Widok

Muzyka do prezentacji zdjęć

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, czy będziecie przygotowywać prezentację ze zdjęć np. od niemowlaka, przez przedszkolaka, nastolatka, pierwsze wspólne zdjęcia, ślub, wesele...? Nie wiem jaką dobrać muzykę... Pomóżcie :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej. Ja chyba będe miała Annę Jantar "Radość najpiękniejszych lat" - zwrotka średnia ale refren bardzo pasuje. Choć chętnie podpatrzę co inni mają za pomysły
ja chyba nie bede..myslalam o tym..ale w sumie po co..? to nie urodziny..tylko slub..
kiedys to bylo oryginalne, ale teraz na co drugim slubie takie numery...
no ale w sumie..sama nie wiem
my zrezygnowalismy z takich zdjęć ... nie chcemy sie stresowac widząc siebie z czasów dzieciaka :( oboje jakos nie najlepiej wspominamy tamten czas ... wogóle u nas film z wesela będzie no hm... taki inny. nasz kamerzysta zaproponował poprostu zwykły bardzo romantyczny spacer w ubraniach ślubnych (przy okazji popstrykaja nam zdjęcia) który bedzie początkiem filmu a potem Urząd i cała reszta ... i to nam odpowiada ... a podkład muzyczny hm... cos stonowanego i spokojnego, takiego romantycznego ...

image
może piosenka

Said i loved you...but i lied - Michael Bolton

jest cudna:-)

image

image
>ja chyba nie bede..myslalam o tym..ale w sumie po co..? to nie >urodziny..tylko slub..
>kiedys to bylo oryginalne, ale teraz na co drugim slubie takie numery...
>no ale w sumie..sama nie wiem

Nie chodziło mi o wyświetlenie pokazu podczas wesela, tylko o zrobienie prezentacji ze zdjęć weselnych (i tych z dzieciństwa), ponieważ nie mamy filmu video...

My robiliśmy pokaz na rocznicę, ale nie zdjęcia z dzieciństwa. Wybraliśmy muzykę Enyi.

image
image
[b]Lista 2009 - http://buninka.dobrynet.pl/sluby2009.php[/b]
nie pamietam na ktorym to forum ale piekna prezentacja byla i do niej utwor My endless love - Lionel Richie & Diana Ross :)) piękna piosnka :)

image

image
Zdzisława Sośnicka - Chwila
Jacek F.K - Być w niebie

image

image

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry