a właśnie mam do Was pytanie dziewczyny jak to jest w Waszym przypadku macie jakiś wyuczony pierwszy taniec jakąś choreografię czy coś czy po prostu będziecie sie kołysać w rytm Waszej ulubionej piosenki????
Ja się zastanawiam jednak na mniej romantyczną piosenkę. Chciałabym na początku wnieść trochę chumoru i wybrać troszkę szybszą piosenkę. Najbardziej odpowiada mi "Republika - Zapytaj mnie czy Cię kocham". Jest bardziej sexi niż romantyczna. :)
kołysanka - Sumptuastic
chcę tu zostać - farba
zawsze tam gdzie ty - lady pank
00
konto usunięte
217.171.63.*
(15 lat temu) 25 kwietnia 2010 o 11:52
to jest walc jak nic piekna piosenka i wydaje mi sie ze baaardzo znana, zastanawiamy sie nad nia jako piosenka na pierwszy taniec
00
~M@rt@:):):)
83.31.171.*
(15 lat temu) 25 kwietnia 2010 o 11:29
hmmmm:)
Titanic po polsko jest boooski:)
może być też:
"Wielka miłość" Seweryna Krajewskiego,
"Chcę tu zostać" Farby,
"Windą do nieba" 2+1,
"Love is all around me" wet wet wet
Sesa Breath me:) mało znane, słowa nie koniecznie o miłości ale najważniejsze że ta piosenka dla Nas coś znaczy:) i dla nas będzie to najpiękniejsza piosenka tego dnia.
Ostatnio przypadkiem natknęłam sią na tę piosenkę: http://www.tekstowo.pl/piosenka,tarkan,if_only_you_knew.html
Wydaje mi się, że może być dobra na pierwszy taniec. Nie znam się na tańcach, ale chyba można przy tym zatańczyc ładnego walca.
00
~karolina
83.11.3.*
(15 lat temu) 25 stycznia 2010 o 16:37
Wg mnie delikatna i romantyczna Eva Cassidy-"Fields of gold" .. nie jest to piosenka na pierwszy taniec ale mozna ja wykorzystac jako podklad muzyczny ;) pozdrawiam ;)
Mi się podaba piosenka Seweryna Krajewskiego - Wielka Miłość i Unchained Melody z Uwierz w Ducha
Ale na pierwszy taniec wybieramy Ich Troje - Powiedz że mnie kochasz :)