Widok
Mystery Box ;))
Jeśli miałybyście wybrać produkty do MB (wzorem tego z programu MasterChef), to co znalazłoby się w zestawie?
;))
;))
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
emilia - fajny zestaw :)
zadałam to pytanie, bo mamy z mężem domowy turniej kulinarny ;)
na wzór Masterchefa :) jurorem jest nasza córa ;)
teraz kolej na mystery box, i szukam podpowiedzi :)
moze ktoś jeszcze coś podpowie? :)
zadałam to pytanie, bo mamy z mężem domowy turniej kulinarny ;)
na wzór Masterchefa :) jurorem jest nasza córa ;)
teraz kolej na mystery box, i szukam podpowiedzi :)
moze ktoś jeszcze coś podpowie? :)
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
jestem, z Nowym Rokiem podnoszę temat :)
emilia- właśnie z tym jest problem, bo córka ma 14 miesięcy, z apetytem jest u niej różnie, czasem to, co jej smakowało do tej pory, jest juz beee;
zasadniczo mięsko musi być miękkie, żadnych kasz, paciaj itp
warzywa gotowane lubi
emilia- właśnie z tym jest problem, bo córka ma 14 miesięcy, z apetytem jest u niej różnie, czasem to, co jej smakowało do tej pory, jest juz beee;
zasadniczo mięsko musi być miękkie, żadnych kasz, paciaj itp
warzywa gotowane lubi