Widok
ja tez mam Mutsy Evo i nie wyorazam sobie teraz miec inny wozek choc jak pisze Lipunia na pewno ma wady ale ja ich narazie nie dostrzegam i jestem bardzo zadowolona wlasnie glownie temu ze jest lekki bez problemu wnosze wozek z dzieckiem po schodach i bardzo zwrotny jest. obecnie jezdzimy juz w spacerowce ijest ok. no i wyglad wozka.. dla mnie byl wazny a Mutsy Evo prezentuje sie swietnie. Tak czy owak dla kazdej z nas wazne jest co innego wiec przed zakupem trzeba sobie odpowiedziec na czym mi najbardziej zalezy i takiego wozka szukac
a mi sie podoba taki http://www.youtube.com/watch?v=go7VTiTDfTU the best poprostu
ja go mam i już od 3mscy używam gondoli, poprzednio miałam roana był wielki i ciężki
gondola za duża nie jest ale ja mam styczniową dzidzię więc do lata czy w lato i tak przesiądziemy się już do spacerówki jeżeli bym rodziła w zimę i miałabym takie półroczne lub 5msczne dziecko przemieścić do spacerówki to bym wybrała inny wózek z większą gondolą. syn był z sierpnia i w roanie w gondli jeździł 8mscy.
prowadzi sie jedną reka po krzywych chodnikach jak i w sklepie taki lekki. ma i wady i zalety.bez problemu caly wnoszę na pierwsze piętro 2razy dziennie. jezdzimy z dostawka dla starszego i tak samo lekko sie prowadzi. co do spacerowki to się dopiero okaże ale i w roanie np wiało czy słońce świeciło zależy jak się jedzie zawsze można dokupić parasolkę.
mi się podoba ale ja jestem świadoma, ze ma wady.
gondola za duża nie jest ale ja mam styczniową dzidzię więc do lata czy w lato i tak przesiądziemy się już do spacerówki jeżeli bym rodziła w zimę i miałabym takie półroczne lub 5msczne dziecko przemieścić do spacerówki to bym wybrała inny wózek z większą gondolą. syn był z sierpnia i w roanie w gondli jeździł 8mscy.
prowadzi sie jedną reka po krzywych chodnikach jak i w sklepie taki lekki. ma i wady i zalety.bez problemu caly wnoszę na pierwsze piętro 2razy dziennie. jezdzimy z dostawka dla starszego i tak samo lekko sie prowadzi. co do spacerowki to się dopiero okaże ale i w roanie np wiało czy słońce świeciło zależy jak się jedzie zawsze można dokupić parasolkę.
mi się podoba ale ja jestem świadoma, ze ma wady.