Widok
toshiba jest duzo piosenek naprawdę pięknych... my mamy parę takich swoich ale do nich się nie da tak fajnie zatańczyć.... a ja myśleliśmy jaką piosenkę wybrać na nasz taniec to akurat tą przypadkowo usłyszeliśmy w tv i obydwoje poczulismy to samo że to właśnie ta:) i nie ma innej opcji teraz żeby ją zmienić... puszczamy ją sobie często i czujemy że jest taka nasza:)
toshiba jak narazie jesteśmy zadowoleni:) to są indywidualne lekcje, wszystko odbywa się w dużej szkole tańca, nami zajmuje się 1 instruktor. Przesympatyczny Pan, bardzo utalentowany i świetnie tłumaczy przede wszystkim:)
My jak zaczęliśmy w ogóle nie mieliśmy pojęcia o tańcu, a on nam powolutku wszystko wytłumaczył i pokazał:)
My jak zaczęliśmy w ogóle nie mieliśmy pojęcia o tańcu, a on nam powolutku wszystko wytłumaczył i pokazał:)
dziewczyny mozliwe że to piosenka dla mamy nie będę się upierać ...
my też będziemy chciali wziąć kilka lekcji tańca.. ale to za parę miesięcy
a mi jako piosenka dla matki najbardziej podoba się V. Villas list do matki ale wg mnie nie nadaje się na wesele... ;)
choć wszystko można interpretować na różne sposoby..
my też będziemy chciali wziąć kilka lekcji tańca.. ale to za parę miesięcy
a mi jako piosenka dla matki najbardziej podoba się V. Villas list do matki ale wg mnie nie nadaje się na wesele... ;)
choć wszystko można interpretować na różne sposoby..
toshiba jak bym na pewno nie wzięła takiej piosenki mimo tego że jest piękna na pierwszy taniec wiedząc że jest ona napisana dla zmarłej matki i sam tekst o tym mówi... jakoś by mi to nie przeszło...vale tak jak napisałaś można interpretować na różne sposoby....:)
macie jeszcze sporo czasu na podjęcie decyzji co będzie Waszą piosenka na pierwszy taniec:)
polecam lekcje tańca ale najlepiej zacząć 2 miesiące przed ślubem:)
macie jeszcze sporo czasu na podjęcie decyzji co będzie Waszą piosenka na pierwszy taniec:)
polecam lekcje tańca ale najlepiej zacząć 2 miesiące przed ślubem:)