Widok

Musze się wyrzalić :-(

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej wszystkim musze się troche wam wyrzalić bo normalnie już nie wytrzymuje :-(

Jakiś czas temu postanowiłam że rozchodze się z mężem ponieważ cały czas mnie oszukiwał i w ogóle nie interesował sie ani mna ani córcią.

Pracował już od dłuższego czasu ale w ogóle nie przynosił pieniędzy(pare razy przyniósł troche grosza ale odrazu chciał wydać na pierdoły).

Nie mieliśmy opłaconego mieszkanie(musiałam gdzieś pożyczać żeby nas nie wyrzucili) a bywało tak że nie było co jeść.

Dla niego najważniejsze było żeby miał na piwko i papierosy(na to zawsze skombinował kase) ale czy ja albo mała mamy co jeść to już go aż tak mocno nie obchodziło.

Jak pytałam co z pieniedzmi to mówił że nic innego mnie nie interesuje tylko kasa i że jestem materialistką.

Jak poszłam dorywczo do pracy to wszystkie zarobione pieniądze musiałam oddac na mieszkanie i żeby mieć co jeść.

On nawet z portwela potrafił mi wyjąć kase jak potrzebował ale oczywiście cały czas mówił że on nic nie brał i ze mnie robił kretynke.

Jak już postanowiłam odejść(dla dobra swojego i małej) to całą wine zwalał na mnie i mówił że nie dałam mu szansy na poprawe tylko odrazu go zostawiłam i świat mu się zawalił tylo ze tyle szans co on dostał ode mnie to cieżko już zliczyć-a zadnej nie wykorzystał :-(

Od prawie miesiąca z nim nie mieszkam a on ani razu nie był u mnie żeby odwiedzić córke(chociaż co chwile pisał że weźmie ją na weekend a jak przychodziło co do czego to odwoływał.

Prace tez stracił bo nei chciało mu się chodzić.

Jak się wyprowadziłam do innego mieszkania to on tez musiał opuścić nasze stare mieszkanie i znalazł sobie jakiś pokój.

Przedwczoraj dowiedziałam się że prawdopodobnie okradł to mieszkanie w którym mieszkał i gdzieś uciekł-ja poprostu nie mam słów na niego i tylko mi nerwy szarpie i denerwuje ;-(

Ja pracuje na pół etatu i jest mi z****iście ciężko utrzymać siebie i małą ale nie mam wyboru-musi nam się udać.

Od niego nie dostaje ani grosza na dziecko a teraz jeżeli go jeszcze za kradzież zamkną to już w ogóle nie zobacze żadnej kasy od niego :-(

Wiem że się rozpisałam ale musiałam się wyrzalić.

Jeżeli byście słyszały że ktoś chce oddać jakies ciuszki czy ogólnie rzeczy dla dziecka to dajcie znać bo chętnie skorzystam.

Może ktoś by chciał takiej sprzedać lub oddać pieluszki czy chusteczki to tez chętnie przyjme tylko dajcie znać prosze

Pozdrawiam serdecznie i dzięki za wysłuchanie :-)
image[/url]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
paulina123 napisz prosze do mnie na komorke albo zadzwon bo ja zaraz ide do pracy
502924204 to moj numer
daj znac prosze i przepraszam jezeli mialam dzisiaj byc u ciebie ale nawet nie kojaże gdzie :-/
szukam jakiejs wiadomosci od ciebie ale nic nie ma :-/
jeszcze raz cie przepraszam i czekam na wiadomosc
image[/url]
image
paulina przepraszam cie ale ja miałam dzisiaj przyjechac??
kurcze jak tak to przepraszam za dużo na głowie dzisiaj miałam i zapomniałam
czy moge jutro??
napisz tylko jeszcze raz prosze gdzie i co to miało być bo nie moge znaleźć jak do mnie pisałaś :-/
przepraszam
image[/url]
image
czekam w domu daj chociaz znac czy bedziesz jak nie to sie ich w inny sposob pozbede zalezy mi na czasie przeciez wiesz
to tak jak pisalas jutro o 10 rano
ewentualnie po pracy odpisze z innego numeru
image[/url]
image
tylko jak nie masz w orange numeru to nie odpisze bo nie mam nic na koncie a do orange mam pakiet sms-ow
image[/url]
image
ok odezwe sie
mama2 tylko że ja w pracy jestem do 19:30 więc albo mogę być około 20 albo z rana
Daj prosze znać na komórke to sie jakoś zgadamy
502924204
Ja teraz pracuje od 13 do 19:30
image[/url]
image
tak mi pasowlo ok 18 albo jutro jak ci pasuje bo ja musze jeszcze na miasto wyskoczyc do urzedu zalezy mi na pozbyciu sie ubranek bo tylko zalegaja dam znac jeszcze pozdro
kamilus spoko
Odezwe się w tygodniu i się umówimy :-)
image[/url]
image
mala słuchaj podepnę się pod twój wątek bo może ktoś zauważy i pogada ze swoimi facetami. Mąż mój postarał się o rowery i okazało się że nic nie da się złożyc do całości aby z małym jeździć...wiem ze sporo osób zagląda i może tu...
http://forum.trojmiasto.pl/zamienie-rower-z-kolami-24-na-t174832,1,9.html
jak wpadniesz do nas to przejrzymy ciuszki małego i na pewno coś skręcimy...co do reszty to narazie nie mogę ci pomóc
mama2 jasne że bym mogła tylko o której godzinie?
max o 12 moge być albo i wcześniej :-)
dzięki
image[/url]
image
a czy mogloby mala jutro podejsc na starowke gdanska jutro chem poprzegladac ubranka po corci napewno cos znajde jak cos to pisz
to się jezscze umówimy ja będę śledziła wątek...
kamila do pruszcza mam niedaleko więc chętnie wpadne-może w przyszłym tygodniu jak będe miała na rano to po pracy bym przyjechała, jeszcze do ciebie napisze
Body mogą być i chłopięce bo ja ją różnie ubieram a później moge dać koleżance która ma synka
image[/url]
image
hej hej pewnie ze tak daj cyna czy bywasz w Pruszczu jescze ale penie przez pracę nie. Ja mam bodziaki ale kurcze wszystko takie chłopięce...popytam w okolicy.
Uszy do góry i walcz o alimenty...jak co pytaj
Agnieszka masz rację trzeba mieć dużą odwagę a nawet nie wiesz jak teraz czasami mi głupio za to wszystko, ale każdy pije piwo jakiego sobie naważył.
Ja odwazyłam się dzięki jednej z forumek która tez potrzebowała pomocy i bardzo sie ciesze że to zrobiłam bo dzięki osobom kóre nam pomogły moja córcia miała co jeść w tych najgorszych momentach a ja zaczęłam inaczej na wszystko patrzeć i zaczęłam o nas walczyć(o siebie i córcie).
Dzięki osobon które z głębi serca nam pomogły moje serce zaczęło na nowo mcniej bić :-)
image[/url]
image
Wyraziłam swoją opinię a nie osąd. i wiele więcej przeszłam w życiu co ty pisząc tu. Ale gratuluje odwagi,bo ja takowej nie posiadam,by prosić kogoś o cokolwiek,no chyba że ktoś sam ze swego serca coś oferuje,choć nie zwierzałam się nigdy ze swoich,można powiedzieć DAWNYCH problemów. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Paulo Coelho

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

kamila jasne że cie pamietam :-)
mam nadzieje że może uda nam się kiedys spotkac na jakiś spacerek czy coś :-)

AgnieszkaS to nie jest(jak to napisałaś) danie na litość
zresztą przepraszam cie bardzo ale nie będę ci tłumaczyć dlaczego tu napisałam.
Szkoda tylko że nie znająć mnie tak mnie osądzasz
image[/url]
image
Cześć pamiętasz jak razem wojowałyśmy:)))
http://forum.trojmiasto.pl/PROSZE-O-POMOC-t121510,1,16.html?hl=PROSZĘ O POMOC#hl
życze wytrwałości i uszy do góry...u nas jakoś leci choć tak jak piszesz ja też teraz myślę że wszystko muszę robić dla synka. Powodzenia...jak cos znajdę to dam cyna może ci się przyda...

Inne tematy z forum Morena

Puenta Morena (3 odpowiedzi)

Lokalizacja Puenta Morena zapewnia wygodę codziennego życia – w zasięgu spaceru znajdują się...

Leśna Dolina (64 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

do góry