Widok
Najbardziej charakterystycznym łysym sądzią był/ jest Pierluigi Collina. Nie wiem czy on jeszcze sędziuje. Polakom chyba bardziej w pamięć zapadł sędzia Webb ;)
Też doskonale pamiętam mecz Fancji, ale z Włochami w Finale. Co to były za emocje... Zidane dostał czarwoną kartkę, a Thierry Henry nie strzelił gola. Trzy dni, albo dłużej chodziłam cięta jak osa.
A tak w ogóle to jestem skłonna oglądać wszystkie mecze drużyny, w której za piłką będzie biegał Jason Statham :D
Też doskonale pamiętam mecz Fancji, ale z Włochami w Finale. Co to były za emocje... Zidane dostał czarwoną kartkę, a Thierry Henry nie strzelił gola. Trzy dni, albo dłużej chodziłam cięta jak osa.
A tak w ogóle to jestem skłonna oglądać wszystkie mecze drużyny, w której za piłką będzie biegał Jason Statham :D
Jak kończyłam SP a zaczynałam liceum, a może początek liceum...hmmmm felerny mecz Portugalia Francja, gdzie sędzią był ten łysy brzydki. Ależ ja się wtedy wkurzałam. Kibicowałam Portugalii, niestety przegrali. A moim ulubionym na tamten czas piłkarzem był Nuno Gomes;)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Ilona, czy to podchwytliwe pytanie? Bo Torres jest przystojnym Hiszpanem, ale w lidze angielskiej:)
Ale ostatecznie jestem w stanie zrozumieć, że piłkarze niekoniecznie robią wrażenie na wszystkich kobietach, więc nie będę odmawiał Ci kobiecej natury. Mam nadzieję, że jednak ją posiadasz, ale objawia się przy innych okazjach;)
Ale ostatecznie jestem w stanie zrozumieć, że piłkarze niekoniecznie robią wrażenie na wszystkich kobietach, więc nie będę odmawiał Ci kobiecej natury. Mam nadzieję, że jednak ją posiadasz, ale objawia się przy innych okazjach;)