Widok
Siostra od kilku lat chodzi do dr Piotra Długosza.
Nie a dlaczego złe rzeczy:) Nic więcej nie powiem, bo nie miałam z Nim za dużo osobiście do czynienia. Koleżanka która tam rodziła, nic złego na Niego nie mówiła, poprzedni ordynator był straszny. On nie lubi jak kobieta za dużo tyje w ciąży:) od 2 osób to słyszałam, strasznie je zjechał, że nie dbają o dziecko,myślą tylko o sobie i swoich przyjemnościach:) po części racja jak się przytyje 30 kg to niezbyt dobrze:)
Ja jakiś czas chodziłam do dr Gronda (dawno temu), ale do prowadzenia ciąży wybrałam dr Długosza. Ogólnie nie mogę powiedzieć złego słowa o nim. Co prawda nie wykrył chorób mojej córeczki, ale nie mam pewności, czy można było to wcześniej zrobić.
Jedyne moje zastrzeżenie to to, że od kiedy kobiety zaczęły sobie tego lekarza polecać, zrobił się u niego tłok. A więc obsunięcia czasowe prawie przy każdej mojej wizycie, no i czasami miałam wrażenie,że pędzi, bo kolejna pacjentka czeka.
Jedyne moje zastrzeżenie to to, że od kiedy kobiety zaczęły sobie tego lekarza polecać, zrobił się u niego tłok. A więc obsunięcia czasowe prawie przy każdej mojej wizycie, no i czasami miałam wrażenie,że pędzi, bo kolejna pacjentka czeka.