Widok

Możliwa ciąża bez skoku temperatury?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, póki co nie chcę isć do apteki po test. Kochałam się z mężem przed owu, w trakcie i chwile po:) Miesiączkę powinnam mieć za 3 dni, od 1, 5 tyg. pobolewa mnie macica, czuję rozwieranie lekkie. Objawów upławów ani nic innego nie mam. Nie mam natomiast skoku temperatury ciała jest 36.4., natomiast piersi lekko nabrzmiałe, być może napięcie przedmiesiączkowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
na podstawie przedstawionych objawów wnioskuję , jesteś w ciąży i to bliźniaczej ;) gratulacje ;)
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3
Lunaa, taaa wyczuwam sarkazm i ironie na odległość, a ja tylko zapytałam czy ktoś był w ciąży bez skoku temp. na początku.:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
ja byłem w ciągu i nie miałem skoków temperatury... cisnienie mi za to skoczyło po tygodniu:-))
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zrób test i nie licz, że większość głosów na forum zadecyduje czy jesteś w ciąży, czy nie...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
skok temperatury jest w trakcie owu, dzien przed lub w dniu miesiaczki spada, w przypadku ciazy utrzymuje sie na wyzszym poziomie. tak ze jesli mialas owu to powinnas miec wyzssza temp. (chyba ze to owu z kalendarzyka sobie wyliczylas...)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

poszukiwany dobry ortopeda (22 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Ostrogi piętowe - jakie zabiegi najskuteczniejsze? (77 odpowiedzi)

Czy ktoś się borykał z tym problemem? Jakie zabiegi najbardziej pomagają?

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

do góry