Widok

Muza na wesele

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Mam problem.Nie umiem wybrac odpowiedniej oprawy muzycznej na wesele.Jedni polecaja zespol inni dj'a.Nie wiem co mam robic?Slub 26 sierpnia.Prosze o jakies kontakty z zespolami z trojmiasta?I czy ktos korzystal moze z djrobert?Z gory dziekuje.Buzka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co jak co, ale 2006 od "2007" to jeszcze potrafię odróżnić (sam dokładnie czytaj, co piszesz, zanim będziesz miał pretensje do innych). Co do kompleksów - to źle trafiłeś, bo jestem osobą mocna stapającą po ziemi, i niewielu potrafi mnie zbic z tropu swoimi "uwagami" czy "docinkami". Szanuję jednak to , że mogłem z Tobą wymienić szczere poglądy. Równiez pozdrawiam, życząc powodzenia.
mam namiary na swietny zespol i niedrogi a jesli chcialabys dj to rowniez moge polecic ci kogos sprawdzonego i rozrywanego,odezwij sie jesli chcesz te namiary na maila,pozdrawiam
jaki to świetny zespól podaj namiarki plizzzz!
to ja poproszę na maila namiar na ten zespół,dziękuję:)
znam dj ktory wita gosci robi konkursy oczepiny zbieranie do welona :-) gra muzyke dla molodych i starszych poprostu super!!!naprawde polecam goraco!!!! moge podac namiary :-))) pozdrawiam

Potrzebuję DJ-ja (jak zwał tak zawał) na poprawiny 18 czerwca!!! Na wesele mamy orkiestrę, ale niestety mój facet zawalił sprawę, za późno dał im znać, że jesteśmy zdecydowani i nasza orkiestra w niedzielę będzie grać na jakimś festynie zamiast na naszych poprawinach. Pomóżcie, bo nie znam nikogo kto ma muzę i sprzęt. Ostatecznie wystarczy muza i dobra wola, bo sprzet mozemy wziasc swoj. Podaje maila: adula1000@poczta.onet.pl
Czesc u nas gral tez DJ, Ciotki i babcie do dzis go wspominaja. Jak wpadl w trans dowcipu to kazdemu sie oberwalo na parkiecie. Poza tym te wszystkie docinki byly z nami obgadane, takze goscie byli milo zaskoczeni.
Na naszym weselu we wrześniu grał DJ, oprócz tego w trakcie obiadu oraz w przerwach, kiedy goście nie tańczyli grał zespół instrunentalny. Repertuar mieli bardzo urozmajcony, goście byli zachwyceni. Myślę , że jest to bardzo dobre rozwiązanie pomiędzy DJ, a zespołem. Dla każdego było coś odpowiedniego. Wszystkim polecam taką formę oprawy muzycznej wesela.
Hej. Przyslij mi na maila namiary i na dj i zespol. dzieki wielkie.
poprosze namiary na zespol ale na dj tez, bo jeszcze nie mozemy sie zdecydowac
do góry