Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Elastyczność, przystępność i super obsługa wątek zamknięty Chciałbym polecić tę firmę. Dostarczyłem zalany farbą samochód, a dostałem...
~i30cw
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2011

SUPER OBSŁUGA GORĄCO POLECAM !!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Polecam myjnię VERA jestem stałym klientem myjni gdzie kompleksowo pracownicy...
~właściciel firmy ( nie myjni)
-

dodano: 3 sierpnia 2010

Dobra Myjnia wątek zamknięty Polecam tą Myjnie ze względu na jakość usługi jaką wykonałem przystępność cen...
~Michał
-

dodano: 28 czerwca 2010

profesjonalnie i na czas wątek zamknięty skorzystałam kilka razy, pierwszy raz miałam obawy ale po odbiorze auta...
~mała
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 kwietnia 2010

Jakosc za rozsadna cene wątek zamknięty Myłem auta w różnych myjniach trojmiasta i musze powiedziec ze ta...
~Mirek
-

dodano: 27 marca 2010

Lekceważenie klientów wątek zamknięty ... Umówiłem się na kompleksowe mycie samochodu z konserwacją na dzień 14...
~Fedorowicz Michał
1

dodano: 20 listopada 2009

Odpowiedz wątek zamknięty Re: Lekceważące podejście do klienta Witam Panie Michale w sobote tj.14.11...
~Właściciel Myjni Vera
3

dodano: 18 listopada 2009

polecam wątek zamknięty byłam, sprawdziłam- jak zobaczyłam autko po woskowaniu, to przecierałam oczy...
~ala
-

dodano: 3 sierpnia 2009

REWELACJA PO PROSTU wątek zamknięty POLECAM WSZYSTKIM MYJNIE VERE CENY SUPER KLIMACIK POCZEKALNIA WSZYSTKO SUPER...
~BULI
-

dodano: 17 czerwca 2009

Rewelacja!!! wątek zamknięty Będę stałą klientką. Servis super, auto pachnie i wygląda jak nowsze....
~Asia S.
-

dodano: 10 czerwca 2009

Na prawde warto..!!! wątek zamknięty Jest to nowo otwarta myjnia i widac ,że zalezy im na klientach. Sam szef...
~Marek
-

dodano: 10 czerwca 2009

Delux kosmetyki wątek zamknięty Do tej pory korzystałam z innej myjni- wydawało się profesjonalnej; byłam w...
~Marta
-

dodano: 5 czerwca 2009

Widać że dokładność to u nich podstawa!! Myjnia Vera naprawde polecam!!!! wątek zamknięty Widać że dokładność to u nich podstawa!! Myjnia Vera naprawde polecam!!!!
~ja
-

dodano: 30 maja 2009

SUPER MYJNIA !!! wątek zamknięty Myjnia naprawdę rewelka. Pełen profesjonalizm!!! POLECAM !!!
~JUŻ STAŁY KLIENT
-

dodano: 27 maja 2009

Rewelacja!!!!!! wątek zamknięty Rewelacja!!!!!!
~lukasz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 5 maja 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

15

wątków

do góry