Widok

Mycie okien

Dziewczyny co polecicie do mycia okien? Mam z tym problem bo czego bym nie użyła, widzę na szybach smugi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Próbowałaś płyn do szyb z firmy Sidolux? Oni mają rewelacyjne wszystko... A ten płyn to jest najlepszy ze wszystkich do szyb. A jak nie pomoże to nalej sobie do butelki ze spryskiwaczem zwykła ciepła wodę, papier recznikowy i tyle, po wodzie smug nie będzie ;)

Zerknij sobie najlepiej na stronę:
https://www.sidolux.pl/porady/mycie-lazienki/jak-myc-okna-bez-smug-4-sposoby-na-idealnie-czyste-szyby-21.html

Znajdziesz tutaj wiele dobrych porad na temat tego, jak skutecznie myć okna. Sama od czasu od kiedy trzymam się tych zasad, nie mam z tym problemu a okna myję w pół godziny.

Myj zwykłą wodą bez detergentów nie będzie smug.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najpierw szmatka i woda z płynem do zmycia pierwszego brudu, później płyn do mycia okien i natychmiastowe (żeby nie wysechł) ściąganie Karcherem. Okna są czyściutkie i nie pozostają smugi.

Ja mam żółtą szmatkę z Viledy i jest super.

Inne tematy z forum Kobieta

rozwód - sędzia w Gdańsku Tomasz Zimmermann (74 odpowiedzi)

Czy miał ktoś prowadzoną sprawę rozwodową przez Sędziego Tomasza Zimmermann? Jaki on jest i jak...

night club dla kobiet, streaptiz męski? (41 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

Prezent dla teściowej (121 odpowiedzi)

Moja teściowa obchodzi niedługo 60te urodziny. ale jak to zwykle u mnie bywa nie mam pojęcia co...

do góry