Widok

Myjnie bezdotykowe w 3miescie.

Pomyslalem o tym aby stworzyc tutaj info na temat myjni recznych bezdotykowych w 3 miescie gdzie nie oszukuja i gdzie faktycznie mozna umyc samochod a nie tylko pochalapac woda. Tak ze dwa lata temu bylo duuuzo lepiej w tym temacie. Jak sie jechalo na taka myjnie to auto wyjezdzalo czyste. Teraz ze wzgledu na oszczednosci wlasciciele tych myjni znacznie zmniejszaja cisnienie wody, jej temperature, ilosc wosku a takze ilosc piany w programie pierwszym.
Prosze Was o to abyscie wpisywali swoje opinie gdzie myjecie i gdzie warto wydac te np 10 zl.

Postanowilem ten watek zaczac, poniewaz myje auta w tego typu myjniach jak tysiace innych kierwocow a kilka dni temu mylem auto w myjni w Oliwie przy Grunwaldzkiej obok McDonalda a przed Media Markt. Po prostu porazka. Prawie bez piany a to co lecialo nie mialo temperatury aby dobrze myc, pozniej cisnienie wody to juz masakra (kiedys wyrywalo z reki ta lance a teraz to mam takie cisnienie w spryskiwaczu szyb). Generalnie wrzucilem 10 zeta i po myciu auto dalej bylo brudne!
Osobiscie nie polecam tej myjni i nigdy tam juz nie podjade. Dodam, ze obsluga tez nie mila. Taki starszy gosc, ktory jest chamski jak mu sie powiedzialo, ze robia ludzi w barana i naciagaja. Tam bylem juz kilka razy w ostatnim czasie i to juz byl ostatni raz. Nie polecam.

Druga myjnia to ta nowa na granicy Sopotu i Gdanska za BigApple.
Zawsze myslalem, ze jak ktos wchodzi na rynek to daje wiecej aby przyciagnac klientow. Szczerze mowiac to tam tez bylo bardzo slabo! Cisnienie slabe i czas lecial jak oszalaly. Ale bylem tam raz wiec zobacze jeszcze raz. Jesli dlaje bedzie tak slabo to bedzie moj ostatni raz.

Prosze o info na temat tych i innych myjni. Przyda sie to tysiacom ludzi w 3miescie.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3
Masz rację dziś dawali zawieszki zapachowe gratis,mówią że akcja jest co weekend
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam myjnię i technikę mtAutomatic,zamontowana jest na Miałkim Szlaku.Jest na płyny.Ehrle się chowa i kasa w kieszeni zostaje.Autoryzowany dystrybutor i serwis jest w Gdańsku na miejscu.Zero awarii.Polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lepsza myjnia jest w pszczolkach po prawej stronie. Kiedys mieli do d*py srodki ale sie poprawili! Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Polecam myjnie w pszczolkach i straszynie z rozowa piana na szczotkachmyja naprawde dobrze nie zostaje ten nalot widoczny z bliska i podobno sa to myjnie plynowe nie niszczace tak.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziś byłam na myjni przy Komforcie na Przymorzu.
Obsługa: nieprzyjemny typ.
Myjnia: Auto myłam 2 razy, a nadal jest brudne.
Po umyciu chciałam je delikatnie wypolerować i zetrzeć ostatnie ktropelki - ściereczka z microfibry po przetarciu auta była czarna. Miejsca, które szczególnie dokładnie myłam ich płynem z mydłem, a później szczotką - są bardzo brudne.
Odkurzacz przy tej myjni: bardzo słaby.

Nigdy więcej, stracone pieniądze.
kilka dni temu byliśmy na myjni Pingwin :] http://myjniapingwin.pl/
Mąż bardzo zadowolony :]

następnym razem pojedziemy umyć moje czarne auto - to zobaczymy czy faktycznie tak dobrze można tam umyć samochód ;) bo na tej czarnej pchle to wszystko widać ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja od kilku miesiecy jezdze na BP pomiedzy Wrzeszczem a Oliwa za Top Shopping. Auto umyte. Za 1 zl jedna minuta bez oszukiwania. Polecam bo zawsze auto jest umyte !!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również więcej się tam nie pojawię.
Myłem ostatni auto w tygodniu o godzinie 9:00 (brak jakiejkolwiek kolejki, wręcz byłem sam na myjni), a przyczepili się, że używam własnej gąbki, mimo że nie było szczotki.
Pieniądze znikają w mgnieniu oka, a za 10zł to nawet wiadra wody bym nie nalał.
PORAŻKA!!!

Myjnia bezdotykowa Chrobrego we Wrzeszczu

Nie polecam.
Minuta trwa 20 sekund.
W innych myjniach, a korzystam regularnie raz w tygodniu z różnych, umyję i nawoskuję auto za 10 zł (najmniejsze auto świata :) ).
W tej myjni wystarczyło tylko na umycie i spłukanie.
Poszłam do Pana obsługującego myjnię aby zwrócić na to uwagę, że z zegarem mają coś nie tak.
W odpowiedzi usłyszałam że taxi-arze są zadowoleni więc z pewnością ja kłamię.

Za to szczerze polecam myjnię przy rynku na Elbląskiej, na niektórych stanowiskach lance ze szczotkami, super ciśnienie (gdy korzystałam pierwszy raz aż mnie odrzuciło, nie byłam przygotowana na taki odrzut ) i czas nie podkręcony.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
i 5tys kary jeśli ktoś "życzliwy" zrobi zdjęcie i wyśle do SM
Myjnia na chrobrego ma podkręcony czas, mi nie wystarczyło takiej samej kasy na umycie i spłukanie auta jak w innych myjniach na mycie i woskowanie.
Pojedź na Chrobrego, wtedy będziesz miał powód do narzekania.
Również zdecydowanie odradzam. Obsłudze przeszkadza sam fakt, że korzysta się z myjni. Co do jakości usług nic dodać nic ująć.
Witam, czy jeszcze ktoś wie gdzie znajdę myjnię ze szczotką, bo przy tym syfie na ulicach to sama lanca nie ma szans? Z góry dziękuję za odpowiedź
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzisiaj myłam...Myjnia obok Carmana na Gdańskim Chełmie
i co twoja wypowiedz zawiera? jest pusta jak ty , wracaj do podstawowki o piszesz jak kali jesc kali pic
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
myjnia w Straszynie, z różowym płynem, szczotką z miękkim włosiem! POLECAM!!!
Nazywa się AMD PRESTIGE
No i po wrzuceniu pieniędzy odliczane są sekuny. 50sek./1zł
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
koło hurtowni z dywanami komfort przy grunwaldzkiej - w strone wrzeszcza, ten sam zjazd co do mc dolana
A co w tym "złego"?
OMIJAĆ CAR WASH Grunwaldzka 211, nowa promocja w godz.22-6, minuta za 1 zł TO BZDURA!!! minuta nadal kosztuje 2 zł. Po umyciu samochód niedomyty, a po woskowaniu cały w plamach. dodatkowo odkurzacze POŁYKAJĄ KASĘ I CZĘSTO NIE DZIAŁAJĄ, bo są pozapychane, a jak działają to tak słabo, że niczego nie odkurzają. PORAŻKA !!!!!!!!!! szukają frajerów
do góry