Widok

Możecie polecic dobrego ginekologa-położnika z okolic Kartuz, Sierakowic, Chmielna?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w pytaniu
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Siostra od kilku lat chodzi do dr Piotra Długosza.
Piotr Długosz to super człowiek i ginekolog!
A słyszeliście o dr Chodkowskim z Kartuz?
image
Chodkowski to ordynator oddziału gin. poł. w szpitalu w Kartuzach. Dla mnie był miły i konkretny jak tam leżała, ale nic więcej Ci nie powiem.
image
image
A czemu nic więcej mi nie powiesz? Pewnie słyszałaś jakieś złe opinie o nim...
image
Nie a dlaczego złe rzeczy:) Nic więcej nie powiem, bo nie miałam z Nim za dużo osobiście do czynienia. Koleżanka która tam rodziła, nic złego na Niego nie mówiła, poprzedni ordynator był straszny. On nie lubi jak kobieta za dużo tyje w ciąży:) od 2 osób to słyszałam, strasznie je zjechał, że nie dbają o dziecko,myślą tylko o sobie i swoich przyjemnościach:) po części racja jak się przytyje 30 kg to niezbyt dobrze:)
image
image
Aha:)myślałam, że nie chcesz czegoś mówic, a nie, że więcej nie wiesz:) a ten Chodkowski to taki siwy dziadek niewysoki?bo wtedy chyba wiem kto to.
image
Dokładnie:)
image
image
hmm jeszcze pomyślę nad wyborem lekarza.
image
Nie które moje koleżanki chodzą do Grondowej do Kartuz . Jednak znaczna część chodzi do Długosza ma dobry i nowy sprzęt.
Ja jakiś czas chodziłam do dr Gronda (dawno temu), ale do prowadzenia ciąży wybrałam dr Długosza. Ogólnie nie mogę powiedzieć złego słowa o nim. Co prawda nie wykrył chorób mojej córeczki, ale nie mam pewności, czy można było to wcześniej zrobić.
Jedyne moje zastrzeżenie to to, że od kiedy kobiety zaczęły sobie tego lekarza polecać, zrobił się u niego tłok. A więc obsunięcia czasowe prawie przy każdej mojej wizycie, no i czasami miałam wrażenie,że pędzi, bo kolejna pacjentka czeka.
image
image
również polecam Długosza,osobiście nie bylam poniewaz z Gdańska zadaleko.
Prowadził ciążę mojej siostry i paru koleżanek i bardzo go polecały
ile mniej więcej czeka się na wizytę do dr Długosza
image
hop:)może jednak ktoś wie???
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (103 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

do góry