Widok
My juz po - było super!!!!!
Hej wszystkim my juz po - Bylo super choc nie tak słonecznie jak wymarzyłam sobie! Wkleje Wam jutro zdjecia - 1. mojej wiązanki - była super 2. Mojego makijażu - zrobionego przez mmegi .3 no i mojego z małżonkiem w sukni.
Weselw było w Tenisowej na Zaspie więc moge zainteresowanym napisać coś więcej - było tez dobrze!!!!
Weselw było w Tenisowej na Zaspie więc moge zainteresowanym napisać coś więcej - było tez dobrze!!!!
Wszystkiego najlepszego na dłuuuuuuuuugie latka RAZEM !!!!!!!!!!!
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com
Tenisowa- Jedyny mankament bardzo śliska podłoga!!!
Wejscie mieliśmy windą więc było bardzo efektownie do fragmentu ...Windą do nieba ......
Jedzenie dobre , tort wyśmienity , myśmy mieli opcje ze wzieliśmy od nich za 7 zł napoje i bylo ich cały czas pod dostatkiem w dzbankach, pomarańcz, greifrut,woda z cytryną , cola, fanta, sprait.
Obiad ful wypas - wszyscy najedzeni , zimne zakąski tez były dobre i pod dostatkiem, po północystrogonow z kopytkami, a potem barszczyk z pasztecikiem dużym.Wódki cały czas pilnowali kelnerzy i tez był spokój.
A w niedziele wszystko co zostało dostaliśmy do domu więc mieliśmy jedzenie na poprawiny ...i jeszcze mamy!!!!Oddali wszystko nawet troche tortu bo został
Wejscie mieliśmy windą więc było bardzo efektownie do fragmentu ...Windą do nieba ......
Jedzenie dobre , tort wyśmienity , myśmy mieli opcje ze wzieliśmy od nich za 7 zł napoje i bylo ich cały czas pod dostatkiem w dzbankach, pomarańcz, greifrut,woda z cytryną , cola, fanta, sprait.
Obiad ful wypas - wszyscy najedzeni , zimne zakąski tez były dobre i pod dostatkiem, po północystrogonow z kopytkami, a potem barszczyk z pasztecikiem dużym.Wódki cały czas pilnowali kelnerzy i tez był spokój.
A w niedziele wszystko co zostało dostaliśmy do domu więc mieliśmy jedzenie na poprawiny ...i jeszcze mamy!!!!Oddali wszystko nawet troche tortu bo został
Mój piękny panie raz zobaczony w technicolorze
Piszę do pana ostatni list
Już mi lusterko z tym pana zdjęcie też nie pomoże
Pora mi dzisiaj do ślubu iść
Mój piękny panie ja go nie kocham, taka jest prawda
Pan główną rolę gra w każdym śnie
(...)Gości tłum coś fałszywie odśpiewa
Złoty krążek mi wcisną na rękę
slowa rewelacja, do tej pory nie wiem, co kieruje ludzmi, zeby ten utwor wybrac na pierwszy taniec
Piszę do pana ostatni list
Już mi lusterko z tym pana zdjęcie też nie pomoże
Pora mi dzisiaj do ślubu iść
Mój piękny panie ja go nie kocham, taka jest prawda
Pan główną rolę gra w każdym śnie
(...)Gości tłum coś fałszywie odśpiewa
Złoty krążek mi wcisną na rękę
slowa rewelacja, do tej pory nie wiem, co kieruje ludzmi, zeby ten utwor wybrac na pierwszy taniec
hej dziewczyny nie bardzo rozumiecie chyba co ja pisze - to nie byl moj pierwszy taniec- to bylo nasze wejscie na sale - wjazd na 1 pietro restauracji windą do samego krotkiego fragmenciku ...juz mi niosą suknie z welonem...........My wjechaliśmy wtedy winda i przeszliśmy przez piekna bramę zrobioną przez własciciela. Nasz pierwszy taniec był do pisenki Scorpionsów a wiec orginaly tez bardzo przy zapalonych zapalniczkach gości!!!!
Bardzo ładnie wyglądaliście!!!!!!!!!!! Bukiet super, suknia też i jakiego uroku dodal jej ten kwiat kolorowy !! jeszce raz - wszystkiego naj, naj......
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com