Widok

Msza dla malucha w wakacje

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nadeszły wakacje i msze w Jakubie czy u Michała w Sopocie zostały zawieszone do września. Gdzie w trójmieście wybrać się z 1.5 rocznym dzieckiem? Polecicie coś? Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pallotyni, ul. Curie Skłodowskiej 11.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W św. Mikołaju jest masz dla dzieci na 13 - dzieci mogą pobawić się na zakrystii.
Na 13.00 czy na 10:00? W ostatnią niedzielę byliśmy 11:30i powiedzieli nam że dla dzieci msza jest o 10:00. Jesteś pewna /pewien że na 13:00?

Św Bernard w Sopocie 11.15

Byłam na 13:00 i wdziałam zgraję dzieci w zakrystii. Chyba, że Dominikanie oferują to podczas każdej eucharystii. :)
Nie wiem, czy dzieci miały tam jakieś zajęcia czy po prostu zabawki.

Franciszkanie na Wzg. Św. Maksymiliana w Gdyni. O 11:30 msza z tego co kojarzę.
Tam dzieci widać, że są mile widziane. I czasami bardzo ciekawe msze są dla dzieci.

polecam msze w Matemblewie na 12.00, jest tam sporo rodziców z dziećmi w różnym wieku
my wolimy stać na zewnątrz bo można w pełni uczestniczyć we mszy a dzieci nie czują się tak znudzone jak w środku
po mszy obowiązkowy spacerek :-)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

Wrzucanie fotek - ktok po kroku ver.2.0 (47 odpowiedzi)

Jako, że imageshack się zepsuło, wersja z innym hostingiem: 1. Wchodzimy na fotoo.pl...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (38 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

do góry