powinny być jeszcze jakieś części , ale jak będę w ich posiadaniu to dam Ci je , przedtem wyślę Ci maila .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki bardzo. zatem cierpliwie czekam
Witam ja również posiadam M 400 i brak w nim korbowodów i tłoków poszukuję od dłuższego czasu , gdyby Pan miał namiar na te części proszę o kontakt pozdrawiam

Inne tematy z forum Motoryzacja

Kanał albo najazd (33 odpowiedzi)

witam wie ktoś gdzie jeszcze w gdańsku można autem skorzystać z kanału lub najazdu? muszę...

Wypożyczalnia samochodów jaka? (6 odpowiedzi)

Jaką polecacie wypożyczalnie samochodów? bo jak na razie to sytuacja beznadziejna kaucja 2000 zł...

Przejazd na Lotnisko (4 odpowiedzi)

Cześć! Poszukuje sprawdzonego przejazdu z pruszcza gdański na lotnisko rębiechowo, żeby ze mnie...

do góry