Widok

Murat - help!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś orientuje sie, jak kształtuja sie koszty wesela w Muracie? To przykladowe menu, ktore dostalam od kierownika, jest dosc ubogie. Ile trzeba zaplacic, zeby goscie sie najedli? Pan kierownik jest dosc tajemniczy i powiedzial,ze szczegoly menu ustali ze mna na trzy tygodnie przed weselem. Ale ja chcialabym wiedziec teraz, ile bede musiala zaplacic. Bardzo prosze o jakiekolwiek informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rok temu również zadawałam pytanie o Murat na forum, było kilka odpowiedzi negatywnych więc sie przeraziłam ale miałam wpłaconą zaliczkę i decyzja była podjęta.Wesele się jednak udało,kelnerzy tez się starali.Może trafiliśmy na taką zmianę a może zawsze tak jest ale jestem zadowolona, że tam robiłam.Porcje miałam zamówione na 60+5 tzw wykrytych(dodatkowych)na poprawiny podałam ok35osób razem zapłaciłam9tyś.Ryby,ciasta, napoje, alkohol załatwialiśmy sami.
Witam :)

Ja mam dobre wspomnienia z Muratu, parę lat temu byłam tam na ślubie mojej siostry. Jedzenie było bardzo dobre, było go wręcz tyle, że nie było szansy wszystkiego posmakować. Obsługa bardzo miła. Niestety nie pamiętam cen i dokładnego menu - trochę czasu od tego minęło :-).

W każdym razie polecam
Serdeczne pozdrowienia
wprawdzie nie robimy tam wesela ale brat byl na weselu swoje kolezanki tam.... ona zaplacila cyab 140 zl i jedzonka bylo pod dostatkiem i bardzo dobre ( on jest wybredny i uwielbia jesc zarazem;)) oprocz jedzenia na stole bylo miejsce wydzielone gdzie zawsze staly dodatkowe napoje i ciasta.... niestety nie mam menu;/ pozdrawiam

do góry