Widok

Mutsy evo - opinie o wózku

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was ma Mutsy evo? Jak się prowadzi, czy spacerówka nie jest za mała? Generalnie proszę o opinie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam,
poszukuję dostawki do mutsy evo w związku z tym mam pytanie jakiej firmy masz tą dostawkę i czy dobrze się trzyma evo? pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no to może Mutsy Transporter? Praktycznie ten sam stelaż i gondola, nieco lepsza spacerówka, tzn. większa, a budka jest niezależna od oparcia, szybko i łatwo się składa wraz z siedziskiem i zajmuje mało miejsca po złożeniu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja się też zastanawiałam nad kupnem tego wózka, jednak dla mnie duzym minusem jego jest to że budka spacerówki opuszcza się razem z oparciem przez co słabo chroni przed słońcem i wiatrem. Wybrałam wózek Graco Evo, równie lekki i bardzo szybki do złożenia, tańsza i myślę że lepsza propozycja.
muminka,widzialam ten wozek na all,jest BOSKI !!! szkoda ze kosztuje tyle ile ma kół :-\
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
chodziło mi, że jakbym miała wakacyjną dzidzię nie zimową ehh
ja tez mam Mutsy Evo i nie wyorazam sobie teraz miec inny wozek choc jak pisze Lipunia na pewno ma wady ale ja ich narazie nie dostrzegam i jestem bardzo zadowolona wlasnie glownie temu ze jest lekki bez problemu wnosze wozek z dzieckiem po schodach i bardzo zwrotny jest. obecnie jezdzimy juz w spacerowce ijest ok. no i wyglad wozka.. dla mnie byl wazny a Mutsy Evo prezentuje sie swietnie. Tak czy owak dla kazdej z nas wazne jest co innego wiec przed zakupem trzeba sobie odpowiedziec na czym mi najbardziej zalezy i takiego wozka szukac
a mi sie podoba taki http://www.youtube.com/watch?v=go7VTiTDfTU the best poprostu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja go mam i już od 3mscy używam gondoli, poprzednio miałam roana był wielki i ciężki
gondola za duża nie jest ale ja mam styczniową dzidzię więc do lata czy w lato i tak przesiądziemy się już do spacerówki jeżeli bym rodziła w zimę i miałabym takie półroczne lub 5msczne dziecko przemieścić do spacerówki to bym wybrała inny wózek z większą gondolą. syn był z sierpnia i w roanie w gondli jeździł 8mscy.
prowadzi sie jedną reka po krzywych chodnikach jak i w sklepie taki lekki. ma i wady i zalety.bez problemu caly wnoszę na pierwsze piętro 2razy dziennie. jezdzimy z dostawka dla starszego i tak samo lekko sie prowadzi. co do spacerowki to się dopiero okaże ale i w roanie np wiało czy słońce świeciło zależy jak się jedzie zawsze można dokupić parasolkę.
mi się podoba ale ja jestem świadoma, ze ma wady.
i ja chętnie dowiem się coś o tym wózku;))
Ja chcialam kupic ten wozeczek,bardzo mi sie podoba,ale poczytalam opinie na necie i dziewczyny narzekaly na budke w spacerowce, ze mala i plytka. A ze mieszkam na zaspie i tu ciagle wieje,to pewnie taka budka marnie ochroni przed wiatrem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry