Widok
Ilona, czy to podchwytliwe pytanie? Bo Torres jest przystojnym Hiszpanem, ale w lidze angielskiej:)
Ale ostatecznie jestem w stanie zrozumieć, że piłkarze niekoniecznie robią wrażenie na wszystkich kobietach, więc nie będę odmawiał Ci kobiecej natury. Mam nadzieję, że jednak ją posiadasz, ale objawia się przy innych okazjach;)
Ale ostatecznie jestem w stanie zrozumieć, że piłkarze niekoniecznie robią wrażenie na wszystkich kobietach, więc nie będę odmawiał Ci kobiecej natury. Mam nadzieję, że jednak ją posiadasz, ale objawia się przy innych okazjach;)
Jak kończyłam SP a zaczynałam liceum, a może początek liceum...hmmmm felerny mecz Portugalia Francja, gdzie sędzią był ten łysy brzydki. Ależ ja się wtedy wkurzałam. Kibicowałam Portugalii, niestety przegrali. A moim ulubionym na tamten czas piłkarzem był Nuno Gomes;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Najbardziej charakterystycznym łysym sądzią był/ jest Pierluigi Collina. Nie wiem czy on jeszcze sędziuje. Polakom chyba bardziej w pamięć zapadł sędzia Webb ;)
Też doskonale pamiętam mecz Fancji, ale z Włochami w Finale. Co to były za emocje... Zidane dostał czarwoną kartkę, a Thierry Henry nie strzelił gola. Trzy dni, albo dłużej chodziłam cięta jak osa.
A tak w ogóle to jestem skłonna oglądać wszystkie mecze drużyny, w której za piłką będzie biegał Jason Statham :D
Też doskonale pamiętam mecz Fancji, ale z Włochami w Finale. Co to były za emocje... Zidane dostał czarwoną kartkę, a Thierry Henry nie strzelił gola. Trzy dni, albo dłużej chodziłam cięta jak osa.
A tak w ogóle to jestem skłonna oglądać wszystkie mecze drużyny, w której za piłką będzie biegał Jason Statham :D
T29 Restaurant & Sports Pub Pokoleń Lechii Gdańsk 1, Gdańsk
Cztery Strony Świata al. Grunwaldzka 417, Gdańsk
Centrum U7 Gdańsk pl. Dominikański 7, Gdańsk
Pick&Roll Club Zamkowa Góra 3-5, Sopot
Trefl Sport Pub Bohaterów Monte Cassino 60, Sopot
Piwiarnia Warka Władysława IV 37, Gdynia
Centrum U7 Gdynia Świętojańska 133, Gdynia
Mahiki , Sopot
Bohemia Beer Cafe Podgarbary 10, Gdańsk
Bar Bilard - Market Dąbrowszczaków 9, Gdańsk
Pub Polufka Konrada Leczkowa 18, Gdańsk
Pułapka Straganiarska 2, Gdańsk
Stacja de Luxe al. Grunwaldzka 22, Gdańsk
Kandelabry al. Jana Pawła II 9, Gdynia
Czarna Wołga Władysława Jagiełły 6/2, Sopot
Proszę :)
Cztery Strony Świata al. Grunwaldzka 417, Gdańsk
Centrum U7 Gdańsk pl. Dominikański 7, Gdańsk
Pick&Roll Club Zamkowa Góra 3-5, Sopot
Trefl Sport Pub Bohaterów Monte Cassino 60, Sopot
Piwiarnia Warka Władysława IV 37, Gdynia
Centrum U7 Gdynia Świętojańska 133, Gdynia
Mahiki , Sopot
Bohemia Beer Cafe Podgarbary 10, Gdańsk
Bar Bilard - Market Dąbrowszczaków 9, Gdańsk
Pub Polufka Konrada Leczkowa 18, Gdańsk
Pułapka Straganiarska 2, Gdańsk
Stacja de Luxe al. Grunwaldzka 22, Gdańsk
Kandelabry al. Jana Pawła II 9, Gdynia
Czarna Wołga Władysława Jagiełły 6/2, Sopot
Proszę :)
albo uprawia clubbing ;P albo stąd http://m.trojmiasto.pl/news/Mundial-w-pubie-a-nie-na-kanapie-Dokad-na-mecz-n80680.html skopiowała :P
Patrząc na to co się dzieje to nie zdziwię się jeśli w kolejnym meczy Twój "omyłkowy" typ będzie dobry ;))
...
Niemcy zremisowali ale mecz bardzooo dobry, chociaż początek się słabo zapowiadał jak dla mnie.
Ogólnie to jestem w lekkim szoku, że aż tak się dałam wkręcić w ten cały MUNDIAL.
Czego to się nie robi przez faceta który trzyma pilota w swojej dłoni ;)
Dzięki temu, że mam "słabszą" głowę w tych całych statystykach tych wszystkich drużyn moje typy póki co są bliższe i częściej trafne niż męskiej części w domu :D
...
Niemcy zremisowali ale mecz bardzooo dobry, chociaż początek się słabo zapowiadał jak dla mnie.
Ogólnie to jestem w lekkim szoku, że aż tak się dałam wkręcić w ten cały MUNDIAL.
Czego to się nie robi przez faceta który trzyma pilota w swojej dłoni ;)
Dzięki temu, że mam "słabszą" głowę w tych całych statystykach tych wszystkich drużyn moje typy póki co są bliższe i częściej trafne niż męskiej części w domu :D
Po co mam się odchudzać?...
Same kości nie uniosą tak zajebistej osobowości jak JA! ;)
Same kości nie uniosą tak zajebistej osobowości jak JA! ;)
Generalnie to, kto, z kim i jak? zwisa mi w sposób wręcz doskonały. Nie utożsamiam się z żadną z drużyn.
Aczkolwiek...
Wczoraj miałem okazję obejrzeć (jedyny póki co;) mecz, ITA vs. CRC, i powiem Wam, że jeśli inne mecze tak wyglądają, to zaczynam żałować, że nie mam TV :D
Z wygranej Kostarykańczyków bardzo się cieszę. Naprawdę uczciwie na nią zapracowali. Było, co oglądać ;)
No i się należało, za tego niekarnego !
Aczkolwiek...
Wczoraj miałem okazję obejrzeć (jedyny póki co;) mecz, ITA vs. CRC, i powiem Wam, że jeśli inne mecze tak wyglądają, to zaczynam żałować, że nie mam TV :D
Z wygranej Kostarykańczyków bardzo się cieszę. Naprawdę uczciwie na nią zapracowali. Było, co oglądać ;)
No i się należało, za tego niekarnego !