Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Czyszczenie , mycie , polerowanie wątek zamknięty Gorąco poleca tą myjnie jeżeli ktos sobie ceni profesjonalizm oraz dbałość o...
~Piotr
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 maja 2011

Naciągactwo!!! wątek zamknięty Zachęceni dobrymi opiniami o myjni na portalu umówiliśmy się na pranie...
~Agnieszka
-

dodano: 4 maja 2011

Pełen profesjonalizm! wątek zamknięty kolejne auto oddałam tam do czyszczenia i prania tapicerki i znowu jestem...
~Karolina
-

dodano: 21 kwietnia 2011

Trudno się dodzwonić!!!! wątek zamknięty Jakość mycia bez zarzutu. Ale kontakt telefoniczny bardzo utrudniony. Telefon...
~x
-

dodano: 20 kwietnia 2011

Nie polecam wątek zamknięty Po pierwsze - jeśli chcecie mieć umyty samochód na czas to nie jedźcie do tej...
~max
-

dodano: 18 kwietnia 2011

polecam wątek zamknięty Mycie auta, mycie felg, kołpaków, czernidło opon, odkurzanie łączenie z...
~zadowolony
-

dodano: 14 kwietnia 2011

Myjnia + pranie tapicerki wątek zamknięty Super !!! Tak się zastanawiam czy moje autko wyglądało tak świetnie jak było...
~marlox
-

dodano: 9 kwietnia 2011

polecam ta myjnie wątek zamknięty wczoraj bylam na tej myjni profesionalna obsluga mila atmosfera pelna...
~ dziewczyna
-

dodano: 24 marca 2011

Jakość spadła wątek zamknięty Kilkukrotnie korzystałem już z tej myjni i za każdym razem mogłem powiedziec,...
~Marek
-

dodano: 23 marca 2011

Megarewelacyjna myjnia wątek zamknięty Co prawda nie zrobiłem fotek przed i po... ale... Wczoraj z okazji pogody...
~Booster
-

dodano: 16 marca 2011

SŁABO !!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Za mycie skasowali 30 złotych, gdzie na innych myjniach jest 25. Auto na...
~Bartek
-

dodano: 4 marca 2011

Bardzo dobra myjnia wątek zamknięty Polecam, naprawdę super obsługa + zawsze można dostać gratis jakiś bonusik w...
~Fabian
-

dodano: 11 lutego 2011

Rewelacja! wątek zamknięty Byłem tam pierwszy raz i napewno nie ostatni! Auto wyczyszczone rewelacyjnie...
~Misio
1

dodano: 18 września 2010

Profesjonalizm w każdym calu... Pełna rekomendacja! wątek zamknięty Odbiór samochodu był dla mnie bardzo miłym zaskoczeniem, prawie szokiem : )...
~MariuszB
-

dodano: 16 września 2010

Jak najbardziej polecam! wątek zamknięty Byłąm tam niestety tylko raz dojazd jest bardzo dobry. Panowie wyczyścili mi...
~KA.Bu.
-

dodano: 26 sierpnia 2010

Jakość bez kompromisów wątek zamknięty Byłem wczoraj pierwszy raz. Polecam szczególnie dla motocyklistów. Wątpiłem...
~Piszmag
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 marca 2010

Polecam wątek zamknięty Auto umyte bardzo dokładnie, świetnie wysprzątane w środku. Nadmienię, że...
~Paweł
-

dodano: 27 marca 2010

Dbałość o klienta wątek zamknięty Choć byłem służbowym autem dostawczym, byłem potraktowany w pełni...
~Darayavahus
-

dodano: 26 marca 2010

mbu - opinia wątek zamknięty Sprawna obsługa, brak kolejek, można i warto umówić się umówic na telefon,...
~mbu
-

dodano: 3 marca 2010

podzielam opinie poniżej wątek zamknięty Moja pierwsza wizyta i muszę przyznać, że udana. Możliwość rezerwacji usługi,...
~Tomecki
-

dodano: 30 stycznia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
32

30

wątków

do góry