Widok
Patrząc na to co się dzieje to nie zdziwię się jeśli w kolejnym meczy Twój "omyłkowy" typ będzie dobry ;))
...
Niemcy zremisowali ale mecz bardzooo dobry, chociaż początek się słabo zapowiadał jak dla mnie.
Ogólnie to jestem w lekkim szoku, że aż tak się dałam wkręcić w ten cały MUNDIAL.
Czego to się nie robi przez faceta który trzyma pilota w swojej dłoni ;)
Dzięki temu, że mam "słabszą" głowę w tych całych statystykach tych wszystkich drużyn moje typy póki co są bliższe i częściej trafne niż męskiej części w domu :D
...
Niemcy zremisowali ale mecz bardzooo dobry, chociaż początek się słabo zapowiadał jak dla mnie.
Ogólnie to jestem w lekkim szoku, że aż tak się dałam wkręcić w ten cały MUNDIAL.
Czego to się nie robi przez faceta który trzyma pilota w swojej dłoni ;)
Dzięki temu, że mam "słabszą" głowę w tych całych statystykach tych wszystkich drużyn moje typy póki co są bliższe i częściej trafne niż męskiej części w domu :D
Po co mam się odchudzać?...
Same kości nie uniosą tak zajebistej osobowości jak JA! ;)
Same kości nie uniosą tak zajebistej osobowości jak JA! ;)
Generalnie to, kto, z kim i jak? zwisa mi w sposób wręcz doskonały. Nie utożsamiam się z żadną z drużyn.
Aczkolwiek...
Wczoraj miałem okazję obejrzeć (jedyny póki co;) mecz, ITA vs. CRC, i powiem Wam, że jeśli inne mecze tak wyglądają, to zaczynam żałować, że nie mam TV :D
Z wygranej Kostarykańczyków bardzo się cieszę. Naprawdę uczciwie na nią zapracowali. Było, co oglądać ;)
No i się należało, za tego niekarnego !
Aczkolwiek...
Wczoraj miałem okazję obejrzeć (jedyny póki co;) mecz, ITA vs. CRC, i powiem Wam, że jeśli inne mecze tak wyglądają, to zaczynam żałować, że nie mam TV :D
Z wygranej Kostarykańczyków bardzo się cieszę. Naprawdę uczciwie na nią zapracowali. Było, co oglądać ;)
No i się należało, za tego niekarnego !