Widok

Muuuuuuuu...ndial Typujemy?

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
Brazylia-Chorwacja
3:1
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najbardziej charakterystycznym łysym sądzią był/ jest Pierluigi Collina. Nie wiem czy on jeszcze sędziuje. Polakom chyba bardziej w pamięć zapadł sędzia Webb ;)
Też doskonale pamiętam mecz Fancji, ale z Włochami w Finale. Co to były za emocje... Zidane dostał czarwoną kartkę, a Thierry Henry nie strzelił gola. Trzy dni, albo dłużej chodziłam cięta jak osa.

A tak w ogóle to jestem skłonna oglądać wszystkie mecze drużyny, w której za piłką będzie biegał Jason Statham :D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bez:)

Chile-Australia może mieć podobne zakończenie co H-H;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Czyli typujemy wyniki czysto profesjonalnie, bez emocjonalnych uniesień:)
Jak kończyłam SP a zaczynałam liceum, a może początek liceum...hmmmm felerny mecz Portugalia Francja, gdzie sędzią był ten łysy brzydki. Ależ ja się wtedy wkurzałam. Kibicowałam Portugalii, niestety przegrali. A moim ulubionym na tamten czas piłkarzem był Nuno Gomes;)
No, ja też lubię :) Niezależnie od wyglądu poszczególnych piłkarzy ;)
Raczej chodziło mi o to, że Hiszpanie zresztą tak jak Włosi, są dla mnie z natury zbyt "zniewieściali" stąd brak mojego zainteresowania ich osobami. Jednak na grę lubię popatrzeć :)
Był kiedyś taki holenderski piłkarz, Phillip Cocu się nazywał, mnie się podobał ;)
Zdecydowanie w Hiszpańskiej drużynie nie ma żadnego ciacha. No może ewentualnie Picque;)
Ilona, czy to podchwytliwe pytanie? Bo Torres jest przystojnym Hiszpanem, ale w lidze angielskiej:)
Ale ostatecznie jestem w stanie zrozumieć, że piłkarze niekoniecznie robią wrażenie na wszystkich kobietach, więc nie będę odmawiał Ci kobiecej natury. Mam nadzieję, że jednak ją posiadasz, ale objawia się przy innych okazjach;)
Na pewno zdarzają się ciacha godne uwagi jednak mundiale odbywają się zdecydowanie za rzadko aby zaprzątać sobie nimi głowę dłużej niż 90 minut :D
Oj, zdarzają się przystojni piłkarze ;)
Ilona, mnie żaden piłkarz nie pociąga, chyba nie jestem kobietą ;)
Jeżeli żaden piłkarz ligi hiszpańskiej mnie nie pociąga to oznacza, że nie ma we mnie kobiecej natury :P ?
To fakt, nie wszystkie. Mam w pracy dwie koleżanki, które znajomością piłki biją mnie o głowę, ale na widok Hiszpanów i tak zwycięża w nich kobieca natura;)
Od kiedy pamiętam to zawsze kibicowałam Hiszpanii choć Holandię też lubię :) A bramka van Persiego piękna...
@Tinker Bell
problem w tym ze hiszpanie maja sezon.... w nogach ;)
Nie wszystkie dziewczyny oglądają mecze dla przystojniaków;)

W zasadzie w tym meczu nie miałam faworytów. Ale patrząc na ligę hiszpańską, myślałam że dadzą radę:)
Holandia z Van Persie'im i Robenem nie do przejścia! To był zawsze mój zespół, który od kilku lat znów pokazuje klasę:)
Dziewczyny, nie załamujcie się: wg mnie i u Holendrôw jest trochę przystojniaków, np. Van Persie jest chyba cool, co nie?;)
Miejmy nadzieję, że w kolejnym meczu będzie lepiej :)
Hiszpania rozłożona na łopatki.....w takim stylu!

Inne tematy z forum Sport

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

Gdzie kupić sprzęt na siłownie (7 odpowiedzi)

Dajcie mi jakąś opcje jeśli chodzi o godne uwagi sprzęty treningowe. Jestem w temacie laikiem...

Kompanka do ćwiczeń (7 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...

do góry